Slashy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5145 Dátum: 10 nov 28, 15:17:36 » |
|
Gyerekek itt mindenki ilyen függő ? xD Mert én meg a barátnőm is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5146 Dátum: 10 nov 28, 15:41:41 » |
|
Ez már a vég kezdete, ha Dani akkor is rajzolja, ha nincs kedve hozzá :S Jah, am grat az animációkért  Hány képkockából állnak? (pl a hernyó-->"pillangó")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
 |
« Válasz #5147 Dátum: 10 nov 28, 17:56:00 » |
|
ha megnézed Dani blogját, ott néhány résznek kiírja, h hány kockából állnak am... kisaménak télleg van akcentusa, vagy csak az 1AÉ-ben? *naon kezdő*
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5148 Dátum: 10 nov 28, 18:50:09 » |
|
csak az Eaé-ben poénból
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #5149 Dátum: 10 nov 28, 19:10:58 » |
|
Jah, am grat az animációkért  Hány képkockából állnak? (pl a hernyó-->"pillangó") ha megnézed Dani blogját, ott néhány résznek kiírja, h hány kockából állnak am... kisaménak télleg van akcentusa, vagy csak az 1AÉ-ben? *naon kezdő*
Tocika nem a sorozatra gondolt, hanem az órai munkáimra.  Egyébként a hernyó a'sszem 33 volt, a lepke mellé pedig plusz 28.  Kisame akcentusáról pedig annyit, hogy én is, és tesóm is a kezdetektől fogva meg vagyunk győződve arról, hogy az eredeti Kisame eredeti szinkronja valami kegyetlenül hangsúlyoz, és bánik a szavakkal.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
 |
« Válasz #5150 Dátum: 10 nov 29, 10:04:00 » |
|
Jah, am grat az animációkért  Hány képkockából állnak? (pl a hernyó-->"pillangó") ha megnézed Dani blogját, ott néhány résznek kiírja, h hány kockából állnak am... kisaménak télleg van akcentusa, vagy csak az 1AÉ-ben? *naon kezdő*
Tocika nem a sorozatra gondolt, hanem az órai munkáimra.  Egyébként a hernyó a'sszem 33 volt, a lepke mellé pedig plusz 28.  Kisame akcentusáról pedig annyit, hogy én is, és tesóm is a kezdetektől fogva meg vagyunk győződve arról, hogy az eredeti Kisame eredeti szinkronja valami kegyetlenül hangsúlyoz, és bánik a szavakkal.xD ja, most már leesett  am azt most én is figyeltem, hogy a hangsúlya meg a kiejtése tök poén 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 29, 15:35:10 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5151 Dátum: 10 nov 29, 19:17:54 » |
|
Lehet hogy kicsit furcsa amit kérdezek, de ki Nagato felesége? Vagy csaja, akitől a gyerek van? (12. rész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5152 Dátum: 10 nov 29, 19:33:10 » |
|
Jah,a Timmy-s poén  Mondjuk az engem is érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5153 Dátum: 10 nov 29, 19:56:49 » |
|
Nagato lombikbébije Timmy és kész 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #5154 Dátum: 10 nov 29, 20:06:01 » |
|
Lehet, hogy Herkulestől van.  Mondjuk sok jel nem utal erre, de ez volt az első gondolat, ami eszembe jutott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
 |
« Válasz #5155 Dátum: 10 nov 29, 20:22:15 » |
|
télleg, szerintetek herkules csak álcázza magát, vagy igazából is egy papírcsákó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #5156 Dátum: 10 nov 29, 20:38:48 » |
|
A valóságot csak egyetlen egy ember tudja megmondani: Dant-C  mester.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daremo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Kagekage
|
 |
« Válasz #5157 Dátum: 10 nov 29, 23:57:22 » |
|
szerintem az utóbbi. papírcsákó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
 |
« Válasz #5158 Dátum: 10 nov 30, 17:48:57 » |
|
szerintem csak van valami Konan húgához méltó szexi igazi alakja  különben is, hogy lehet egy papírcsákóval kefélni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #5159 Dátum: 10 nov 30, 17:56:17 » |
|
Jaj már, nem értem minek kell ennyire túlbonyolítani.  Papírcsákó és kész.  Az meg, hogy hogy lehet vele "kefélni", szerintem egy olyan kérdés, ami nem követel választ.  Poén.  Erre se gondoltam volna soha, hogy ezen fog menni az elmélkedés, hogy Herkules vajon tényleg egy papírcsákó-e. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|