Most komolyan minden oldalon szóljak, hogy ne offoljatok?
Ugye nem akartok egy témazárolást a felsősöktől?
Téma felvetés, Round 2:
Az elhalálozott karakterek közül ki hiányzik a legjobban? INDOKLÁSSAL, legyetek szívesek.
Őszintén???
igaz nem haltak meg, de nekem Petya és Géza!!! A miért meg sztm veszettül egyértelmű! Petya veszett jó arc, mikor megszólalt hát én kifeküdtem
Szal díjjaznám, ha valami oknál fogva még látnánk őt! Géza meg alap karakter, hiszen ha nem lett volna hibás!!! nem lett volna veszekedés és tuti letámadják Fanyűvőt és Tobit, megnéztem volna egy nagy fightot a 3fejű Shenlong és a FanyűvőTobi küzdelmét
Az Új részre rátérve
Kezdjük a bevezető, intro előtti jelenettel. Röviden tetszett, hangulatos volt, bár kicsit erőltetett volt ez a vajon ki tudhatja mégis csak a dolgokat arról az éjszakáról. Igaz sokan kiváncsiak vagyunk rá, de sztem rossz így felvezetni.. inkább csempészd bele valahogy úgy, hogy ne szólj róla, hogy benne lessz, inkább legyen kicsit burkolt is, hogy egyszer csak azt mond... x rész után, hogy már rég közzé tettem... és így izgalmasabb lesz, újra nézzük nem esik le, újra nézzük megint nem, aztán kis forgás és végül a megérdemelt, BA........MEG (sorry a nagybetűkért) Szal én egy ilyenre vágyok majd.
Viszont a Worms-ös jelenet az tetszett nagyon is
A dementros dolgot spec nem vágtam, hogy az hogy illet Karinhoz.. talán azért, mert Sui szerint annyira bűn ronda lenne, hogy az Azkabanba való, és mivel még nincs bent ezért érte jönnek? Viszont Karint nem ismertem fel. Túl jól megrajzoltad, elsőre Konannek tippeltem vöri hajjal.
A WC-s misztikum ötlet tetszett, de akor ezt már ellőtted a FILM-ben is.. legalábbis egy poénként amit most csak lehet, h én mesélek be, de akkor ennek a dimenziónak a huzata csiklandozta Kakuzu s*ggszőrét
Herkules megjelenése WTF
ő is bomba jó lett
Az opening tetszett nagyon, hagulatos és jó volt, azt látni, hogy most a "jó" fiúk a "gonoszak" Nekem az Akatsukit über pozitívvá tetted
Köszi Danci
Viszont akkor a "Gonosz karik" Ha jól vettem ki akor a Gonosz Naruto, Talán a Gonosz Méh? a Gonosz Kakashi, A Gonosz Herkules, A Gonosz macska, a Gonosz Greed é valami arctalan botos Gonosztevő
Jó évadnak nézünk elébe
Gondolom ők majd mind átjönnek a "mi" dimenziónkba? Csak Doofenshmitz ne legyen benne
A langolierek poén is tetszett
Egyik kedvenc SK filmem. Viszont az elképzelt dimenzió talán lehetett volna kicsit Jumanjis sztem
de így is jó lett
A 4 győztes is jó lett
és f*szántosan beékelted őket a storyba.... A híres "majonéz manőver" Karin honnan ismerte??
A párbaj jó ötlet volt bár kár, hogy az összecsapásuk iylen kurtára sikeredett, és sok mindent nem láthattunk... :S de majd biztos lesz vmi ahogy elnéztem az eseményeket.
Tippem van.. Konan megsérül és tuti, hogy küldetésként, átmennek majd az új dimenzióba és áthozák az ottanit
talán még Kakuzuval is meg Sasorival és a többiekkel is még összefuthatunk
logikus lenne sztem
Szal összeségében jó volt a rész, plusz a felsorakoztatott karakterek
Bruce Banner
Hiei, Vegita (az ő kiejtése és hangneme tetszett a legjobban
, talán mert hasonlított is rá)
Nem a hang hanem inkább a stílus
A Kisame rap-et meg majd kifelejtettem... Hát nem vagy semmi
ez is veszettül tetszett
és átjött a tartalom
imádom a stílusod
legalábbis ahogy.. beleszövöd a gondolataidat x,y-ok iránt
úgyhogy pacsi neked
Végezetül pedig.. szomorúan láttam... szegény Tutu... R.I.P. nem is tudtaam váááá
(((
(bocsi megint a nagy betűkért, de...) DE AKKOR IS... LEGYŐZTE SASU2-T!!!!!
Tutuka... tiszteletem
Te pedig Danci... csak így tovább!