feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #7335 Dátum: 12 jún 23, 13:21:21 » |
|
az lehet, de Kisame szerint Omni "halála" után is rögtön felbukkant valaki másO.o vigyázz, mit mondaszXD
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7336 Dátum: 12 júl 04, 16:31:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #7337 Dátum: 12 júl 10, 15:15:25 » |
|
Tutuka nem is így néz ki! És ez annyira nem is vicces ^^''
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7338 Dátum: 12 júl 10, 21:32:37 » |
|
Nem azért raktam ki mert vicces, hanem mert sztem nagyon érdekes, hogy ennyire hasonlít a már említett 2 madárra. Emellett én láttam kb 4x Tutut és úgyláttam hasonlít, de aki jobban ismeri/ismerte, annak már lehet nem hasonlít.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #7339 Dátum: 12 júl 11, 17:52:55 » |
|
Aton: nem akarok vitázni de: te láttad 4x Tutut,Yoko viszont együtt élt vele.. valószínűleg neki van igaza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #7340 Dátum: 12 júl 11, 21:56:37 » |
|
Jézusom, nem akartam vitát kelteni, csak spontán leírtam a véleményemet, nem támadtam senkit
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #7341 Dátum: 12 júl 19, 08:43:21 » |
|
Már csak a poén kedvéért! Dani átadhatnád Zolinak a rész befejezését tök lol lenne, ha yoko styleban lemenne egy 1aé epizód
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7342 Dátum: 12 júl 19, 17:31:37 » |
|
Hát hogyne. Kubo meg adja át a blícs utolsó évadját kishinek nem?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7343 Dátum: 12 júl 19, 18:10:11 » |
|
Szabi2 epic win. Yoko: sajnos a fórumcelebek hsz-eit túl sokan, és túl komolyan veszik
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7344 Dátum: 12 júl 20, 10:31:28 » |
|
Hiei: Én is megnéznék egy részt kíváncsiságból, de azért ne essünk át a ló túloldalára az ilyen kijelentésekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #7345 Dátum: 12 júl 20, 13:34:04 » |
|
Hát de most miért? én sem komolyan mondtam de ha már ennyi ideig nincs rész akkor vmivel kárpótolni kell a néppel vagy Yoko csináljon egy EAÉ paródiát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7346 Dátum: 12 júl 20, 14:04:58 » |
|
Már csinált. Hebis barmok a címe.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7347 Dátum: 12 júl 20, 14:24:45 » |
|
Ezzel most koppintásnak nevezted a HB-t. Nagyon ütött.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7348 Dátum: 12 júl 28, 13:13:31 » |
|
Hát Dani. Ezzel politikai viszályt szíthatsz . Gyakorlatilag ezt mondtad: Yoko lekoppintotta a művem. Szerintem nem igaz. Teljesen más a stílusa És Karin akkor is a legjobb xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7349 Dátum: 12 júl 28, 14:41:38 » |
|
Az alap koncepció tagadhatatlanul ugyanaz. Főleg az azóta forgalomból kiiktatott nulladik Hebis barmok részeiben. DE...! Az még inkább evidens, hogy totálisan más világba kanyarodott el a HB.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|