Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5130 Dátum: 10 nov 21, 21:46:40 » |
|
Köszönöm szépen mindkettőtöknek amit dant-c küldött az szép kis lista el is mentettem a linket majd végignézem mindet kössz szépen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 21:48:08 írta Justin[HUN] »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #5131 Dátum: 10 nov 22, 16:48:25 » |
|
Nemsokára télapó, és karácsony ezek mellé a "szomorú" részek mellé annyira jó lenne egy poénokkal teli Karácsony, vagy Mikulásos epizód. Amiben ott lennének Hidan-ék ( filler epizód féle... )
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5132 Dátum: 10 nov 22, 17:00:22 » |
|
Szerintem ez nem várható, mert már volt karácsonyos rész...lehet, hogy most esetleg Mikulás vagy Szilveszter lesz...bár szerintem most haladni fog tovább a sztori, főleg abból következtetve, ahogy a legutóbbi rész véget ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5133 Dátum: 10 nov 23, 17:23:37 » |
|
Nagato "szekere" Amúgy valaki nem tudja hol hallgathatom meg az interjút amit Dant-Cal készítettek? Előre is kösz.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
sandokan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Van egy gonosz majom a szekrényemben!
|
|
« Válasz #5134 Dátum: 10 nov 23, 18:12:49 » |
|
Nemsokára télapó, és karácsony ezek mellé a "szomorú" részek mellé annyira jó lenne egy poénokkal teli Karácsony, vagy Mikulásos epizód. Amiben ott lennének Hidan-ék ( filler epizód féle... ) lehet hogy most húsvétos rész lesz végül is legutóbb a húsvéti különkiadásban karácsony volt most a karácsonyi különkiadásban húsvét lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ebadták!!!" Silence is golden. Duct tape is silver. (A hallgatás arany. De a ragasztószalag ezüst.)
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #5135 Dátum: 10 nov 23, 18:27:39 » |
|
szerintem meg hagyjuk Danit úgy alkotni, ahogy ő gondolja
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #5136 Dátum: 10 nov 23, 20:10:43 » |
|
Nagato "szekere" Amúgy valaki nem tudja hol hallgathatom meg az interjút amit Dant-Cal készítettek? Előre is kösz. na az engem is érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5137 Dátum: 10 nov 23, 20:59:30 » |
|
Ha minden igaz, a blogján megtalálhatod azt az interjút, már ha a híradósra vagy kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5138 Dátum: 10 nov 23, 21:33:53 » |
|
sztem az újra van nekem nem nyitja meg annak a blognak a web oldalán ahol készült az interYou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #5139 Dátum: 10 nov 26, 19:38:00 » |
|
Dani kérlek törölj a postáid közül mert kéne küldenem neked egy PÜ-t. On.: Lesz olyan rész majd amiben Kisame sok szerepet kap(és nem hal meg)? Ő a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5140 Dátum: 10 nov 27, 02:12:24 » |
|
Hmm. Pedig csak 71%-on volt. Most töröltem jó párat, sz'al lement 47-re. De még mindig azt jelzi, hogy megtelt.xD Próba, cseresznye. Egyébként a 30. epizódtól eléggé eltérő lesz már a sztori. Vagyis igen, lesz olyan rész.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
tmaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
God of the World!
|
|
« Válasz #5141 Dátum: 10 nov 27, 20:26:16 » |
|
Nagato "szekere" Amúgy valaki nem tudja hol hallgathatom meg az interjút amit Dant-Cal készítettek? Előre is kösz. Engem is nagyon érdekelne, a Garry's Mod weboldalán nem indítja a videót :S
|
|
|
Naplózva
|
Ha Isten vérezni kezd, az emberek nem hisznek majd benne...
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #5142 Dátum: 10 nov 27, 20:56:54 » |
|
Csumi Dani
Nem sürgetni szeretnélek ,de már mindenki tűkön ül az új résszel kapcsolatban. Mikor jön ki? Remélem a jövő hét elején publikálod a részt. peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5143 Dátum: 10 nov 28, 12:04:03 » |
|
Már írtam párszor, hogy vagy november végén, vagy december elején fog debütálni a 26. epizód. És most már szinte biztos, hogy az utóbbi dátum a végleges. Ugyanis most suli mellett melózok is, így szinte csak hétvégén rajzolhatok.
Ettől függetlenül rajzolom ezerrel, még ha nincs is kedvem hozzá.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #5144 Dátum: 10 nov 28, 13:11:16 » |
|
Kösz hogy vetted a fáradtságot ,hogy MEGINT leírtad és bocs nem olvastam vissza. peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
|