Nos én is megettem ezt a részt, igyekszem egy szép kerek véleménykifejtésre:
Hűűű, ez tényleg kicsit zanza volt, bár én sem értem igazán, hogy miért baj ha hosszú, legfeljebb ezt is elosztod

Javarészt egyet értek Krieggel.
Bevallom sajnáltam, hogy Leo ilyen hamar elkaszált, ráadásul amin kifejezetten ledöbbentem amikor még Leo és Elton még búcsúzóul kiosztják egy kicsit, és Dei utálatának indoklása is furán hatott. A harcnál az általam nagyon kedvelt jutsu nevek is hiányoztak

(Mindezen a komorságon azért jócskán enyhített Dei beszólása)
(Én legjobban az elhalálozások közül Kakuzu halála tetszett, azt viccesnek tudtam értékelni, itt ez valahogy elmaradt.)
Mindemellett nagyon feküdt a wc-s beszélgetés és az Itachi féle időjárás változás, bár nekem sem ugrik be mikor volt még egy ilyen eset. (Csak ugye a moziban a "napleoltás")
Jira bátyót sosem kedveltem igazán, így nem tudom megítélni rendesen, mert alapból frászt kapok a karakterétől ^^" Azért az a fej a nekrónál elég meredek volt, és a bankkártyás trükk is tetszett

Amit ismét ki kell emelnem a grafikán kívül: megint jó zenéket válogattál alá. Ó egy kérdés: nekem tűnt Elton kevésbé nyekergőnek? Ha igen ennek köze van a végén tett kijelentéséhez? (Amivel én mint csaj nagyon nem értek egyet!)
A Füvi vs Sasu2 harc nem tudom hogy jött ide, de simán passzolt ebbe a jótékony káoszba.
Valaki említette hogy van valamilyen égen eldugott poén, hát kerestem... nem találtam meg, de rájöttem hogy nagyon tetszenek a felhők!
Szíves elnézést, ha netán bármelyik momentumom sértő bárki számára, nem volt szándékos, építő jellegűnek szántam. Azért örülök, hogy láttam Leo't egy minutumra kedvesen mosolyogni! (11:03 kb) Remek érzés erre lezárni egy iskolaévet! Alig várom a következő részt, és a tippeléshez: Én is Suigetsura gondoltam, bár be volt rúgva szóval kiesik. De ott a cica ^^