adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #3480 Dátum: 10 júl 10, 19:15:56 » |
|
De akkor miért ide írja az első hsz-ét? o.O Végig nézte a részeket, majd miután befejezte eszébe jutott, hogy: "Én most akkor is regisztrálok fórumra azért, mert nekem muszáj elmondanom azt, hogy nekem nem tetszettek a részek..." Hát ez fura
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3481 Dátum: 10 júl 10, 19:45:16 » |
|
Az is lehet hogy Dant-C régi ismerőse és most csak szórakozik vele .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balkq
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Na gyere Itachi!
|
|
« Válasz #3482 Dátum: 10 júl 10, 19:48:16 » |
|
Hali! Dani ez nagyon nagy voltxD csak így tovább lehet hogy csak én vagyok hülye hozzá, de nem találom sehol az új OP zenéjének a címét le van valahol írva?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3483 Dátum: 10 júl 10, 19:51:29 » |
|
---Facepalm--- A hazai rajongóm munkája rovat alsó topcjában --> "harmadik nyitány"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 19:52:00 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3484 Dátum: 10 júl 10, 19:51:58 » |
|
Gennosuke sama , remélem poénból mondod Ha nem , akkor katt a Hazai rajongó főtopicra , ahol ott van egy külön topicja az ostoknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3485 Dátum: 10 júl 10, 20:05:07 » |
|
írhatnám a hebi-s barmokba is,de most ide van kedvem... akik annyiért beregisztrálnak hogy 3 szóban elmondják hogy milyen sz*r a mű,még a hsz elküldése előtt figyelmükbe ajánlom a ctrl + w kombinációt... ha legalább valami normális érvekkel alátámasztott hsz-t írnának,vagy nem csak ezért regisztráltak volna,oké...de így... vagy ha annyira rossz,akkor valami jótanácsot vagy építő kritikát írnának... na mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3486 Dátum: 10 júl 10, 20:08:31 » |
|
De akkor miért ide írja az első hsz-ét? o.O Végig nézte a részeket, majd miután befejezte eszébe jutott, hogy: "Én most akkor is regisztrálok fórumra azért, mert nekem muszáj elmondanom azt, hogy nekem nem tetszettek a részek..." Hát ez fura Ennyi erővel az is fura, hogy valaki megnézi a részeket és azt gondolja, hogy " Hmm.. Most felregizek a fórumra, hogy kimutassam hódolatom, és hogy mien alázatos szolgája vagyok a készítőnek és áradozak róla. Aztán hagyom az accot a fenébe" Szíve joga, hogy ne tetszen neki (bár szerintem egy enyhe ízlésficama van xD Vagy csak túlságosan komoly), és ezt el is mondhatja. Kábé ugyanaz, mikor az áradozás miatt regiznek. De komolyan! Ha nem tetszik, akkor mondd el Miért nem tetszik? Mi dedós benne Például? Azért mert rajzfilm?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3487 Dátum: 10 júl 10, 20:59:40 » |
|
Egyszer sem állt mosolyra a szám. Dedós az egész, erőltetett.
Szerintem ettől az Antifaces tagjai nyomnának egy facepalmot...Bazz mi az erőltetett benne?Vagy legalább fejtsd ki hogy mi nem jó benne,mit javítson rajta Dani.Matten,ha csak annyi a baja hogy rajzolt,akkor ez mit akar?élőszereplős filmet? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 21:19:00 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3488 Dátum: 10 júl 10, 21:17:34 » |
|
Mindenkinek meg van a véleménye, és ezt el kell fogadni. Ennyi erővel büdös köcs_g az, aki metált hallgat, mert abban üvöltenek... -.- Nekem se tetszik a sorozat, de ezelőtt már kifejtettem a véleményem... asszem 2x szántam rá magam, hogy megnézzek 2 részt, de nem emlékszem, asszem 1-2x tudtam nevetni 1-1 jeleneten, aztán ennyi. Nem tudom ezt teljesen megfogalmazni, de már kinőttem abból a korból, hogy nevessek az "alsóbbrendű" poénokon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3489 Dátum: 10 júl 10, 21:20:22 » |
|
DE te leírtad rendesen a véleményedet hogy miért nem tetszik a sorozat.Soke meg csak annyit h erőltetett...a kettő között van különbség
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3490 Dátum: 10 júl 10, 21:28:41 » |
|
.... direkt írtam hogyha normális indokokkal írta volna amit írt,nem szóltam volna egy szót se... vagy ha ez nem nekem szólt,akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3491 Dátum: 10 júl 11, 08:38:40 » |
|
Komolyan kiakadtok azon hogy valakinek nem tetszik? 100 emberből 1-nek jó ha nem tetszik, meg még lehet hogy pár embernek, aki nem ír ide.
Ezek az emberek meg többnyire olyan emberek, akik túlságosan felnőttek, meghalt bennük a gyerek, vagy elkeseredettek, vagy elítélnek mindent ami animációs, és talán csak Dráma és Emo animéket néznek, amiben mélyebb gondolatok vannak, és megkérdőjelezhetik saját létezésüket.
Ez persze általánosítás de nem egy ilyen emberrel találkoztam, és azok az animéket is megvetették, és ami másoknak vicces vagy egy kicsit is furán néz ki azt ddedósnak tartják.
Persze nem ismerem se Stancet se mást, főleg Stancet, hiszen Ő láthatóan a Narutot is szereti, ami nem fordulhatna elő, ha illene rá a fenti diagnózis. De az biztos hogy Ilyen ember nem szeretnék lenni.
Van aki már Túl 'felnőtt' az ilyesmihez.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3492 Dátum: 10 júl 11, 10:53:33 » |
|
Stance , ha egy poént nem értesz , az nem azt jelenti , hogy alsóbbrendű. Kicsit tájékozottnak kell lenni az anime és a Hollywoodi filmek között , hogy érts néhány poént.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stomee4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3493 Dátum: 10 júl 11, 11:47:14 » |
|
Meglepett a dupla rész, nagyon örültem neki!:D Én a hosszú hszeket el sem olvasom, szerintem iszonyat jó lett, benézted hidan no jutsu for ever. :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 12:44:05 írta stomee4 »
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető