Én is rettenetesen örültem, amikor láttam, hogy kikerült oly hosszú idő után a 30. rész.
És hurrá, ez sem lett kevesebb 18 percnél.
Érdemi kritikával nem nagyon tudok szolgálni, főleg nem a rajzra vonatkozólag, hiszen aki leragadt a pálcikaember és a szár nélküli virágok rajzolásánál, ne szóljon be olyannak, aki ezen már rég túllépett.
Sajnálatos módon a poénok mintegy 70%-át értem meg, de erről nem Te tehetsz, én nem vagyok teljesen képben sok dologgal. Csak, hogy példával is éljek, én sem értettem, ki az a 8 csávó az elején, Aizen-samát sem tudtam kicsoda, csak miután megkerestem a Google-ben, vagy Sasuke, miért ugrott rá úgy a székre stb.) Nem mondom, hogy rossz volt a 30. epizód, de volt már ennél jobb is - az én szememben.
Az okát, hogy miért nem tetszett annyira, nem tudnám megmondani.
Pedig jók voltak a poénok, a rajzolás megint kitűnő volt, a szinkronnal sem volt gond. Mondjuk Nagatónak eléggé Eltonos volt a hangja, meg a stílusa, amikor közölte Tobival, mi történt a házzal. Egy pillanatra azt hittem, hogy megszállta őt a szelleme.
Be kell vallanom, meg sem fordult a fejemben, hogy Hidan visszatér, de kellemes meglepetés volt... mondjuk számomra is elég irracionális, hogy egy medve is tartozik hozzá, de ha Te így láttad jónak, ám legyen.
Shino német szövegelése oltári volt, csak egy gondom akad vele, ami igazából nem nagy bűn (pláne, hogy szerintem a nézőid 80%-a nem érti a németet), de néhol helytelenül sikerült egy-egy mondat. Nem kukacoskodok, és nem is okoskodok, hogy mi nem volt helyes.
Egy szó, mint száz, jó volt a 30. epizód, pláne azért, mert ebben nem halálozott el senki, viszont picit csalódtam, mert azt hittem, hogy ebben a részben kapunk némi információt arról a a bizonyos éjszakáról.
Hátha a következőben...