Krieg
|
|
« Válasz #5790 Dátum: 11 ápr 06, 14:28:39 » |
|
Ezt kitárgyaltuk egynéhányszor, egyszer talán pár oldallal ezelőtt. Visszaolvasni lusta vagyok, így fejből a szöveg, ami rajta van: "A halálomig és azon túl is szolgálni fogom az Akatsukit. Sasori." Lehet, nem szó szerint van így, de a lényege ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5791 Dátum: 11 ápr 06, 15:37:47 » |
|
nekem ami kifejezetten teccet az ez itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zolanius
Újonc
Nem elérhető
emmeg mi?
|
|
« Válasz #5792 Dátum: 11 ápr 06, 16:14:27 » |
|
mi akar az a második izé lenni?
|
|
|
Naplózva
|
EGYETEK FINOM EGÉSZSÉGES kenyeret! a képen a buksi van
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5793 Dátum: 11 ápr 06, 16:22:38 » |
|
Az a "második izé" Deidara...egyébként ezzel a stílussal vicces akarsz lenni, vagy szimplán csinálod...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5794 Dátum: 11 ápr 06, 16:24:13 » |
|
Deidara és a vicc az hogy, koedukált WC fiúknak és deinek is egyaránt ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5795 Dátum: 11 ápr 08, 16:45:41 » |
|
Igen itt. Mint például felirat, valami apró kis dolog a háttérben megbújva, estébé.
Ha már felirat, engem az érdekelne, hogy mi van ráírva a fa törzsére, ami az Akatsuki-kecó előtt áll azon a dombon. mintha valaki + valaki lenne.. de lehet szimplán rosszul látom^^" akkor meg bocsi><
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 16:48:57 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5796 Dátum: 11 ápr 09, 12:00:16 » |
|
Én most megnéztem a (kedvenc) 18. részt, és a végén mikor Dani mondja, hogy "egyedül dolgozok!!!" és közbe villog a kép, Dani mögött, ott van egy Kisamehadázni készülő Kisame-Samehada. (pont aktuális észrevétel az animéhez)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5797 Dátum: 11 ápr 09, 12:22:17 » |
|
Azt a képet mintha már linkelte volna egyszer nagyban.De lehet rosszul emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5798 Dátum: 11 ápr 09, 20:50:27 » |
|
Azt hiszem, már az a felirat is ki lett tárgyalva egyszer. Valami olyasmi van odaírva, hogy Hidan + Kakuzu, vagy fordítva, és ez a kettejük közötti érdekes kapcsolatra utal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5799 Dátum: 11 ápr 10, 17:22:50 » |
|
Inreális? Az milyen? Amúgy nekem a kedvenc rejtett poénom a már említett Raikagés a filmből, de a pólófeliratok is mindig viccesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5800 Dátum: 11 ápr 10, 17:23:14 » |
|
Hé zolanius! Te mégis kinek képzeled magad? Hogy mersz ilyen trágárul beszélni máshoz úgy hogy nem is neked mondta? Egyébként nem tűnt fel neked hogy az EAÉ egy paródia ? Amúgy meg semmi baj ha az anime szereplőket yaoinak tüntetik fel. Az én kedvenc szereplőmet is annak titulálták. ÉS?? Mi ezzel a baj? (mellékesen én yaoi fan vagyok de ez most mellékes... ) Szóval moderáld magad különben megjárod! Bocsánat az OFF-ért!! Az a kép Dani mögött.. azt hogy kell nézni mert nem igazán tudom elképzelni hogy mi is lehet ott Kisame mellett. ^^'' Ez a rész meg nagyon jó volt! A grafika nagyon sokat változott. Csak így tovább Dant-C mester!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 17:30:38 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5801 Dátum: 11 ápr 10, 17:58:03 » |
|
zolianus, először is moderáld magad és olvasd el a szabályzatot ennyit tudok mondani... -.- (Egyébként egyetértek Leni-chan-nel ) OFF vége Kisame mellett van Samehada vagyis inkább a kezébe Nagyon jól animálsz Dani, a rajzok is szépek csak az egyetlen megjegyzésem annyi, hogy (amúgy meg tudom hogy most a történetre építesz) nem olyan sok a poén. (mondjuk így sem rossz, a dugi poénokat én is észrevettem, de én mégis hiányolom a poénokat és ez alatt nem azt értem hogy a pisis-kakis poénokat bírom..) De azért Respect Dant-C-sama
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5802 Dátum: 11 ápr 10, 20:29:00 » |
|
Néha úgy lennék moderátor, ha nem járna munkával... Amúgy meg azért, mert azok. Databook 3, 12. oldal, Hidan adatlapja: "...kedveli: a csápszexetí" ha ez nem Kauzura utal, akkor Ksihi be volt szívva, mikor írta. De még ha ezt szeritned én is találtam ki.. két felnőtt férfi... egy szoba... hosszú időn át.. a civakodásuk... Hidan folyamatosan félmeztelen... Kakuzu az ő Sasukéje... tiszta búzaság. ..és amúgy Kakuzu utolsó szava is beszédes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 20:31:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5803 Dátum: 11 ápr 10, 20:47:28 » |
|
Ritkán adódik ilyen fincsi T... akarom mondani ember a fórumon. Csak szeretném felhívni a figyelmed , hogy az a szó irreális és nem inreális. xD De az MTAnak bedobhatnád a nyelvújító meglátásaidat. Viszont tetszik , hogy a hülyeségedet megpróbálod alátámasztani , megmagyarázni! Amúgy Hidan és Kakuzu , eléggé durva dolgokat is csinálhattak a Niibivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XxxAmaterasuxxX
Újonc
Nem elérhető
|