A szinkronban is fellelhető némi javulás ,sőt nagyon sok! Az 1. részben kb 1 szót nem értettem mindig csak olvastam úgy meg annyira nem lehetett érteni. Kakuzu volt a legérthetetlenebb.Gondolom mikrofont cseréltél 1 idő után meg talán közelebb tartottad a fejedhez.
Igen, főleg a szinkron miatt akarok változtatni. Ami szintén azért volt annyira érthetetlen, mert nem akartam senkinek sem megfelelni. Én úgyis tudtam, hogy mit mondok fel a hangsávra, szóval kit izgatott hogy mennyire élem bele magam?
Egyébként A Filmnél lett mikrofon váltás.
Akkor csak én vagyok túl jószívű vagy vak és én láttam úgy hogy majdnem minden rész után fejlődtél valamit?
Szerintem egy nagyon picit mindenképp fejlődtél szinte minden egyes rész után, az egy dolog hogy egy pár rész után még
"komolyabb szintet még nem léptél", de egy varász ütésre nem is lehet hirtelen csak fejlődni...
Csak huszadszorra, de leírom, hogy az első epizódokat unalmamban készítettem, ezért lettek gagyik. Majd miután az NKWT publikálta az első 6 részt, meg akartam mutatni, hogy ez korántsem az, amit tudok. Azonban..!
Képzeld el mi lett volna, ha a szánalmas 6. epizód után az akkori teljes erőbedobásommal készítettem volna el a 7. részt. Kb olyan lett volna, mintha 2 külön epizódot látnál.
Ezért szépen-lassan, fokozatosan adtam hozzá mindig egy kis keveset a részekhez. Emiatt tűnik úgy, mintha mérföldeket fejlődtem volna hónapokon belül.
Ha jól tudom akkor Kakuzu hangja akkoriban fel volt véve és ozt le lett lassítva azért olyan érthetetlen,és pl én csakis azért remake-elném az első részeket,kakuzu hangja végett
..
Én még azt akartam kérdezni hogy a Itachi/Kisame poénok azokon spontán jönnek vagy rendesen ki vannak dolgozva? Mert ilyen poénokon néha meg áll az eszem hogy hogy jutott eszedbe,pl a combó még ilyenek
Igen, Kakuzu hangjának létrehozása abból állt, hogy az ő szövegét gyorsabban mondtam el, és úgy lassítottam le. Csakhogy időnként, amikor hosszú összetett mondatokkal kellett vesződnöm, hát nem volt olyan egyszerű a hadarás..^^"
Itachi és Kisame Combos jelenete azt hiszem épp a munkanélküliben ülve fogant meg bennem.xD
Szóval igen, nagyon sokszor előfordul, hogy a civil életben ugrik be 1-1 poén.
Égess oda egy adag sajtos pulykamelltallért és hidd el, olyan hangot ad ki... más kérdés, hogy rá egy nappal azt voltam kénytelen megenni melóhelyen, de ez kicsit OFF XDDDDD
Ez megy a Best of Aranyköpések közé, Tapi.