leves96
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 10 júl 09, 19:18:32 » |
|
Hát, mindenkinek megvan a maga véleménye az EAÉ-vel, de a nagyrészük egyhangú! Jó irányban. Nem értem, hogy felejtették el Konan malacfarkát. Főleg Pein! Pedig szinte minden este JÓZANUL hancúrkodik Konan-nel. Kiskakas, az a haj amiről beszélsz, csáp^^. Amidamaru, nem torzítja géppel a hangját, csak az "A"-t "Á"-nak, az "E"-t "É"-nek ejti néha néha, meg ritkán nyújtja a szavakat, vagy gyorsan mondja. Exkirion, amikor a jövőbe álmodás megtörténik, az az érzés fogja el az embert, amit úgy hívnak hogy De Ja Vu. Velem gyakran megesik, és ez ijesztőőőőő!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 19:21:57 írta leves96 »
|
Naplózva
|
"Sabaku Kyuu, Sabaku Soso" Sok bunkó nem szereti ismételni magát. Ezért ők nem szeretnek. De kinek baj? Mondd anyám? Hallássérült vagyok, örülök is ennek.
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 10 júl 09, 19:33:18 » |
|
Igazából Kisame Hangja nagyon egyszerű és jellegzetes. Annó még az EAÉ előtt használtam néhányszor baromkodás közben. Néém nágy kunszt.
Kiskakas: Az a látomás Kakuzu haláláról az Animében van, addig meg eltellhet annyi idő hogy visszanőjön. Egyébként ez egy Rajzfilm! Nem kell ilyeneken fennakadni xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 10 júl 09, 19:35:57 » |
|
Tudom, hogy van egy olyan topic, hogy zenék, de már jó ideje nem mennek oda dolgok. Azt szeretném megkérdezni hogy az új részek op-ja micsoda?
Folyamatosan frissítve van a topic, szóval valamit félrenéztél.^^" Kiskakas, az a haj amiről beszélsz, csáp^^.
Wáh!xD Kakuzunak van haja!xD A fejéből nem csápok lógnak ki.x'D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 10 júl 09, 19:38:01 » |
|
Mondjuk most épp nincs neki Amúgy Dant-C, Paint-en és Movie maker-en(vagy valami videó készítőn) kívül használsz bármilyen más programot a sorozat készítéséhez?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 19:40:16 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kakarotto-
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 10 júl 09, 19:49:11 » |
|
Tetszett ez a két rész is A grafika egyre jobb, gratula hozzá A csoportkép az opening végén nagyon tetszik, esetleg meglehet kapni nagy felbontásban? (nem kell olyan nagyon nagyban) Kisame a kedvencem Ha meghallom a hangját, már szakadok a röhögéstől Már csak a hangon kellene kicsit javítani Gondolok itt a mikrofonba fújáskor keletkező zajokra, illetve feltűnt, hogy próbáltatok térhangzást is belevinni amikor a Kein-t kereső kék fickóhoz beszélt Pein, nah az kicsit halk volt De egyébként gratulációm, egyre jobb a sorozat (jó volt a Worms-ös poén )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 10 júl 09, 19:58:04 » |
|
Szándékosan lett halk... És mára meguntam a fárasztó magyarázkodásokat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
-Kakarotto-
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 10 júl 09, 20:05:36 » |
|
Tudom, hogy szándékosan. Ennek tudatában írtam, hogy túl halk lett. Egy picivel szerintem lehetett volna hagosabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 10 júl 09, 20:12:30 » |
|
én megmagyarázom : azért lett halk mert az a kék fickó fent áll a ház tetején és Pein onnan beszél neki és mivel nem kiabál ezért halkul el ott sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 10 júl 09, 20:13:26 » |
|
Nekem direkt tetszett, hogy halk Azzal lehetett volna mondjuk fokozni, hogy csak a Jobb oldalról szól Pein hangja
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
-Kakarotto-
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 10 júl 09, 20:31:46 » |
|
én megmagyarázom : azért lett halk mert az a kék fickó fent áll a ház tetején és Pein onnan beszél neki és mivel nem kiabál ezért halkul el ott sztem
Nem kell magyarázat, épp az előtted lévő hsz-ben írtam, hogy tudom, hogy szándékosan volt halk... nem vagyok hülye Mindezek tudatában írtam, hogy túl halk lett... egy picivel lehetett volna hangosabb is. De lényegtelen... kár volt megemlítenem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itashi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 10 júl 09, 20:58:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 10 júl 09, 21:03:08 » |
|
Lehet de nekem nem esett le hogy ki volt a csávó a végén aki Kisame-t utánozta...... Légyszi mondjátok el. Tudom hogy valaki nyilvánvaló de nem vagyok topponXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 10 júl 09, 21:06:06 » |
|
Szerintem valaki az Full Metal Alchemistből... >_< Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 10 júl 09, 21:06:59 » |
|
Már vagy 1000x le lett írva! Komolyan mondom minden 2. hozzászólásban megemlítette valaki. Ő az FMA egyik homonculusa, GREED!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 21:31:14 írta Dudujca »
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető