Dani
|
|
« Válasz #6600 Dátum: 11 okt 19, 19:05:43 » |
|
Mielőtt még jobban elszabadulna a Pokol, közzéteszem, hogy ma még nem lesz látható az epizód.
Megkaptam minden egyes szinkront, azonban egy hajszálnyi, mégis létfontosságú igazítás még hiányzik, ami csak a holnapi nap folyamán lesz intézhető. Ergo holnap estére már 100%, hogy publikálva lesz az epizód.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
markov94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6601 Dátum: 11 okt 19, 23:47:14 » |
|
Hejj a halandòsàg xD... Ma èjjel fèl 1kor megtekintettem az egy akatsukis èlete 30. epizòdjàt majdnem teljes egèszèben Mit is mondhatnèk ùgy,hogy ne spoilerkedjek... Az epizòd nagyon jò lett.Kicsit kulombozik az eddigi epizòdoktòl de attòl mèg oltàriakat lehet szakadni rajta. Vèlemènyem szerint ez a legjobb epizòd eddig nem csak a Dani egyre profibb munkàja miatt,hanem mert mostmàr nyelveket is tanulhatunk az 1aèbol. Tessèk megmondani a szuloknek otthon,hogy amikor tanulàs helyett a gèp elott vagytok akkor valami istruktìvet csinàltok .Hù de nagyot fogtok nèzni a vègèn.. :p el se kèpzelitek kit lesz szerencsènk làtni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WeNoX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6602 Dátum: 11 okt 20, 13:55:35 » |
|
danC ha nem lessz jó a rész, (amit kétlek mert érted, hogy értem ) akkor kénytelenek leszünk kiszavazni a villából, DE! mivel úgyse szoktad el aprózni, ezért át írom a forgató könyvet a te javadra. Köszönöm figyelmóket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato10
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6603 Dátum: 11 okt 20, 14:12:55 » |
|
Markov94:En az tippelem h Fuves CS lesz az uj emberke
Admin:nincsenek vesszoim
|
|
|
Naplózva
|
B.U.E.K Mindenkinek
|
|
|
Hatuma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6604 Dátum: 11 okt 20, 14:57:41 » |
|
Az én tippem Hidan. Szerintem ő lett "vissza szavazva a világba."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6605 Dátum: 11 okt 20, 15:25:16 » |
|
Olyan karakter lesz amire nem is számítunk... Kakuzu nem, hidan itaita és deibedara sem(ezekre lehet számítani)... Leo és elton talán... Esetleg omni... De ez is csak találgatás... A ma napon talán kiderül...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6606 Dátum: 11 okt 20, 18:35:35 » |
|
Most genya leszek.. Az imént küldtem el Chakrának az epizódot..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #6607 Dátum: 11 okt 20, 19:00:49 » |
|
Sziasztok,
Mint láthatjátok a Naruto-Kun elég lassú, ennek oka a sok türelmetlen EAÉ fan folyamatos másodpercenkénti frissítgetése, mind a fórumra, mind a főoldalra. Ráadásul ma Shippuuden is volt, ami még jobban zúzza a szerverünket. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy legyen türelmesebb. Nem történik semmi, ha 20 perccel később nézed meg az epizódot mint mások, így elég 5-10 percenként 1 azaz EGY frissítés. Ha nem lesz türelmesebb az EAÉ fan tábor, akkor estig senki sem fog tudni feljönni az oldalra, ergo nem tudjátok majd megnézni a részt.
Türelmetek előre is köszönöm.
