a legelső képkockák amikor Ita-Ita még Kisame sétál és a messziségben vannak aszittem hogy valami lopott kép Danitól és valaki bele szerkeztette iket
Ott az a járás nem nagyon jött be,és valamiért eléggé el cseszte a benyomásom az egész részről
Mongyuk Sasuke hangja lehetne valaki más mert nagyon nem éli bele magát,olyan mindha ténleg csak felolvasná a szővegét,első részekben még el néztem mert azt hittem bele jön a csávó de most szólok
Tovább ténleg hosszasra sikeredett Tobi monológja Nagato,Leo,Dei-hez-az olyan időt húzó volt számomra hogy beszél beszél beszél de semmit nem mond. Na ennyit az én kritikámról mert baromira be jött a rész de a 26-ost nem verje,az sokkal jobban tedszett.De a poénok ténleg nagyon nagyok,Hidant látni nagyon jó volt mivel Dant-C kedveltette meg velem az egész Akatsukit és Hidant a leg jobban
A Peines,Zetsus poénoknak ténleg erejük volt még mindig mosolygok pedig 6 kor néztem meg a részt először,mert már 3 szor túl vagyok rajta xD Leo kereszt átváltoztatásánál nekem is fullbring jutott ezembe
A sötétben világítt is nagyot röhögtem a viszked az orromról nem is beszélek
Na ennyi mert kb. az összes poént el sorolnám,de mongyuk a béka a végén még nem esett le
Nah Dani egy isten,köszi az új részt,ahogy te mondanád pacsker