Dani
|
|
« Válasz #6750 Dátum: 11 nov 14, 22:27:48 » |
|
Dani vasárnap láttalak a Népligeti 1 villamos megállójában délután 3 fele Barátnőd nagyon hasonlít Evril lavigne-re. Vagyis ismerősömnek és nekem ő jutott eszembe örültem hogy láttalak. Nem mondod komolyan?xD Heh, Bundikot nem szúrtad ki? Ő szokta folyton Avrilhez hasonlítani Penit.xD Ha legközelebb kiszúrsz a civil életben, szólíts le nyugodtan.^^ ON: Bakker, és tényleg nincs benne ez a 2 Pokémon szám a listában.O.o Fogalmam sincs, miért hagytam ki. Végül is már mind1 is, mert Hiei segítségének köszönhetően fény derült a címekre.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6751 Dátum: 11 nov 15, 11:08:14 » |
|
Dani: Valamit 1 ideje észrevettem. Mégpedig azt hogy te amikor sasuke hangját adod és bundik megszólal benne hogy '' De a régi éned nem tenne ilyet '' azután felfogtam hogy mi van. A lényeg az hogy amikor kijöttél a mandából akkor változtál meg a hangod színterén is és előtte meg normális volt na de azt akarom mondani hogy illik ez az egész bele meg hogy nem bundik a hangja mert az igazi történetbe is sasuke megváltozik azaz mint karin mondaná '' a chakrája más ez nem ő ''. Illett ez bele hogy megváltozott .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6752 Dátum: 11 nov 15, 15:08:12 » |
|
Huh, néhányszor neki kellett futnom, hogy teljes mértékben megértsem a mondanivalódat.xD
Először is: Nem én adom Sasuke hangját, hanem Roli. Az igaz, hogy Sasuke személyisége ténylegesen eltorzul az eredeti sztoriban. Azonban csak Itachi halála után.
Ergo sajnos, a személyiség változással nem éppen köthető össze a szinkronváltás.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6753 Dátum: 11 nov 15, 15:21:52 » |
|
Dani, csak egy kérdés. Ugyebár lesz új OP. Eddig mind külföldi szám volt és érdeklődnék, hogy ezután is külföldi szám lesz, vagy valami magyar nyelvűvel lepsz meg minket? xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6754 Dátum: 11 nov 15, 16:10:24 » |
|
Külföldi. És az előzőekkel ellentétben kicsit nyugisabb szám. Persze, ettől függetlenül remek kis dal.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gulopzus
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Naruto
|
|
« Válasz #6755 Dátum: 11 nov 15, 16:30:50 » |
|
Én csak azt akarom mondani, hogy jó ötlet volt más anime OST-ket beletenni. Nem venném rossz szemmel, ha pl. több pokémonos zene is lenne benne, vagy esetleg más is. egyébként a többi zenével sincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6756 Dátum: 11 nov 15, 18:04:55 » |
|
... ON: Bakker, és tényleg nincs benne ez a 2 Pokémon szám a listában.O.o Fogalmam sincs, miért hagytam ki. Végül is már mind1 is, mert Hiei segítségének köszönhetően fény derült a címekre.^^
Úgy érted címre, mert ő csak egyet nevezett meg (Battle song). ^^ Van másik is?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6757 Dátum: 11 nov 15, 18:32:52 » |
|
Gulopzus belinkelte mindkét számot. Pokémon - PokéRAP Pokémon OST - Battle.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #6758 Dátum: 11 nov 15, 19:32:08 » |
|
Ha már itt tartunk, a(z) Xmas Crackers - Silent Night (Rock 'N' Roll Mix)-et nem lehet most már letölteni, és sehol sincs fent, legalábbis én nem találom. Régen nagy nehezen megszereztem, azonban új gép, minden adat elveszett..^^ Dani, vagy akinek megvan, nem tudnátok feltölteni valamilyen letöltő oldalra? Nagyon jó lenne megint meghallgatni, nagyon tetszik. ^^ Sajnos, az egyetlen videót is törölték: "Xmas Crackers - Silent N..." Ez a videó már nem érhető el, mert a kapcsolódó YouTube-fiókot megszüntettük harmadik felek ismétlődő szerzői jogi értesítései miatt; a panaszosok közé tartozik például: [Warner Bros. Entertainment Inc], [Bass Generator Records]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 15, 19:37:30 írta Dean »
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6759 Dátum: 11 nov 15, 19:58:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6761 Dátum: 11 nov 15, 20:37:42 » |
|
Dean: Nálad lehet a baj mert nálam tökéletesen működik a link esetleg tudsz valami jó feltöltő oldalt ahova anélkül hogy regisztrálni kéne fel lehet tölteni akkor feltöltöm .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6762 Dátum: 11 nov 15, 20:40:21 » |
|
Nézd meg gyorsan a kisgyerek17@freemail.hu címedet van benne egy kis segítség.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6764 Dátum: 11 nov 15, 21:22:21 » |
|
ja éppen kérdezni akartam, de megelőztek... de attól függetlenül én is meg kérdezem...
Meg szabad tudakolnunk a következő opening zenéjét, hogy rá tudjunk hangolódni és ne legyen olyan üres az életünk vagy üljünk mint VV Veronika a jacuzziban???
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
|