Amúgy meg látszik Dani szerelmes >
( És itt nem arra gondolok hogy netalántán ez egy vallomás akart lenni a barátnője felé hogy meg csaltalak a húgoddal vagy hogy meg kérem a kezed vagy ehhez hasonlók )
Ezen de jót derültem.xD
Ez a rész is nagyon tettszett! De amúgy, mikor Yahikot megölette magát az animében (beleszaladt egy kunai-ba) akkor még nem volt tele pirszingekkel majd csak utána tette bele Nagato hogy tudja irányítani és utána lett Pein!
Amikor elkezdtem csinálni a sorozatot, még csak ott tartott a
manga, amikor Sasuke elindul a Hachibiért. (Tyűű de rég volt.xD)
És akkor még rengeteg dolgot nem lehetett tudni Peinről, köztük a kilétét is. Így egy teljesen más kép alakult ki számomra róla, és úgy alkottam meg a sorozatbeli énjét is.
Kezdem úgy érezni, hogy az EAÉ már egyre kevésbé lesz paródia. Ami nem feltétlen rossz, csak most már más kedv kell a megtekintéséhez.
Sajnos amitől mindig is féltem, beigazolódott. Beleestem a South Park szindrómába:
Jobban törődök a cselekménnyel, mint a poénokkal.Bár még nem tartok betegségemmel a végső fázisban. Ugyanis már nem olyan poénokkal nyomom tele a részeket, hogy a karakterek lehugyozzák, leokádják egymást. Hanem rejtett, gondolkodós poénokat hintek el. Hátránya, hogy nem mindenkinek esnek le ezek.
Ui.:
Érdemes elgondolkozni Senais megjegyzésén.
Az mellékes, hogy olyat írt le, amit már százszor megtettem én is, de úgy néz ki feleslegesen, mivel még mindig előrukkoltok ugyanazzal az esztelen baromsággal.