Hát, első nézés után egy rövid elemzés: Először is azzal kezdeném, hogy az elején hatalmasat néztem azon, hogy nincsen a kezdőjelenetben semmi más alak, csak az Akatsuki tagok. Itt kicsit ráncoltam a szemöldököm, hogy WTF? Gondoltam, hogy kifogytál az ötletből (aztán rájöttem, hogy ez a veszély nem fenyeget
), vagy csak van ezzel valami terved. Egyébként baromi jó ötlet ez a nyereményjáték! Szóval, vissza az elemzéshez: Tetszett, hogy Shino németül beszél, viszont ha tartod magad, hogy az egyik jelenetben "O
Vertüre"-t mondasz, akkor nem volt jó a kiejtés, de ez olyan apróság, ami talán említésre sem méltó.
Ami még tetszett, az Tobi hajstílusának állandó változása, és a Sasukés jelenet, amikor Tobi mesél neki. Plusz Hidan megjelenése volt az, amire egyáltalán nem számítottam, bár ez a test/jelmez, számomra nem volt túl nyerő húzás.
Az animáció elnyerte tetszésem ismét, bár ezt is csak zárójelben jelezném meg, mivel ez egyértelmű, hogy az baromijó
Ami egyáltalán nem tetszett az az, hogy szerepeltek benne más paródiasorozatok, pl Hebis Barmok, Espada Club. Ha csak rövid említés lett volna, az még talán oké, viszont szerintem ilyen hosszan nem illett az EAÉ-hez. Bár, ahogy érzed... Ami nem nyerte el a tetszésem, az az, hogy bár jó volt Shino német beszélőshowja, mégis valószínűleg csak időhúzásként lett beletéve, ahogy kb az egész reklám jelenet is.
Maga a játékidő most is gyorsan eltelt, mintha 2 perc lett volna az egész, ami jó! Viszont negatívum, hogy egyszer ránéztem az idősávra, hogy mennyi idő van még hátra. És nem nevettem annyit, mint korábban. Lehet, hogy csak rossz állapotomban néztem meg, lehet, hogy ez a mostani lelki/szellemi "válságom" kihat a humorérzékemre is és csak ezért nem találtam annyira poénosnak, de ez ki fog derülni a következő nézés alkalmával. Egy jelenet volt, amin erőteljesen felkacagtam, mégpedig az a kis visszaemlékezés a Sasuke vs. Itachi harcra.
Összességében nem tetszett a rész, bár lehet, hogy következő megtekintés alkalmával változik majd erről is a véleményem, mindenesetre most tartom magam ehhez. Mondjuk előfordulhat, hogy csak a mostani manga fejezet, plusz néhány nemrégiben megtekintett film után, túlságosan nagy fordulatokat, túlságosan sok dolgot vártam ettől a résztől, túlságosan is magasra tettem lécet. És lehet, hogy csak velem van a baj, mert mint látom, minden általam átfutott kommentben pozitív visszajelzések fordultak elő. Előfordulhat...
Mindenesetre a fantáziád és a rajztehetséged még a régi, szóval csak így tovább!
Várom a következő részt!