sandokan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Van egy gonosz majom a szekrényemben!
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 10 okt 06, 11:12:01 » |
|
héhé nekem is pont ilyen van de valahogy nem akar olyan jó lenni a hang mint az EAÉ-ba
|
|
|
Naplózva
|
"Ebadták!!!" Silence is golden. Duct tape is silver. (A hallgatás arany. De a ragasztószalag ezüst.)
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 10 okt 06, 11:19:17 » |
|
Hehe,de elöttünk iró hsz-t ha jól tudom nem szabad idézni na mind1 off vége. On: Dani tényleg jó rész volt elég volt a poén benne de nekem az volt a gondom,hogy eddig szép lassan haladt a történet most pedig 1 rész alatt kivégeztél 2 (lehet 1 nemtom) akatsukis tagot.De a színvonal ott volt főleg amikor Kakuzu kikelt magából na az aztán jól meg volt csinálva.Várom az új részt (már megint )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 11:20:02 írta jatek09 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 10 okt 06, 17:06:29 » |
|
Hidanék után azért még nem Pein jön ha a "halálsorrendet" követjük. Ott van még Deidara is, meg Itachi. ) Itachi halálára (ha meghal) kíváncsi leszek, hogy lesz megoldva. Ha azt nézed Deidara-nak már rég meg kellett volna halnia már az EAÉ filmben mivel Sasori is meghalt, de Dani így döntött és el kell fogadnunk
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 10 okt 06, 17:10:10 » |
|
Miért kellett volna meghalnia a Filmben?
SPOILER!
Deidara a Sasuke elleni harcban veszti életét az eredeti sztoriban, kicsivel azután, amikor Kakuzu is meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 10 okt 07, 10:46:25 » |
|
Ja tényleg bocs ezt benéztem tényleg Sasuke elleni csatában kell majd, de majd Dani eldönti ezt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Kuronekosama^^
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 10 okt 07, 14:08:31 » |
|
Dani!!!! tényleg Isten vagy.... most már híres vagy San Germano Chisoneban is...ugyanis most egy évig itt vok olaszban és néhány ismerősnek megmutattam az EAÉ epizódokat..persze magyar felirattal...nem győzöm naponta fordítani nekik a szöveget xDDD....ez a rész pedig...nem a kedvencem de viszi a pálmát xDD...főleg amikor Hidan a sarokban gubbaszt..."kicsit" máshogy alakult a story mint az eredeti animéban de ez nem gond....nagyon élveztük ...üdvözölnek a friss olasz fanok :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumechii
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 10 okt 07, 15:30:13 » |
|
Szupperrr a sorozat!!! minden részt ezerszer megnézek és még az 1001.-en is tok röhögni imádtam a:Kapjá má be egy F-tablettát bazdmeg! szöveget meg a 7. részt és amikor itachi énekel meg kisame rappje is odavág!!left][/i][/b]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 10 okt 08, 11:52:11 » |
|
Fuu Hát ez nagyon nagy rész lett grat hozzá
off: Boldog Születés Napot Dani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 10 okt 08, 15:07:02 » |
|
Jaja boldog szülinapot. Összeütök neked egy tortát painttel, és moviemakerrel megcsinálom a gyertyák lángjait, páran meg elrappelünk egy boldogszülinapot-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 10 okt 08, 15:31:40 » |
|
Hehe vedd fel videóra és küld el emailben xD kiwi-vok rá
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 10 okt 08, 15:37:53 » |
|
Boldog Szülinapot Dani
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 10 okt 08, 16:09:29 » |
|
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 10 okt 08, 16:47:53 » |
|
Sok sok csajban gazdag, további éveket!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 10 okt 08, 17:08:32 » |
|