Na ugye, hogy nem kellett itt VV
Az elején az az Itachis rész nagyon szellemes volt. Szép volt a rajz is. Komolyan, először majdnem kikapcsoltam a videót, mert azt hittem, hogy valami más animés dolgot szedtem le
És amikor Itachi mondta a GYŰLÖLET szót, akkor rögtön az ugrott be, hogy most ez megy agyba-főbe az Animax-en is a Naruto vs. Sasuke meccsen, szóval dupla öröm volt
Tobi meg... Anyááám, milyen izgatott! Olyan aranyos volt, én olyat nevettem rajta. Shippuban már egyáltalán nem bolondozik, és most is vártam, hogy nagy keményen bejelenti, hogy ő Madara... be is jelentette, de hát azt is hogy
Nagy fordulat volt. És meglepő is, számomra.
Hidan is. Nem számítottam rá, hogy még felbukkan. Csak nem a népek kedvéért tetted bele őt erre a kis jelenetre?
Aztán Nagato és Konan... Minek került oda a zenélő doboz?
De szegény Peint meg hogy elraktározták... Hiányoltam is, hogy Nagato nem foglalkozik az irányításával, na meg az az msn-es poén sem jött be igazán. Csak eszembe juttatja a sok msn bolondot, aki ilyesmit csinál, mint ezek ketten. És Peinre visszatérve: Nagato akkor most semmit sem fog tenni vele, vagy kövi részben már a Pein-bábu megy Jiraiya ellen (a rész végén a béka miatt gondolom).
Leo` és Elton pedig nagyon ütős, egyedi karakterek, nagyon szeretem őket. Jó, hogy ilyet kitaláltál Dani, és grat hozzá
Leonidas pisztolyait meg nagyon bírom. Olyan lesz, mint valami férfi Lara Croft, ő is dupla pisztollyal fog ugrándozni, végtelen lőszeressel
(Kíváncsi vagyok rá, milyen lőszer kell Leo` pisztolyaiba...
)
Összességében nagyon jó rész volt. Számomra az egyetlen pici negatívum, hogy Peinnel elég gyorsan elbántak, bár még így is könnyedén ki lehet belőle hozni bármit, szóval még ez a negatívum sem biztos... Majd a kövi részben meglátom, hogy csinálsz-e vele valamit.
Hajrá Dei`-Elton-Leo`!........ (szegééényekk
, azért Szászke kapjon egy jókora taslit, úgy utálom a hülye fejét
).