Krieg
|
|
« Válasz #4155 Dátum: 10 aug 22, 16:43:02 » |
|
de hogy került bele a rap-be hogy "zetsu kezd hervadomni" amikor az összes sora a rap-nek az omninak való visszavágás volt és sehol nem láttam olyat hogy zetsu-t ő elhervasztota volna de javítsatok ki ha tévedek
http://www.youtube.com/watch?v=CKAyTt1spZs&feature=channel ---> 04:10 Erre célozhatott. (Ugye?) Egyébként szerintem Pikachu csak poénból volt benne az openingban, olyasmi, mint anno a Barátok köztös opening. De én már nem merek találgatni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4156 Dátum: 10 aug 22, 17:23:09 » |
|
Peinnek szikrít rúmt adomni?-ezt valaki lefordítaná mert nem értem És amúgy az új részhez,ez mesteri munka nagyon ki volt dolgozva nem csak a rajz,de a poénok is,nagyon jó lett mind mindíg,le a kalappal Így értheto hogy miért kell várni egy ilyen részre ennyit,de megéri az biztos Koszi Dani (és valaki belinkelne valami FWA-s vidi-t ahol már Omni koppintya a EAÉ-t?) Jah EAÉ alázza az FWA-t az biza
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 17:24:42 írta kristian1112 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4157 Dátum: 10 aug 22, 17:26:16 » |
|
Sztem is De mind1Nekem a kedvencem ebben a részben az amikor Tobi lerúgja Sasukéékat, Juugo meg bevillan Ugye jól időzítettem Azon szakadtam sokat
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
patrik_mester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4158 Dátum: 10 aug 22, 17:38:19 » |
|
Jaja..Am egyépként szerintem felesleges sorolni hogy mi tetszett benne leginkább...Mert az egész úgy ahogy van nagyon süti(: Remélem a többi rész is ilyen jól fog majd sikerülni!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4159 Dátum: 10 aug 22, 17:40:06 » |
|
Ez a rész be***rás "Tulajdonképpem most mi is történik?" Az egészet szétröhögtem és a vége hát az no comment Káromkodást ne használj, vagy csillagozd! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 21:35:38 írta Gabesz D. Sama »
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4160 Dátum: 10 aug 22, 17:40:40 » |
|
Peinnek szikrít rúmt adomni?-ezt valaki lefordítaná mert nem értem És amúgy az új részhez,ez mesteri munka nagyon ki volt dolgozva nem csak a rajz,de a poénok is,nagyon jó lett mind mindíg,le a kalappal Így értheto hogy miért kell várni egy ilyen részre ennyit,de megéri az biztos Koszi Dani (és valaki belinkelne valami FWA-s vidi-t ahol már Omni koppintya a EAÉ-t?) Jah EAÉ alázza az FWA-t az biza Omni is megrajzolta a ház tervrajzát,és azon volt h Pein's Secret Room.Tehát Pein kapott egy titkos szobát xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4161 Dátum: 10 aug 22, 17:56:17 » |
|
Jaj nekem nem esett le hogy szikrít rúm-secret room
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4162 Dátum: 10 aug 22, 18:14:08 » |
|
A végén, Kisame rapjénél, láttátok mi van a pólójára írva? Amíg nyomja szöveget csak egy része látszik, de 11:05-nél ki van emelve az egész, csak nem látom teljesen és nem is tudom mi van odaírva (angolul van ). Valaki fordítsa le lécci!
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4163 Dátum: 10 aug 22, 18:18:39 » |
|
lol rosszcsontomni ez a rész is vmi óriási volt grat dani . remélem kövi részben asuma gyorsan meghal és shika megöli hidant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #4164 Dátum: 10 aug 22, 18:25:54 » |
|
A végén, Kisame rapjénél, láttátok mi van a pólójára írva? Amíg nyomja szöveget csak egy része látszik, de 11:05-nél ki van emelve az egész, csak nem látom teljesen és nem is tudom mi van odaírva (angolul van ). Valaki fordítsa le lécci! "Never Forget!" vagyis "Soha se felejtsd." mikor Kisame befejezi a szövegelést akkor be is villan a teljes felirat, csak gyorsnak kell lenni a megállítással
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 18:26:31 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4165 Dátum: 10 aug 22, 18:37:30 » |
|
(és valaki belinkelne valami FWA-s vidi-t ahol már Omni koppintya a EAÉ-t?)
Nem sértésként, de pont a te postod előtt linkeltem be egy ilyen videót. xD Visszaolvasás no jutsut még alacsony szinten műveled. ^^ Shinra Tensei! (Ugye jól időzítettem?:O)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4166 Dátum: 10 aug 22, 18:42:11 » |
|
Azon kívul gondoltam te IQ harcos Aszittem hogy tobb van az X season-bol nem csak 2,de én nem találom iket, úgyhogy így.... Bocsi az IQ harcos-ért,kicsit nagyon forró véru vagyok és magamra veszek mindent Bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 18:47:50 írta kristian1112 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4167 Dátum: 10 aug 22, 19:02:14 » |
|
Hát, a fogalmazásodból szerintem Einstein sem következtetett volna arra, hogy te láttad a videót, csak azt akarod, hogy linkeljenek még egyet. De mind1, hagyjuk. Kisame rapjének a Peinre vonatkozó része nekem is csak némi agyalás után esett le, mit is akar mondani, illetve, hogy mire gondol . ) Egyébként, mikor Karin pofán üti Suigetsut, akinek vízzé válik a feje, zseniálisan meg van csinálva, ahogy a vízből újra alakot ölt a feje, mintha nem is Paintes képkockákból állna. Ilyen nekem utoljára a 19. rész (Szia anyós, szia após) végén tűnt fel látványosan, mikor Pein a földre dobja a kutyát és az a földön ketté válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4168 Dátum: 10 aug 22, 19:25:01 » |
|
Én nagyon szeretem ezt a paródia sorozatot, és a 8.-ik résztől kezdve egyre szebb lett a minőség szerintem viccess, eléggé laza, sokszor durva a szöveg de viccess és jól összerakott. Én nagyon várom a következő részeket, remélem sok lesz még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő