Azért mindenbe ne lássunk bele mindent!!! mert majd a végén majd azt fogom itt olvasni, hogy ahogy Nagato belecuppant a WC-be annak is köze lehet az éjszakához
Szerintem, totális kamu az egész, Dani részéről :p
Felpezsdíti a népet, h hoppá lesznek itt finomságok aztán
meg HÁHáHÁÁÁÁÁÁ xD a lényeg, Dani azért már jó előre tervezett.. ha... tényleg lesz is valami azt szerintem biztos nem vettük és nem is vehettük észrte az edigi jelenetekből, nem hinném, h voltak utalások...
Egyedüli utalást esetleg.... abban éreztem, mikor a 28. végén, Tobi úgy szólította Leoékat, hogy husaim.. amiből arra következtetek, hooogy ő adott nekik testet abból a célból, h Deit védjék legalábbis ameddig tudják.... ezt persze már meg is tudtuk.. Az eddig olvasottak alapján Szászkina abszolutte kieső darab, tuti nem... szót se édemelne.... meg amúgy is.. ennél gyérebb ellenséget, komolyaaaaan. LOL volt am. A faceless csaj hmmm nem hiszem... a 2xi felbukkanés éppen elég volt, épp mint Szászkinából. A macska hmmmm tuti nem ő, de szerintem még felbukkanhat... A Warlock se sztem kizárt, egyszeri poénként megjelenő karakter épp mint Kain.. bár a lolság kedvéért mikor a Hanzou, Danzou vs Pein harc volt nah akkor bejöhetett volna még ő is, ha már a nevek öszecsengéséről volt szó.
Nekem is felmerült egy név... persze csak oltári nagy poénságból, de aki mindenről tudhat, a csilisbab király... GÉZAAA
"Akkor te voltál a hibás, GÉZA!!!" jó megszólalás volt, tetszett...
Egyébként a titokzatos karaktert minden bizonnyal majd a Film2ben tudjuk meg biztosan. méééég 2 rééééész és FIIILM2 ha jól tom
Ezért Dani, kellőképpen tegyél ki magadért, legyen nagyobb Durranás mint a Másnaposok 2 vagy akáááár az X-men elsők, utóbbinál megjegyzem ISTEEENESRE sikeredett... aki nem látta annak ajánlom csakis kizárólag moziba vagy várjatok egy jó dvdripre :p OFF vége!!!
Az új részben a kedvenc jeleneteim amúgy a KANCSAAALKAMÉÉLEOOON!!! és Mentéél innen Mufasa!!! Sicc az anyád szerint!!! Negatív sztem, nem volt a legtutkóbb ötlet ez a Homoglominizált szövegkörnyezet Deiékhetz, de bőván átjött számomra némi kis irónia ezzel kapcs...de... ütősebb lett volna valami zúzósabb indok, akár egy flashback vagy csak egy apróbb utalás majd a jövőre, hogy mot még ne értsünk semmit legyen kis izgalom kiváncsiság aztán majd a film2-ben vagy pár részel később legyen a nagy BADA bummmm. A te sorozatod HiDániel úgyhogy csak megfontoltan
várjuk a kövit mindenképpen
Jaa majd elfelejtettem... az új kisame rap háááát , nem tudom... igaz, érthetőbb, de.... szaggatottabb, nem is úgy vetted a levegőt igazán ahogy a szám igényelte volna.. volt ahol szintén elcsuklott a hangod... a vége az tetszett... de.. az első jobb volt szvsz. De egy longversiont elfogadnánk belőle meg a sasuke kisöcsémből
nah húztam.... jó olvasást!!