Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #6120 Dátum: 11 jún 23, 13:04:29 » |
|
mondjuk sajnos a manga megkövetelte pl Kakzuzu kiesését, de legalább látjuk még párszor ha lesz hasonló jelenet a Mufasáshoz (nem csak Kakuzut) , amúgy énsem b*szom az agyam azon hogy ki tudja mi történ mert úgy is ki fog derülni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 13:05:21 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6121 Dátum: 11 jún 23, 13:15:42 » |
|
Nem tudom,hogy valaki tippelt e rá,de szerintem aki tudja az estét, az a Juugo Füstifecskéje. Hisz talált egy kééét dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6122 Dátum: 11 jún 23, 13:28:09 » |
|
Nekem nagyon tetszett a Deidara,Leo,Elton Vs Sasuke harc,pedig írtad,hogy összekapkodtad. Szvsz ,engem nem zavar,hogy így hullanak a karakterek,egy ember úgymond zavart ,hogy elhunyt,aki nem más mint Kakuzu.
Ebből a 2 mondatból csak úgy lerí, hogy ki a személyes kedvencem, és kit nem csipázok.xD Sajna tudat alatt nagyon is tudok kivételezni egyes karakterekkel.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6123 Dátum: 11 jún 25, 19:10:21 » |
|
A Kisame-rap ujrafeldolgozasa nem nyerte el a tetszesem. (Ez van.) Jobb a minosege az teny, de az eredeti akkor is jobb, pont. (Angliabol irok es azert nincs ekezet, Problem? xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6124 Dátum: 11 jún 25, 22:59:38 » |
|
A dalhoz némi védelem: én úgy gondolom hogy a hivatásos énekeseknek a koncertjét hallgatva sem kapod vissza ugyanazt, amit felénekel a CD-re és ronggyá hallgatod, ilyen téren. Annyit vettem észre hogy jobban megnyomod az én és a paint szavakat és egy-két helyen nem viszed fel annyira a hangsúlyt, ahogy az eredetiben. Egy ellenpélda: "azannyát" szó (Bocsánat, gondolom feltűnt mindenkinek, hogy mániáim a hangok)Nekem így is tetszik, legfeljebb kivágom az eredeitit is és azt is hallgatom felesben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6125 Dátum: 11 jún 28, 07:48:22 » |
|
... (Angliabol irok es azert nincs ekezet, Problem? xD ) Moderátor: Mivel megmagyaráztad, hogy miért, így nincs .
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #6126 Dátum: 11 jún 28, 10:24:04 » |
|
Ez valami nagyonjó. Kedvencem a FWA... Imádom xDDD Kisame meg hidan a legnagyobb arc. Várom a következő részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #6127 Dátum: 11 jún 28, 14:47:08 » |
|
És Várj ezt most nemértem... Te most az FWA ról beszélsz vagy az 1aé-ről?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6128 Dátum: 11 jún 28, 14:53:57 » |
|
Szerintem sok volt a feles kora reggel és ő sem tudja mit csinál már... mint az egyik részben mikor pein segítséget kért kisame meg kérte sajt nélkül a pizzát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6129 Dátum: 11 jún 28, 18:00:19 » |
|
Én Killer Bee megjelenését nagyon várom. (Már ha lesz ilyen alkalom.) Remélem Dani, őt jobban szereted, mint Ero Sannint.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 18:03:19 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6130 Dátum: 11 jún 28, 21:39:46 » |
|
Nemtudom lehet hogy ezért megköveztek de nekem tetszik Killer Bee 'repje' olyan ritmusos vagy nem istom de sztem tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6131 Dátum: 11 jún 28, 21:41:21 » |
|
Majd Kisame-val rap csatát vívnak Az de durva lenne
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6132 Dátum: 11 jún 29, 10:09:45 » |
|
A sorozat nem jut el Kisame vs. KillerBee-ig . Dant-c már lezárta a sztorit , mielőtt megjelent volna ^^ (elvileg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6133 Dátum: 11 jún 29, 12:09:03 » |
|
De lehet hogy lesz "utalás rá" mint pl, a 26ban a Konan VS Tobira Ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6134 Dátum: 11 jún 29, 15:40:25 » |
|
Én még azt se hittem el, hogy szerepelni fog Jiraya és harcolni is, így hát lehet, hogy reménykedhetünk egy Pein vs. Naruto-ban is akár De Sasuke vs. Itachi is jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|