Dani
|
|
« Válasz #6045 Dátum: 11 jún 14, 13:27:51 » |
|
Igen Dani, miután elküldtem a hozzászólást egyből erre gondoltam... Viszont akkor, hogy lehet az hogy "van még valaki aki tisztában van annak az éjszakának az eseményeivel"? ha Kakuzu, Pein, és a Power Peinnek is meghaltak, akkor nekik is tudniuk kell, hogy mi történt És mi értelme lenne Leonak megjegyeznie olyan személyeket, akik már halottak? Azt hittem logikus, hogy élő személyre gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6046 Dátum: 11 jún 14, 13:34:25 » |
|
Rejtély marad az a bizonyos éjszaka, ugyanúgy, mint annak a személynek a kiléte, aki tudja mi történt azon az éjszakán ....
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6047 Dátum: 11 jún 14, 14:21:27 » |
|
Suigetsu és Csongi ugyanúgy ki voltak ütve, mint a többiek, tehát ők is ki vannak csukva. Így maradt Greed. Vagy akire még senki sem gonolt (valószínüleg még Dani sem), az maga Dani, mert gondolom ő tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6048 Dátum: 11 jún 14, 16:12:54 » |
|
Yeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!!!! Ha már hozzá szólhatok, a találgatáshoz.. akkor ugye most lőtte le pár hsz-el előttem dani hogy élő személy akit emleget Leonidas // THIS IS AKATSUKIIIIIII //, és Zoli (már ha emlékeim nem csalnak és tényleg zolinak hívják yoko logant) szerint meg dani már bee vs kisame mangában történt csatájuk előtt megtervezett mindent! Akkor egyértelműen csak 1 személy jöhet szóba, az meg nem más mint az áll Kisame aki úgy nézett ki mint Balázs Pali spytheghost séróval!................... 28-35 közt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 14, 16:13:27 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6049 Dátum: 11 jún 14, 18:03:24 » |
|
Igen, őt hívják Greednek. Ezt azért illene tudni. Am Greed szerintem csak a buli után érkezett. Vaaaagy ő maga provokálta ki az IHB-t. Majd meglássuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 14, 18:04:12 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6050 Dátum: 11 jún 14, 18:17:18 » |
|
Ti amúgy szoktátok olvasni az előző Hsz-eket? Vagy Dani blogját??? Csak mert kb egymilliárdszor utalt rá, ha épp nem 100% biztosra jelentette ki, hogy Bár az ötlen fantasztikus, de NEM GREED az....ezek után még mindig írjátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6051 Dátum: 11 jún 14, 18:22:38 » |
|
Lehet az a kék pasas az ,aki egyszer rátámadt peinre.Tudom hülye ötlet de kitudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6052 Dátum: 11 jún 14, 19:30:39 » |
|
Lehet az a kék pasas az ,aki egyszer rátámadt peinre.Tudom hülye ötlet de kitudja
Tényleg... ő vmi filmből, vagy játékból van? Mármint az a kék protossszerű lény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6053 Dátum: 11 jún 14, 19:34:09 » |
|
Egy vámpíros játék főszereplője. Csak nem jut eszembe a címe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6054 Dátum: 11 jún 14, 19:37:21 » |
|
A játék címe: Legacy of Kain, nem tudtad, de amiért protosszra hasonlítgattad megbocsátok
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6055 Dátum: 11 jún 14, 22:28:00 » |
|
Ha logikusan akarnék gondolkozni akkor: 1. Zetsu: Bár ki volt ütve, de lehet hogy csak azért mert betekerték, az még nem jelent emlékezetkiesést, mint a piálásszívásstb. Valamivel meg kéne alapozni a nagy haverságukat és egy ilyen titok pont alkalmas lenne erre, valamint amúgyis keveset szerepel mostanában a petrezselyem. 2. Konan: 1 percig nem láttuk kiütve. Tobival zsarolhatnák egymást, szintén érdekes vonal. 3. (Elvetemült ötlet) Samehada.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6056 Dátum: 11 jún 14, 22:44:51 » |
|
Kazegake: azt mondom, hogy neked azért sokkal jobb tippjeid vannak, mint másoknak és jók az érvek
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6057 Dátum: 11 jún 14, 23:07:24 » |
|
Ha egy kicsit is kiismerted Danit, akkor rájöhetnél, hogy majdnem 100%, hogy az a bizonyos tag, nem akatsuki tag lesz Mint mondtad, Zetsu be volt csavarva, ergo semmit nem látott... Konan azért nem szerepelt ennyit, mert Dani rühelli, így minek rajzolja le, hogyha a többi kedveltebb karakterekhez tud poénokat adni.. Samehada...na igen, ahogy mondod..elvetemült ötlet...és semmi poén nem lenne... mégis ezt tartom a legvalószínűbbnek az alábbi 3 állításod közül, mivel már egyre állatiasabban viselkedik a mangában is...lehet majd úgy halad mint Tobi..ugatásból főgonosz. ... Áh, hülyeség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6058 Dátum: 11 jún 14, 23:10:07 » |
|
Dani, ha nem piros csillag akkor valami piros folt biztos van a 27.rész openig után lévő képen... bal felső sarok... és 10szer néztem meg mind a 10szer ott volt... am emlékezzetek vissza... Szuigecu is ott volt as bulin és említést is tett Sasukénak hogy mekkora állatok ... ha jól emlékszem... szal akár ő is tudhatná mi volt ott azon a bizonyos éjszakán... de ez csak az én próbálkozásom volt...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6059 Dátum: 11 jún 14, 23:16:37 » |
|
Nem mondtam, hogy nincs ott semmi. Azt jegyeztem meg, hogy az nem piros csillag. Egy kis súgás: A házon az a felirat áll, hogy: "-KATSU--"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|