olajfesték
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
2. Kakashi fan
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 10 dec 13, 22:35:16 » |
|
Nem akarok hülyének ki nézni de ezt hogyérted? Asszem szerelmes vagyok. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 22:37:29 írta olajfesték »
|
Naplózva
|
|
|
|
hashisin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 10 dec 13, 22:46:40 » |
|
Remélem Pein nem fog meghalni... remélem igazából Juugo volt Peinnek öltözve U.i.:jó a vers
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 10 dec 13, 23:44:51 » |
|
Nem akarok hülyének ki nézni de ezt hogyérted? Asszem szerelmes vagyok. xD Ne csináld már ember, vágd már le, hogy poén! Mellesleg Pein sztem meg meghalhat....(inkább ő mint Juugo ) De ha bejönne a tipped hashisin, és tényleg Juugo lett volna akit megölt, akkor sztem nekem be is fejeződött volna az 1aé...örökre! (de hogy az nem Juugo abban olyan szinten biztos vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 10 dec 14, 07:57:24 » |
|
Szerintem úgy érti,hogy a versbe szerelmes.(vagy lehet,hogy ... ) Amúgy jó a vers! Off vége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 11:56:25 írta jatek09 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 10 dec 14, 18:41:43 » |
|
Felkerült a 26. rész! >>> www.naruto-kun.hu
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tmaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
God of the World!
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 10 dec 14, 18:42:08 » |
|
Kérem a példákat, ahol Zoli felülmúlt. Csak nézz rá Sasukéra, szerintem zseniálisan meg van rajzolva. Én és az előttem szólók is egyet értenek hogy a szinkron terén tényleg nagyon arat Zoli, bár ami engem Zoli művében legjobban megfogott az a vastagabb körvonalazás, szerintem sokkal jobban kiemeli a karaktereket.
|
|
|
Naplózva
|
Ha Isten vérezni kezd, az emberek nem hisznek majd benne...
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 10 dec 14, 18:48:46 » |
|
Na nekem meg pont az nem tetszik Szidom magam, amiért nem vékonnyal kezdtem el rajzolni mint Dant-C csak akkor úgy voltam vele, hogy még akkor arra is rámondták volna h kopi. De mostmár mind1, mert most meg már azt mondják, hogy ez Yoko Style ... Bazz Dant-C. Te a 26nál vagy, most ne olts már le az én 10. része Sasuke-jét Majd lesz jobb is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 18:52:57 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 10 dec 14, 18:48:54 » |
|
Tmaster, most ezt komolyan gondoltad?xD Ezzel végképp elérted, hogy szemétbe hajítsam a szerénységemet. xD http://www.kephost.com/view3.php?filename=8fxw1h9l1mxlv45jphf3.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 18:52:31 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 10 dec 14, 18:55:57 » |
|
Az uj rész üt, mint mindig grat Dani!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
brrrbrrr
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 10 dec 14, 19:03:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
dr. brrr brrr
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 10 dec 14, 19:04:19 » |
|
Bazz Dant-C. Te a 26nál vagy, most ne olts már le az én 10. része Sasuke-jét Majd lesz jobb is Tmaster sem szabta meg, hogy hányadik részes Sasukékre gondol. És így a legértelmesebb, ha mindkettőnk jelenlegi szintjét hasonlítjuk össze.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 10 dec 14, 19:11:07 » |
|
Micsoda rész volt! xD Ráadásul az elején, amikor Konan egyik szeme kártyalaponként vált le, az nagyon emlékeztet a Windows régi pasziánsz játékára - ha nyersz, a kártyák úgy ugrálnak ki a helyükről, mintha több millió kártyalapból állt volna xD Tobi fejét meg úgy nyúzta, mintha gumi volna! Deidarának meg BOMBAJÓ nyakkendője volt, höhö! Zetsu meg olyan idétlenül nézett ki xD "Elton, miért nem a Benkő jelmezben vagy?" ez odab@sz!!! xD Hóha! Itachi hova lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 10 dec 14, 19:22:56 » |
|
szerintem eddig ez volt a legjobb rész nagyon jó poénok voltak benne. kedvencem amikor pein táncolt. az nagyon nagy volt. azért van különbség a 2 sasuke között de mind a kettőnek megvan a maga szépsége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 10 dec 14, 19:23:40 » |
|
A "Mézga Géza" Tobi jó volt. Először néztem, hogy Tobi kopaszodik. ^^ Meg a ház belsejében, a folyosó közepén spontán felbukkanó tolató(?) úthenger is. Herkules, a kis céda.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5234 Dátum: 10 dec 14, 19:24:26 » |
|
Volt már jobb is.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
|