Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 10 nov 01, 18:50:22 » |
|
Nekem 2 dolog tetszett ebben a részben. Az első: A lávás jelenet. Valami hihetetlenül jól van megcsinálva, eszmélet szép a grafikája, ahogy ömlik a láva és elolvad a Bijuu, hát az valami hihetetlen. A másik meg: a buszvezető. Ebben a részben rajta röhögtem a legjobban és talán máson nem is nevettem. ÉS, hogy miért volt számomra vicces? Mert majdnem pontosan ugyanúgy néz ki, mint a volt kollégám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 10 nov 01, 20:07:28 » |
|
Dani már megvan az időbeállítgatás, amúgy olvastad azt a privátot amit küldtem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olajfesték
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
2. Kakashi fan
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 10 nov 01, 21:37:50 » |
|
Két movie maker van a sima windows,és a windows live!A sima winows nem anyira jó de a windows live az már szuper! a sima windowson csak minimum2 másodpercig lehet a windows livon pedig te magad beírhatod! Tudod én már ezt kívülről fújom! és leleste trükköket dani saját készítésű videoirol! ha akarod kérdezhetsz tőlem hogy hogy csinálja! Én már nyomatom ezt régóta csak nincsen időmŰ! ja és ajánlom a windows live movie makert! Na és végezetül csak annyit mondok:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 21:38:25 írta olajfesték »
|
Naplózva
|
|
|
|
Niara
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
szerencsétlen^^
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 10 nov 01, 22:04:31 » |
|
sajnálom h megelőztelek, de ha kitalálod a szögletes alapú csupor mézet, akkor remélem neked sem így fog kinézni 2 másodperc készenlét után...: Hát de... ha nem látod a képet akk m1... végül is... ha sikerül, megtapsollak, de amint beszerzem az anyagokat, újra megcsinom... :D hidd el... sokat kell hozzá gürcölni... Dani... még egyszer köszi, h betetted... addig is Peace és Mercédesz! ;D
|
|
|
Naplózva
|
¿-› Múhahaha!!! Dzsιиι™ Nia.ra/////Dia.na Aztán szólj ha jó voltam! ¿‹-
|
|
|
Amanuet
Újonc
Nem elérhető
Ábrándozó Novelista
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 10 nov 02, 09:57:17 » |
|
Asszem lassan vissza kéne kapcsolódnom a mangába, mert speciel a Hanzou-Danzou részt kicsit sem értettem... de ha valaki lenne olyan kedves, hogy küld egy kis mangaösszegzést attól kezdve, hogy Szászke lenyomja a Hachibit, akkor annak nagyon-nagyon megköszönném, és küldenék neki virtuális sütit
|
|
|
Naplózva
|
Hola~! Soy de HÚNGRIA! *saludos*
|
|
|
Hans
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5015 Dátum: 10 nov 02, 10:33:10 » |
|
Asszem lassan vissza kéne kapcsolódnom a mangába, mert speciel a Hanzou-Danzou részt kicsit sem értettem... de ha valaki lenne olyan kedves, hogy küld egy kis mangaösszegzést attól kezdve, hogy Szászke lenyomja a Hachibit, akkor annak nagyon-nagyon megköszönném, és küldenék neki virtuális sütit Benne van az anime-ben is amikor Naruto leverte mind a hat Peint, és beszélget Nagatoval. Abban a részben amikor Nagato elmeséli Narutonak hogy hogyan született meg "Pein".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 10 nov 02, 10:54:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Takeda Miroku
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
ISTEN
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 10 nov 02, 20:27:26 » |
|
Amit a blogban írtál: "Jobban törődök a cselekménnyel, mint a poénokkal." nem mindig nagy mert csak a poénokkal lennél elfoglalva és nem lenne semmi sztori akkor sz*rt se érne az egész.
|
|
|
Naplózva
|
Egy Istent csak egy másik Isten tud felismerni.
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 10 nov 03, 09:54:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 10 nov 03, 10:52:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 10 nov 03, 11:31:51 » |
|
lendvai sztem tömörebb hozzászólásokat is megfogalmazhatnál Gyászoljuk Peint ezzel a dallal: ...
ez volt ugye amit pein is hallgatott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 10 nov 03, 11:38:58 » |
|
Igen, ez volt az. :D Three Days Grace - Pain. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #5022 Dátum: 10 nov 03, 12:13:46 » |
|
Csumi Mindenkinek!
Tudjátok mire leszek kíváncsi? Hogy Dani, hogy fogja megcsinálni (hogy fog kinézni) a 4. Nagy Ninja Háború, ha megcsinálja mert gondolom én hogy ez már a 2. moziban lesz ha lesz egyáltalán még egy. Na mindegy ha benne lesz az EÁÉben akkor az nagyon nagy szabású lesz, de ez maradjon a jövő titka peace
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 12:14:52 írta methodman94 »
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 10 nov 03, 20:06:49 » |
|
Csumi Mindenkinek!
Tudjátok mire leszek kíváncsi? Hogy Dani, hogy fogja megcsinálni (hogy fog kinézni) a 4. Nagy Ninja Háború, ha megcsinálja mert gondolom én hogy ez már a 2. moziban lesz ha lesz egyáltalán még egy. Na mindegy ha benne lesz az EÁÉben akkor az nagyon nagy szabású lesz, de ez maradjon a jövő titka peace
A 4. Nagy Ninja háború még csak most kezdődik a mangában. Én pedig már lassan fél éve elterveztem a befejezését az 1AÉ-nek. Le lehet vonni a következtetéseket.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5024 Dátum: 10 nov 03, 20:14:18 » |
|
Dani ha már itt vagy: milyen programmal veszed fel a hangot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|