Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3075 Dátum: 10 jún 14, 12:21:55 » |
|
szerintem baromi jó lett ez a rész is akárcsak a többi az F-tablettás poént ellőttem a suliba és nagyon ütött szval köszi Dani kisame rap-je azért megint odavágott tesómmal megtanultuk a szövegét aztán ithhon toljuk csak így tovább kíváncsi vagyok mi lesz ebből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #3076 Dátum: 10 jún 14, 14:54:45 » |
|
a link mitől lenne reklámozás? az annoying orangenak semmi köze sincs az EAÉ-hez, csak aki nem ismerné véletlenül az idegesítő narancsot, annak írta ki, hogy leessen nekik is a poén. (Hey Apple! -WHAT???!! -Knife.)
Köszi, most már értem. Amúgy meg hé, aki szerint ezek a dolgok amik most történtek perverziók, nézze csak meg a többi részt. Semmivel sem volt durvább a többinél, maximum okosabban lett megkezdve mert most mindenki majd meghal a kíváncsiságtól. Jól fel lettek halmozva a poénforrások, de ez csak jó. Én is azt mondom, hagyjuk a mestert dolgozni Amúgy tényleg, mintha Itachinak visszanőtt volna a füle a balrognál. Habár... a többiek beszédére nemigen reagált, csak beszélt. Azt meg süketen is lehet... bár elég nehéz. No mindegy. Majd kiderül. Ha meg nem, hát fedje a szokásos rajzfilmi homááály... Mint például a Samurai Jackben az, hogy honnan van mindig tiszta fehér köntöse. Pedig mindig leszakítják róla. És a rész végén elsétál egy tiszta, frissen vasaltban. DE ATTÓL A SOROZAT MÉG OLTÁRI. Szóval nincs ebbe semmi gáz.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3077 Dátum: 10 jún 14, 15:42:29 » |
|
Amúgy egy kis baki, nem akarok ünneprontó lenni, de Itachinak ugye van sharinganja, és azzal lehet szájról olvasni, tehát így nem lett volna csak tátogás a Zergek akkor is bénábbak rész, hanem értette volna. nah csak ennyi az észrevételem (tényleg nem rosszindulatból mondom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3078 Dátum: 10 jún 14, 15:53:31 » |
|
Megnézem, hogy te ébredés után (főleg egy ilyen éjszaka után) tudnál-e szájról olvasni akármilyen szemed lenneXP a sharingannak meg mi köze a szájról olvasáshoz?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3079 Dátum: 10 jún 14, 15:58:42 » |
|
Shippuuden eleje... Kakashi elleni harc, és Jiraya könyvének a spoilere. Am igazad lehet, mert másnaposan elég nehéz lehet a szájról olvasás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 14, 16:00:11 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3080 Dátum: 10 jún 14, 16:01:10 » |
|
Egyébként ez lehet a megoldás arra, hogy a "Hol a csokim" rész után, miért tud kommunikálni. Egyébként nem mondd semmi olyat ami vonatkoztatható a többi karakter korábbi mondataira.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3081 Dátum: 10 jún 14, 16:01:30 » |
|
Ezt a szőrszálhasogatós szöveget.Az EAÉ világa szerintem teljesen különbözik a Shippuuden világától,csak a történet egyezik (nagyjából) xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
stomee4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3082 Dátum: 10 jún 14, 16:17:30 » |
|
Wáááá ez nagyon nagy lett.. 3adik nézés után ugrott be, hogy a "Hé haver hol a csokim?" , az a Hey Dude Where's my car c. filmből van, mikor "hé haver hol a kocsim? hol a kocsid haver?" XDD nagyonnagy:D amugy a legjobb mikor Leonidas mondja hogy " Jó hogy kérded, NEM TUDOM ****meg! " xDD így tovább, ez állat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3083 Dátum: 10 jún 15, 12:11:23 » |
|
Nekem az eddigi összes rész tetszett, bár a 20. résznek szerintem se füle se farka. Nem nagyon tudtam követni, és egy kicsit arra számítottam, hogy majd a 19. részt fogja folytatni, hogy mi lett a "családlátogatás" után. De végül is ez sem volt olyan rossz!
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3085 Dátum: 10 jún 16, 10:10:47 » |
|
nah dancsa, körülbelül ennyi köze van a sharingannak a szájról olvasáshoz. köszi a linket trees
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3086 Dátum: 10 jún 16, 10:21:52 » |
|
Jó, de úgy értem, hogy nem kell feltétlen Sharingan ehez... --- Amúgy nem csak az alkohol és zetsu járulhatott hozzá, hogy nem tudott szájról olvasni, de pl ha úgy ébrednél, hogy eltűnik valami testrészed, előbb esnél pánikba, mint hogy elgondolkoznál azon, hogy mivel tudod helyettesíteni...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #3087 Dátum: 10 jún 16, 11:14:01 » |
|
Ezt a szőrszálhasogatós szöveget.Az EAÉ világa szerintem teljesen különbözik a Shippuuden világától,csak a történet egyezik (nagyjából) xD
Igen, tényleg különbözik, viszont én néha az animében simán azt várom hogy Kisame elkezdjen rappelni vagy hogy Deidara kezei megszólaljanak... Annyira összenőttek a fejemben... No, megfejtettük, hogy szájról olvas Itachi:D. De hozzáteszem (igazi szőrszálhasogatás már), hogy Itachi maga elé nézett nagyrészt, miközben kitapogatta a fülét. És ahogy hogy az ember szájról olvasson, előbb rá kell jönnie hogy nincs füle. Azért. Ne csak utólag vegye már észre hogy jé mindenkinek a szájáról olvasok!
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #3088 Dátum: 10 jún 16, 13:01:31 » |
|
Kakuzu-t meg lecsukták ahogy Hidan mondta is hogy azt álmodta valószinüleg akk az történt vele xD
Nagato meg megette szegény Sasu2-őt :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3089 Dátum: 10 jún 16, 13:11:36 » |
|
Nekem Sasu2 volt a kedvencem. ÉS DANI KÉPES VOLT MEGÖLNI. Ugye tudod Dani, hogy ebből verés lesz? XDDDDD (nem kell komolyan venni) Nagato meg a halál fia lesz. (a disznaj)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|