Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #6825 Dátum: 11 dec 19, 16:38:16 » |
|
Imádom a "sorozatot" esküszöm jobb mint a naruto/naruto shippu alig várom az uj részt
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6826 Dátum: 11 dec 19, 17:48:25 » |
|
Elfelejtettem megemlíteni egy "apróságot" ami sokadszori nézésre is nagyon tetszik: Yoko hangja és figurája ^^ (Esküszöm ahogy mondja, hogy Hogy mondtad?? az megismételhetetlen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6827 Dátum: 11 dec 19, 18:10:57 » |
|
Élő karakterről mintáztam, ha gondolod bemutathatlak neki. Imádom a "sorozatot" esküszöm jobb mint a naruto/naruto shippu alig várom az uj részt Esetleg olyan téren lehet jobb az eredeti történetnél, hogy magyar nyelvű, és magyar ember szájízre van formálva.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6828 Dátum: 11 dec 19, 21:28:05 » |
|
Dani: magyar szájíz alatt káromkodást értesz? najó értem én, de amúgy ha Hidant elvállalnád, még nézném is a magyar shippuudent Amúgy ilyen sorozat mint az EAÉ évezredenként esetleg egy fordul elő, másli vagyok hogy én épp átélhetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6829 Dátum: 11 dec 19, 23:50:30 » |
|
Sabaku hozzászólásával egyetértek. A szereplők tényleg olyanok mintha élnének! Egyébként Dani! nem tudom most hirtelen melyik részben volt, de a rész végén megjegyezted, hogy valaki (nem emlékszem a nevére sem xD) összetévesztette a galambot a bagollyal. És adtál is hang hatást, hogy: "nem mind1 hogy húhúúú hú húúú vagy hogy prrprrr..." A Balkáni gerle, naphosszat azt mondja, hogy (nagyapámat idézem) "ne dolgozz! ne dolgozz!" ez valahogy úgy hangzik, hogy puhúúú hu! pu húúú hu! valószínűleg ő volt a tettes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 23:52:40 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6830 Dátum: 11 dec 20, 17:59:28 » |
|
khm!Zoli neked nincs tipped kilehetett ez az említett személy amugy 29-edik epizódban volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6831 Dátum: 11 dec 20, 19:34:02 » |
|
A rejtélyes 3. személy? Na ez az egyik amit nem akarok tudni előre Tippem persze hogy van ^^ Igaz, sokat tudunk egymás sorozatának jövőjéről, de azért ezt NEM akarom tudni Legyen meglepi nekem is ^^
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6832 Dátum: 11 dec 20, 20:57:46 » |
|
Olvassál vissza, Zolcsi. Ne csak az utsó hsz-t csípd el.xD Fail.
On: Alakul az epizód.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6833 Dátum: 11 dec 20, 23:47:14 » |
|
..Jaaaaaa, hogy a bagoly-galamb mókáról van szó Az kb annyi volt, hogy volt valaki, aki bagoly huhogást hallott, majd Dani elkezdett okoskodni (csak azért mert ő még nem hallotta ott), hogy az nem is bagoly volt, hanem galamb...mert mondjuk a 2 k*rvára hasonlít egymásra mit ne mondjak....na mind1, ez már nem téma, mert mint kiderült, a gyereknek 100ezer százalékban igaza lett ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 20, 23:47:58 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6834 Dátum: 11 dec 21, 00:32:32 » |
|
Köztudott, hogy Várpalota város kellős közepén csak úgy hemzsegnek a baglyok. Brutális Off palástolása /vergődés/: Továbbra sincs valakinek kedve összeütni egy Sasu2 vs Tutu párharcot?xD (Bakker, miért szól minden a madarakról?xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6836 Dátum: 11 dec 21, 09:36:35 » |
|
szent sz*r a kép nagyon jó, de az uchihák mióta tudják a bijuu bombát? és tutu mióta cyclops madara?
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #6837 Dátum: 11 dec 21, 09:40:08 » |
|
Fan made!! végülis a Sharingan már lassan mindene képes Tuturól meg még nem tudunk sokat!! Meglehet, hogy Zoli ezerrel nézeti vele az X-ment Én azt tenném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6838 Dátum: 11 dec 21, 12:03:04 » |
|
Bwaah! Állat vagy, Hiei.xD Egyébként Sasu2-nek Mangekyouja is van, sz'al egy Amaterasu se állna rosszul neki. Vagy akár egy teljesen új doujutsu technika.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6839 Dátum: 11 dec 21, 12:08:31 » |
|
förtelmesen SZ*R a kép... ami tetszik benne az a dragon ballhoz hasonló golyó ott középen... hasonlít arra amikor 2 kamehameha összeér:D na de nem is ezért jöttem... csak klOFFolni jöttem...
Mosonmagyaróváron (ahol lakok) már 5 centi hó esett...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
|