saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #6900 Dátum: 12 jan 04, 22:20:13 » |
|
most h mondod tion, igazad van pl: tütűűű is benne volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6901 Dátum: 12 jan 05, 00:23:52 » |
|
Lehet én vagyok hülye, de totál nem rémlik, hogy a 29. rész előtt lett volna Tüdüzés. Valaki felsötétítene?^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #6902 Dátum: 12 jan 05, 12:17:09 » |
|
Húú dejó 1095 kocka? jósokáig tarthatott am örülök hogy befejezted a rajzolást így csak a szinkron van nem? rem így hétvégére kijön az újrész szurkolok Am ez hogy megmondta az új résznek a címét egy régebbiben énse emlékszek
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6903 Dátum: 12 jan 05, 13:03:01 » |
|
-Új Opening, számszerint a 4. -A Másnapos sztori, és a 3. személy leleplezése -A nyereményjáték 4 nyertesének bemutatása -És egy új Rap Kisame előadásában Na érdemes lesz megnézni a részt, mert már érdekel a 3.személy kiléte és a másnapos szálnak a kimenetele is + új op is tutkó jó lesz, meg az új rap is érdekel. Úgy látszik egész sok változás lesz itten
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6904 Dátum: 12 jan 05, 13:52:34 » |
|
am iaz, a 22. részben is ott állnak a zombi-ikrek beöltözve, a 23. részben meg xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6905 Dátum: 12 jan 05, 14:59:19 » |
|
Dani, am egy kérdés, további jinchuuk szereplésére van esély, csak azért mert egyszerű őket lerajzolni és sok mindent kilehet belőlük hozni.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #6906 Dátum: 12 jan 05, 15:18:13 » |
|
Sztem nem az új részek címét hangoztatják, hanem pont az adott rész címe hangzik el. pl Hidan: Jé egy cicus. vagy a z Itachi: Tüdű és több nem jut eszembe, de a lényeg, h nem a kövi rész címei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6907 Dátum: 12 jan 05, 15:22:53 » |
|
Hét igen lesz itt sok változás annyiraaaaa várom Rem sikerül daninak és a többi emberkének megcsinálni a szinkront hajráá
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
alkesz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6908 Dátum: 12 jan 05, 16:36:45 » |
|
Emlékeztek arra a részre amikor Suigetsu megidézi Sasukét a Mandával? Na, volt még valaki olyan őrült hogy elolvasta mi van ráírva a papírra? xD Én ma olvastam el Ja és szerintem csak most tűnt fel a 29. részben a nap xD És most így el is gondolkodtam...Dant-C, a 17. részben mi a poén abban a Hiei Aka-köpenybel amit Tobi varratott magának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6909 Dátum: 12 jan 05, 16:47:49 » |
|
Nagyon ígéretesnek hangzik a legújabb rész, várom már, hogy megnézhessem, bár ha hét végén jön ki, akkor én leghamarabb csak hétfőn tudom megnézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6910 Dátum: 12 jan 05, 19:50:08 » |
|
Am sztem én youtubon nézem meg az új részt meg szinte mindenki itt nézi és akk befagy a gépem rem itt meg ott is egyszerre rakják fel kb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6911 Dátum: 12 jan 06, 05:57:21 » |
|
Am sztem én youtubon nézem meg az új részt meg szinte mindenki itt nézi és akk befagy a gépem rem itt meg ott is egyszerre rakják fel kb szerintem meg sokkal logikusabb letölteni... erre a lehetőségre még nem gondoltál???
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6912 Dátum: 12 jan 06, 13:53:09 » |
|
De gondoltam de a gépem nem biztos hogy engedné Am jessz péntek van holnap már hétvége rem holnap vagy holnapután fellesz téve az új rész am eleon-sama te pont hétfőtől tudod megnézni én meg pont hétfőtől nem tudom megnézni am most ma 1aé maratont tartok mert nincs mit gépezni szal (ma eltörtem az ujjam) felkell hoznom a kedvem és hajrá dani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6913 Dátum: 12 jan 06, 14:06:56 » |
|
... a 17. részben mi a poén abban a Hiei Aka-köpenybel amit Tobi varratott magának?
Kérdezd Hiei1107 nevű fórumozótársadat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #6914 Dátum: 12 jan 06, 17:43:02 » |
|
Röviden Danci kapott tőlem egy Aka köpenyt és annak köszönetnyílvánításaként került beljebb az epizódba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|