ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 09 jún 29, 07:39:30 » |
|
Igen, ezt én sem értem. Ha úgy is Sub.Shinigami, akkor mi a fsznak kell ott szerencsétlenkedni... Azzal úgyse tudja megcsinálni a Privarion Espada szintű küldiket. Vagynemtom... Csak azt akarják, h mi ne fejlődjünk... Amihez jobb karik is kellenek néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 09 jún 29, 07:50:34 » |
|
Szerintem kizárt hogy azért időzzenek Sub.Shinigami szinten hogy azok ne fejlődjenek,holott nekik ottlenne a nagy Priv.espada vagy Espada szint...sőt,inkább jótékonykodni szoktak egyes emberkék Ha látják hogy egy küldi nagyon nehéz vagy nem jönnek hozzá a hozzávalók akkor direkte feladják
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 09 jún 29, 07:54:20 » |
|
Ebben van vmi, de én ezt inkább 3rd Seat, éssss a sok Ryoka-nál vettem észre, h sokszor feladják, és oda is mennék megköszönni. Ha lehetne Ebbe a HGC-be vegyetek bee xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 07:55:00 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 09 jún 29, 08:08:09 » |
|
Nekem általában levélben szokták megköszönni úgyhogy ha nagyon szeretnéd akkor ott a lehetőség xD A HGC-ben meg Vergil a főnök szóval dobd meg egy levéllel
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 09 jún 29, 08:12:07 » |
|
Ez most amiota játszok van valami fura mert amikor játszok mondjuk kikapok egy shinigamit egy rukia-ichigo-sado team-el és az ellene nagyon nehezen tudok győzni de ha kikapok egy arancarrt egy urahara-mayuri-hitsuyaga team-et akkor meg minden simán meg igaz akkor csak egy játékosomat vesztem le de legtöbször legyőzöm őket Ja és tud vki egy team-et Kira-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 09 jún 29, 08:19:21 » |
|
Hát akkor a sima shinigamis csapatnál nem jön jól a rei, a másiknál meg jól jön Gondolom ez a fő ok A csapat meg Kira-Nemu/Renji-Hinamori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
motosandu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 09 jún 29, 08:57:33 » |
|
kellene 1 team 3rd Seat-ra fejlődni megvan mindenki akihez Ryoka nak kell lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 09 jún 29, 09:30:34 » |
|
hát amivel én mentem fel 3 rd seat-re az a renji-ganju-kuukaku negyon jó team
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 09 jún 29, 09:41:13 » |
|
Ezekből még 1ik sincs meeg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
motosandu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 09 jún 29, 09:43:20 » |
|
hát amivel én mentem fel 3 rd seat-re az a renji-ganju-kuukaku negyon jó team renji hogy lehetet meg ha azt 3 rd szeaton lehet kiszerezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 09 jún 29, 09:46:27 » |
|
ja jó boccs akkor pedig én asszem a ganju-kuukaku-ikkaku vagy inoue-hantaru-yumichika és egy kérdés mi azhogy kiszerezni nem megszerezni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 09:48:19 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 09 jún 29, 10:36:29 » |
|
Ayumi ha ajánlhatok egy teamot:urahara-mayuri-kanonji a bankai t nem feltétlenül kell használni lényeg a stun. És végre rájöttem, h ha don kanonballját elölrébb rakom mint a többiekét akkor stunnolxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 09 jún 29, 10:42:56 » |
|
Am volfid te egyfolytában játszottál és ugy szerezted meg az arancarr rangot vagy csak amikor volt kedved hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 09 jún 29, 10:48:32 » |
|
Team Arrancarra: Renji/Ikkaku-Kuukaku-Ganju Ikkaku-Don/Hinamori-Rukia Renji-Don-Rukia Renji-Ururu-Don/Rukia Renji-Don-Kon Rukia-Don-Kon Isane-Fisher-Ururu Yylfordt-Don-Shawlong ezenkívül még van egy pár
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 10:59:14 írta Adamems »
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 09 jún 29, 10:49:30 » |
|
Hát most úgy 5 napja egész aktívan játszok de kb 3 hete fel se néztem amikor megjön a kedvem tolom aztán ha nem megy egy időre abbahagyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|