Most lehet, hogy elkövetem azt a hibát, hogy nagyot mondok, DE... valami csak most fogalmazódott meg bennem. Dani... Te most vagy egy rohadtul előrelátó, és jól felépítő egyén vagy, vagy Kishimoto súgja neked az infókat, vagy csak ráhibáztál kegyetlenül.
Jelen pillanatban Opa-ra gondolok.. Hiszen... nartuon, Bee-n, a 3farkú aki elvben már nincs, hála Deiéknek, de mint ha ezt valahol mondtad volna pár hsz-el előrébb, hogy majd vhogy viszatérsz rá.. nah mindegy.. a lényeg, hogy a 3 farkú is elkapottnak van minősítve... DE Opa nem!!! Ha most nézem az eredeti storyt akkor pont ő az aki ép kombózik narutoval, szal naaaagy szerepe van jelenleg. És lám az akatsukiban is most kicsit felkapott tag lesz. Ami azt jelenti, hogy.. valamit külön vele is tervezel. Csak nem tudom, hogy mit. hiszen az eredetibe ugye Tobi "irányítása" alatt áll. bár nem sokáig ahogy elnézem... Csak gondolom, hogy maaaaajd.. lesz vmi féle küzdelem hogy az Akatsukinak is van egy Jinchūriki-je?

Nah jó most már én is belekavarodtam a mondandómba..
Kicsit egyszerűsítve.. Most vagy előre terveztél vele vmi egészen mást, vagy csak abszolút jéé véletlen a dolog..
Mindegy is.. De kitartok amellett, hogy neki még irdatlan nagy jelentősége lesz, hogy ott van. Kizártnak tartom, hogy egyserűen csak poénként, hagytad ott Kisameval. El kell, hogy áruljam.. most kezdem el igazán, úgy istenigazán élvezni a sorozatodat. Eddig bírtam mert poénok, jó ötletek, jó rajolás, jó zenék, op-k stb... De eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!! Ezzel az új openingel, meg ezzel az új történet szállal, meg egy két apróbb utalás amikre lehet, hogy inkább csak most eszméltem fel és ezért kezdi már rohadtul járatni a agyam... nem tom. Szintén itt fórumon olvastam, vaagy a blogodon, hogy ez a kis story a te történetedbe egy amolyan filler rész lenne, lehet, h csak téves infó és félreértettem valamit, de sztm nagyon neeeeeem filler ez.
Ha bekövetkeznek azok amikre most gondolok, és direkt nem mondom most, hogy mikre.. akkor nagyon el leszel ismerve a szemembe.. remélem, hogy veszettül beletrafálok a dolgokba
De nem... nem teszem közzé, mivel, ha most ráhibázok és leírom, és elolvasod.. akkor már számodra lesz kicsit rossz is meg jó is, hogy nah ez totál a közepébe csapott.. és vhogy rossz lesz neked, hogy nem reagálhatsz rá, hogy bazzz Hiei... mert akkor már el is szólhatod magad... viszont.. ha meg tévedek, akkor sem szólsz semmit... mert így hagyod, hogy higgyem, hogy háátha.. De így te sem tudod, hogy én mit sejthetek..... áá és már megint belekavarodtam...
Remélem azért ha mások nem is, te kapisgálod, hogy mit akartam mondani
Lényeg a lényeg... ez az évad... rengeteg meglepetést fog hozni.. és remélem, hogy meg üt egy olyan izgalmi szintet mint mondjuk a Death Note

Hmm ezzel lehet, hogy túl dícsértelek...de fenntartom ezt az állításomat.
Tégy ki magadért!
Csak hogy kicsit visszakanyarodjunk az előző hszekhez.... gondolkoztam. kezdek lassan egyetérteni azokkal akik vagy Nagatora, vagy Peinre tippelnek a vérrel kapcs. Bizonyos momentum volt az a kés hátracsúsztatás amit Konan tett. Oké rivalizálnak, deee akkor sem nagyon értem az indítékot, hogy Herkules miért is akarná megölni Konant.... kicsit fura lenne... szóval... ez is egy elgondolkodtató kérdés. Nem túl erős ez egy testvéri rivalizáláshoz? Ami azt jelenti, hogy sztem Herki sem akarja bántani Konant. Mivan ha amolyan sasuke-itachi féleség van a dologban??? Mi van, ha... egyszerűen csak Herki levágta Konan malacfarkát?
Másik észrevétel... Eddig Konan nagyon papírnak lett beállítva a sorozatban... egyetlen véres pillanata az az amikor... Kakuzu lelke volt benne és megjött neki. Nah de... a FILM-ben Konan 2x is darabokra hullott.. egy csepp vért nem láttunk... sőt még akkor sem mikor Sasori wc papírnak letépte a fél lábát.... *most gondolkoztam közben.... feloldották a papírangyal jutsut...sebezhetőek...* De akkor.... ha eddig sebezhetetlenek voltak!? akkor Jiraiya sem tudta volna kinyírni... mindegy nem jövök rá... akkor lehet, hogy mégis kettejük közül vlaki megsérült iszen ha már feloldották akkor nehogy már ne szenvedjen el valamelyikőjük vmi kis sérülést...
Dani.. mint mond neked az a Dátum, hogy 2011. 06. 14????
Amúgy, jól gondolom, hogy Itachi még visszafog térni..Sasu2-re gondolok.. ha netalántán vhogy bekövetkezik ugyanaz mint a mangában..
oks többet nem írok mert már maga sem tudom mit írhatnék most

Vároma folytatást am... belinkelhetnéd azt a random rapzenét ami kisame - Öntelt alatt megy... kivi lennék rá én is
Mégvalami...

Danci ugye az op-ban lévő 5. kari... ugye... nem Deadpool akar lenni

??