|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3811 Dátum: 10 aug 02, 09:32:06 » |
|
Én lefotóztam és lehet hogy a kidobós részből van mikor hidan kinyírja a madarat :)de nem bisztos, a többi szerintem is új . http://kepfeltoltes.hu/100802/hidan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A másik videó is beteg .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 09:33:05 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3812 Dátum: 10 aug 02, 10:29:36 » |
|
Akkor most írjam át APMV-re?xD (Anime Parody Music Video)
Nem neked szólt Dani,csak nem iagzán kedvelem ha valaki az amv-t w-vel írja le.Bocsi az offért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3814 Dátum: 10 aug 02, 11:51:24 » |
|
Amúgy volt egy olyan h Kakuzu leugrik vhonnan. Sztem az se volt eddig, v csak nem emlékszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3815 Dátum: 10 aug 02, 12:43:11 » |
|
Az a legújabb részbe van benne a Hidan vs. Kakuzu jelenetnél.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3816 Dátum: 10 aug 02, 13:01:49 » |
|
ezt nem hiszem el!!! ennél nagyobbat még soha az .... életben nem láttam! nagyon kitettetek magatokért srácok ez isteni, a szöveg, a történet, meg minden :D nagyon odavág
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3817 Dátum: 10 aug 02, 13:22:09 » |
|
Valaki megtudná mondani hogy hol találom(link) azt az interjút amit Danival készítettek.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3818 Dátum: 10 aug 02, 14:10:41 » |
|
Sapy a kidobós részben van egy olyan jelenet ahol hidan megsebzi a madarat a vér pein arcára hullik hidan aszt hiszi hogy pein vérzik és előáll a jutsujával (ami megöli azt akit megsebzett) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3819 Dátum: 10 aug 02, 15:21:31 » |
|
Ez már új rész! Azért mert a kidobósnál nem volt füst. Én már megtaláltam mind a 3 új képkockát, már rég!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzaboG
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3820 Dátum: 10 aug 02, 15:23:13 » |
|
Uh most írok elsőnek most regiztem eddig nemtom mé nem tettem De az a Hiden átalakulos kép új mert ien hogy átalakult csak a kidobós részbe van de a mostani kép jobb alsó sarkéban láttam egy piros csíkot ami az akatsukis egyenruha szerintem és a kidobósba meg a mez volt rajtuk lila fehér asszem. ÖÖöö.. mennyit tok dumálni :smirksweat: am utólag is boldog szülinapot 1aé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sapy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3821 Dátum: 10 aug 02, 15:51:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3822 Dátum: 10 aug 02, 16:43:44 » |
|
én is ezt mondom hogy 100% hogy nem a kidobós résznél van, mert hidan akatsukis köpenyben volt, és a nyakában volt a fejpánt! (nem az előző hozzászólónak írtam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 16:46:23 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3823 Dátum: 10 aug 02, 17:10:13 » |
|
Hú de rég voltam már fórumon. Boldog szülinapot akatsuki Ma vettem meg a júliusi mondo magazint aztán látom van egy egész oldal Daniról meg az egy akatsukis életéről. meglepődtem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3824 Dátum: 10 aug 02, 20:07:13 » |
|
azta én még nem vettem meg az újságot, de majd megveszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|