Ha megkérhetlek, szolgálj nekem 1-2 kézzelfogható példával, hogy mi lett keszekusza, illetve mit hagytam félbe, és akkor megpróbálok választ adni, amire csak tudok.^^
Itt van például a szerencsesüti gyáras rész (jó, az már régi), de annak is hirtelen lett vége, és minden magyarázat nélkül áttért egy másik történetre. Véleményem szerint elég befejezetlen volt.
Aztán a filmben már előjött Tobi igazi énje, de van olyan rész, amikor még mindig Tobi, és van olyan rész, amikor már át akarja venni a hatalmat.
A tagok hihetetlenül gyorsan haláloznak, például nekem a 6 Pain halála tökre logikátlan volt, mi az, hogy Nagato elkezd biciklizni, aztán Pain nyom egy shinra tensei-t, és szétesik a bicikli, és belefúródik a szívébe? Egyáltalán minek nyomott shinra tenseit?
Aztán vannak még itt tisztázatlan részek, mint például az éjszaka, meg az hogy korábban Sasukéék már beöltöztek, és már le akarták támadni az Akatsukit, de azóta sem tették. Ilyenekre gondolok.é De gondolom, hogy az éjszakás történetrész még ezután lesz tisztázva. (Amúgy még a fehér Kisame-t sem értettem, de az is abba körbe tartozik.)