Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5771 Dátum: 11 ápr 03, 16:34:31 » |
|
Na igen, most jutott eszembe, hogy hosszabban is le akartam írni a véleményem. A grafikáról, animációról néhány szó: látszik, hogy rengeteget fejlődtél, az új részben ez főleg a Deidara vs Sasuke részben figyelhető meg, ott is főleg a robbanásnál és a sminkelős Tobieltűnős rész után, amikor egymással szemben repülnek. Egy korábbi részben pedig Pein vs osztódó kutya volt az, ami nagyon nagy változást mutatott. Maguk a karakterek is sokkal részletesebbek, kifinomultabbak lettek, pl Deidarán nagyon látszik a változás a korábbi részekhez képest. A karakterek járásával sokaknak problémájuk volt, hogy az szinte nem is változott az első rész óta, de szerintem ez így van rendjén, ez egy állandó jellemzője a sorozatnak, nem is kell, hogy másmilyen legyen. A hangulat: A zenék egyszerűen mindig kitűnően passzolnak az adott jelenethez, csatánál kellően pörgős, vicces jelenetnél (Tobi repülőse Deidara agyagmadarán) pedig méginkább rátesz a poénra. Maguk a hangeffektek is jók, a szárnyacsások, amikor Tobi kiássa a földet Sasuke mögött, a robbanás, Sasuke visszahúzódó szárnyai. magyarul a legjelentéktelenebbnek tűnő részletekre is maximálisan ügyelsz, és illenek is paszolnak is az effektek, sejteni lehet kép nélkül is, hogy épp mi történik. A filmben például az egésznek a hangulata fogott meg nagyon. Ahogy néhány jelenetnél, pl amikor Deidara kezek nélkül hazatér, milyen tökéletes volt minden. A zene, a kép, az egész. Ezek miatt tudtam rengetegszer végignézni, és mindannyiszor úgy éreztem, hogy nem háromnegyed órás, csupán csak 5 perces volt az egész. Sehol nem volt vontatott, minden a helyén volt. Ez megfigyelhető az újabb részeknél is. A régebbiek helyenként kicsit lassúak voltak, kicsit vontatottnak tűntek, de azok is zseniálisak voltak. Poénok: Az első epizódoknál még érezhető volt, hogy a poénok viszik végig a részeket, azokon van a hangsúly, minden jelenet tele volt tömve jobbnál jobb poénokkal, amivel nem is volt probléma. Néhol gyengébb volt a poén, néhol csak bizonyos emberek értették (pl valami filmhez kötött volt), néhol pedig eléggé kiszámítható volt, de egy mindig közös volt bennük, legalább egy mosolyt tudtak csalni az ember arcára, még ha nem is esett ki a székből a röhögéstől. A mostani részekre egyre jobban fogynak a poénok, ebben a részben is kevesebb vicc volt amin röhögtem, még sokadik nézésre is, de itt már tényleg az animáció az, amire felfigyel rögtön az ember. Kedvenc részt nem tudok mondani, nem tudok választani közülük, egyszerűen mindegyik hihetetlenül tetszik. Sajnálom, hogy már lassan a végéhez közeledünk, és hogy hullanak a karakterek, de tetszik, hogy még ebből is képes vagy jó poénokat csinálni. Még azon is röhöghet az ember, hogy valaki meghal. Bár Sasori halála még szomorúbbra sikerült, mint az eredeti Shippuudenbeli. Kár, hogy alig maradt hátra néhány rész, de alig várom már a következő projektedet, ha lesz. És gratulálok az eddigi részekért, az eddigi munkádért, és sok sikert kívánok a következő részekhez!
(úgy érzem kihagytam még valamit...)
|