---- Na zsír. Tudtam én, hogy be kell írnom. Végre nem 15 perc/oldal sebességgel lehet itt ügyködni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 19:23:03 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6608 Dátum: 11 okt 20, 20:18:50 » |
|
Köszi a részt Dani! Aizenes poén ütött XDD ÉS Hidan hohohohoppá Roushi nagyon állat volt az okostelefonjával És jó a nyereményjáték, mingy mennek a válaszok Tobi hajstílusai xD Bár kevés zene volt benne, összességében nagyon jó rész volt, csak a címet nem értem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 20:23:20 írta dRown »
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6609 Dátum: 11 okt 20, 20:19:28 » |
|
Felkerült a 30. rész! www.naruto-kun.hu
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6610 Dátum: 11 okt 20, 20:27:28 » |
|
Nagyon epic résznek könyvelem el,nem volt benne eggyetlen ojan rész se ami nem tetszett volna,a sasuke-székes poén nem esett le de szét röhögtem magam A rész ténleg 10ből 25pontot ért el. Köszönöm Dani ezt az élményt nagyon baba lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #6611 Dátum: 11 okt 20, 20:32:53 » |
|
A végén néztem egyet amikor jött az a lila medve, most hirtelen nem is jut eszembe melyik meséből (Billy és mandy-re tippelnék) és aztán, hogy minek és, hogy ki az.... LOL Tényleg nagyon jó rész, Itachi története is vicces lett, bár a kedvenc poénom egyértelműen az, hogy hogy jön be a képbe a csontvázas bázis Tobi hajainak a változgatása meg a Yugioh abridged ből emlékeztetett Dartz-ra, elég jó ötlet A nyereményjátékhoz a karaktereket majdnem mind tudom, csak azt a robotdínót nem az egyik részből szóval szerintem ez nekem bukó, annyira szerepelni se akarok de hajrá srácok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6612 Dátum: 11 okt 20, 20:38:45 » |
|
No, Danikám, bár igaz én sosem mondok mélyreható kritikákat, mert pont eléggé rosszkedvűen jutok el a rész megnézéséhez, hogy minden poénon nevessek, de azt kell mondjam, ez most tényleg nagyot ütött. Fanyűvő zseniális logikája, Tobi beszéde (ez volt az egyik, ha nem a legjobb rész:D) valamint a kaméleon eltakarítása, és úgy alapból az egész fergeteges volt. Na meg Yonbi Opa is aratott, valamint az, hogy én németet tanulok + adott egy hangulatot, a Shinos részekhez. Az pedig külön tetszett, hogy valós alakok is feltűntek a sztoriba, pl.: Yoko. -Basszus Opa téged el kell hogy szívjalak! -Hát, ha te ezt akarod... XDDDD A Nyereményjátékon szívesen részt vennék, de kétlem, hogy minden szereplőt tudnék, illetve a hangom nem a legkompatibilisebb az egésszel. No, de mindezt összegezve: Respect, Dani! (És nincs is túl sok Füves jelenet a HB -ban! ) Ui.: Hidan visszatérése váratlan, ugyanakkor ötletes lett! Maci! Naci! Náci! Ui2.: Ja és ez Maci Laci? Illetve, én Pangeai vagyok. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 20:42:47 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6613 Dátum: 11 okt 20, 20:48:13 » |
|
Moderátor: Megkérek mindenkit, hogy a nyereményjátékkal kapcsolatban ide ne írjon! A videó végén ott van minden, amit tudni kell róla. A "Egy akatsukis élete - betétzenék listája" témába felkerült a 30. rész betétzenéinek listája.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 20:55:58 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #6614 Dátum: 11 okt 20, 21:02:34 » |
|
Na sikerült nekem is megnéznem a részt. A grafika, mint mindig, most is nagyon szépre sikeredett.Külön megemlíteném azt a kis 2-3 másodperces harcot Kisame vs Suigetsu között, nagyon jó lett a mozgás mechanikája. A poénok amik nagyon tetszettek: -Naruto megjelenése, hogy már megint Hol van Sasuke te hullajelölttebayo vagy valami hasonló -Az Okos telefon -a kis reklám, a tanulj németet Shinóval -Kérhetnék egy autogrammot Aizen-sama ? Szóval megint voltak vicces jelenetek, mint mindig, bár nem kerül be számomra a legjobbak közé. Az egész rész most ilyen furcsa volt számomra. Lehet, mert tele volt ilyen nem-1aé dolgokkal teszem, azt a Hebis barmok, a szinkronhangok említése. A rész végén Hidan visszahozása, hát, fogalmazzunk úgy, hogy nekem nem jött be.Kicsit túl erőltetettnek éreztem az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|