Szerintem Hidannek le is pereghetett volna az élete a szeme elött ,hiszen a teste a fájdalmat is átéli ,de nem hal meg .
Szóval ,ha belegondolunk ,hogy egy fuuton technika darabokra tépi ,elméletileg az az emberi tulajdonsága is meglehet ,hogy halálakor újra átéli az életét ,csak mielött teljesen meghalna a hite miatt feléled .
Persze ez csak elmélet ,de én igy tudom elképzelni Tobi logikáját miért töle akarta megtudni mi történt azon az éjjelen.
1.A befejezés nem biztos ,hogy teljesen "happy end" lesz, mert valószínüleg Dani követi az eredeti sorozat történetét és ha minden igaz a befejezésnél már nem filler részek lesznek. Szóval lehet ,hogy a végére még pár kedvencünk kihullik.
(azért nem mondom ,hogy mind ,mert az eredetiben még nem értel el idáig szóval nem tudom konkrétan ki csak 1-2 emberreöl tudom ,hogy később meghal az eredetiben. Ha mellé lőttem javitsatok.)
2.Ha viszont belegondolunk ,hogy az openingben Dani felcserélte a jó-rossz oldalt a sorozatban ,elképzelhető ,hogy a későbbi csatákban az "rosszak" halnak meg a sorozatban (Itt a "Naruto mint főgonoszos" képre gondolok.)
3.Elöfordulhat ,hogy Mester meglep minket valami teljesen más befejezéssel .
Szerintem ez a 3 lehetőség lesz és bármelyik is következib be teljesen bíztos ,hogy izgalmas részek lesznek.