sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 09 jún 28, 16:49:11 » |
|
kery: ne félj a küldiktöl nem olyan nehezek és azért ilyenek mert mégiscsak kapitányok és nem kon félék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 09 jún 28, 16:49:58 » |
|
Ja, de Kon se semmi mióta randomot használ elég powás
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 09 jún 28, 16:50:14 » |
|
Igen,énis valami ilyet akartam tanácsolni Próbáld meg úgy összeállítani a csapatodat hogy minél több ember küldijét tudd csinálni egyszerre,és akkor nem fog olyan soknak tűnni mint most Jahh, én csak most látom hogy Konnak meg randomos skilljei vannak Eddig abban a hitben éltem hogy még mindig hakudás és nem értettem hogy hogyan jöhet a kedves ellenfelemnem mindig olyan sok hakuda X'D aztán most rájöttem hogy azért mert hakuda helyett randomot használ a szerencsétlen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 28, 16:52:39 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 09 jún 28, 16:53:45 » |
|
Jaj Rákosé olyan könnyű...sajnosxD Én úgy unlockoltam ki hogy nem is akartam, de 11.osztagbol mindig jöttek és egyszer csak látom hogy már nem szürke az a valami amit fejnek hív. Ami tényleg nehezebb az csak mayuri meg Ken-chan, azokkal szinte mindenki megszenved de az se vészes, előbb-utóbb úgyis jönnek hozzá alapanyagok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 09 jún 28, 17:00:21 » |
|
amugy Den miért hivod mindig Tousent rákosnak és köszi az infókat mondjuk nekem ken-chan nem kell annyira csak mayuri még akkor is ha gyenge Amugy ichimaru miért privanon espadas Mert annyira erős lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 09 jún 28, 17:04:02 » |
|
Ja azért láttad még az elején hatvanvalahányadik részében volt h azért volt ereje. De nemistoom. Am. meg kéne csinálni a Shinigami küldiket, de nemistoom, annyira nincs kedvem... Pedig elkellenének azok a karik. Mondjuk ez az ötlet nem tetszik, h Ichigo versus valaki... Mer ha az nemjön pont...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 28, 17:05:48 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 09 jún 28, 17:05:00 » |
|
Den azért hívja Rákosnak, mert utálja amit a pendulumos részekben Hiyorival tett
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 09 jún 28, 19:51:55 » |
|
Bizony, nincs bocsánat az ilyen majmoknak Egyébbként végre találtam egy értelmes streakcsapatot, akik p.e. szintröl vagy espadárol reseltek tudom ajánlani:B.Renji-Rukia-Rangiku...a lényeg hogy gyüljön a rei és bum
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 09 jún 28, 20:25:20 » |
|
Off: Den feljösz msnre? On: Találtam én is egy jó kis streakes teamot Yylfordt-Mayuri-Shawlong már +4 em van vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 09 jún 29, 06:23:30 » |
|
Am. meg kéne csinálni a Shinigami küldiket, de nemistoom, annyira nincs kedvem... Pedig elkellenének azok a karik. Mondjuk ez az ötlet nem tetszik, h Ichigo versus valaki... Mer ha az nemjön pont...
jah hát ez a rossz pár küldiben...néhe nem is a row nehéz ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2560 Dátum: 09 jún 29, 06:42:09 » |
|
De az is geciség, h 2/3 van a maradék három skinnek, akik nincsenek még kész, és kikapok egy resizőt, azt akkormeg valszeg nem nyerek. És akkor a row... Szal nekem azok a fő ellenségeim xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 09 jún 29, 06:50:07 » |
|
a 3 row az még nem is olyan nehéz....én végülis valamilyen szinten szeretem a 6-7 rowokat mert akkor mindig találok egy remek teamot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 09 jún 29, 07:05:23 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 07:07:54 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 09 jún 29, 07:31:54 » |
|
Ismerem. Látom, egy Subtitute Shinigami, áhh végre egy kis lazítás - gondoltam... Quick Game-ben, mer küldizek. Azt Hitsugaya, B.Ichigo, B.Ikkaku mondom anyudat xD Azt úgy levert, h az hihetetlen. Kb. összesen 70 életet tudtam levenni tőle. Hát ,,!,,_-(-.-)-_,,!,, xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #2564 Dátum: 09 jún 29, 07:33:52 » |
|
Az ilyeneket amúgy nem értem X'D Ha már egyszer ilyen tápos emberei vannak akkor mér megy quickben? Az is lehet hogy egy csapatot próbál ki,de akkoris unfair
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 07:36:12 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
|