tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 10 jan 19, 19:57:31 » |
|
Csak 2 oldalt kéne visszalapozni, és ott lenne linkkel együtt nah de mindegy. Az utolsó zenének (ajándékozós zene) mi a címe?
U.i: Az az utolsó pár másodperc mi???? ott van Pein meg Konan a "kicsi a rakás" résznél, és Konan valamit mond... (az relytély hogy mit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 10 jan 19, 20:04:07 » |
|
Csak 2 oldalt kéne visszalapozni, és ott lenne linkkel együtt nah de mindegy. Az utolsó zenének (ajándékozós zene) mi a címe?
U.i: Az az utolsó pár másodperc mi???? ott van Pein meg Konan a "kicsi a rakás" résznél, és Konan valamit mond... (az relytély hogy mit)
Rejtély* Van egy kivehető része,a a szúr a pc-d,de gondolom nem erre gondoltál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 10 jan 19, 20:34:31 » |
|
Haly am nem vok pszihologus de ekkora suly allat kibuknak az érzelmek ezért érthető ha kibuksz kiadsz mindent nem mérlegesz csak kiadsz ez törtöént itt is de ez az én tapasztalatom kicsit extrém de logikus valamilyen szinten
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 20:35:03 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 10 jan 19, 20:36:58 » |
|
Csak 2 oldalt kéne visszalapozni, és ott lenne linkkel együtt nah de mindegy. Az utolsó zenének (ajándékozós zene) mi a címe? U.i: Az az utolsó pár másodperc mi???? ott van Pein meg Konan a "kicsi a rakás" résznél, és Konan valamit mond... (az relytély hogy mit)
Pein: Kicsi a rakás. Konan: Most megy?xD Amúgy a szám címe: Gorillaz - Stop the Dams
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 10 jan 19, 20:37:55 » |
|
Egyébként azt mondja hogy: Ez most megy? Minden rész végén van ilyen hogy baromságokat mondanak bele. ^^ Vagyis inkább az elvétett hibákat. Ez az Ez most megy-es rész is ilyen. --- Sry. Közben nem láttam hogy Dani írt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 20:39:14 írta Gyurika666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 10 jan 19, 20:47:35 » |
|
Köszi szépen amúgy megszoktam már hogy minden rész végén ilyen hülyeség van, csak nem értettem a végét xD És mielőtt még nyelvtantanárom feljönne a fórumra, és beírna egy karót--> relytély az valójában rejtély
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 10 jan 19, 21:12:19 » |
|
Jaj úgy tudtam hogy Gorillaz *.* Vagyis hát nem tudtam, de éreztem. Ezért mindenképp respekt.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 10 jan 19, 21:34:32 » |
|
Dani megint nagyot alkotttál Off: Az avatárod meg nekem is kell Dani Mesterm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
crespo15
Vendég
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 10 jan 19, 23:23:10 » |
|
Háát ez atom volt én széjjel sírtam lelkemet úgy röhögtem amikor azzal a nagyon szar ének hangal kornyikálta Itachi azon bekakáltam a kicsi a rakáson is meg a szopós szájó Pein szobron ... meg ahogy Hidan megtossza a levegőt vagy a falat vagy tom is én ... Mellesleg a film is tetszet.... abba volt egy szóó... öööö já megvan "teszetoszó-teron" ez is beteg volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 19, 23:27:51 írta crespo15 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 10 jan 20, 07:48:03 » |
|
drogba88 Nincs hangtompító! Most télen még csak mi halljuk, de nyáron nyitott ablaknál a szomszédok is! Akkor jó, ha épp olyankor toppan be hozzánk valaki! Egyébként nem zavar! Amikor minden szinkronizálunk és Dudujca elkezdi a röhögést, végén már fekve vinnyogunk! aronrigo, Kazekage sama Szerintem tök természetes, h nem mindenkinek tetszik. Nekem ez a rész épp azért a kedvencem, mert a karácsony mindenkit másképp érint. Valaki békés, örömmel teli, valaki szenvedős, magányos ünnepeket él át. Itachinál kiütötte a biztosítékot. A magába fordított érzelmeknek fel kellett törnie! Szenvedett. Amikor senki nem látja, ki tudja ki és miként adja ki magából a fájdalmat, dühöt, boldogságot! Én is a földhöz vágnám magam, lehet nem énekelnék csak vinnyognék.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2560 Dátum: 10 jan 20, 16:42:10 » |
|
Netes problémák miatt még csak most tudtam megnézni az új részt de nagyo~n nagy lett rég nevettem már ennyit pontosabban a film óta Grat hozzá és végre van egy normális karácsonyi szám, amit énekelhetek A Goauld nagyon aranyos lett külön grat hozzá
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 10 jan 20, 17:26:08 » |
|
aronrigo, Kazekage sama Szerintem tök természetes, h nem mindenkinek tetszik. Nekem ez a rész épp azért a kedvencem, mert a karácsony mindenkit másképp érint. Valaki békés, örömmel teli, valaki szenvedős, magányos ünnepeket él át. Itachinál kiütötte a biztosítékot. A magába fordított érzelmeknek fel kellett törnie! Szenvedett. Amikor senki nem látja, ki tudja ki és miként adja ki magából a fájdalmat, dühöt, boldogságot! Én is a földhöz vágnám magam, lehet nem énekelnék csak vinnyognék. Azzal nincs semmi bajom engem az zavar, hogy hosszú az a rész, ha dani elénekelte volna a "refrént" (végülis csak reférénből áll) úgy 2x 3x az nem lett volna para, de így bizonyos emberek számára nem élvezhető. Jah és nemtudom már ki írta, hogy általánosabb, mindenki számára érthető poénokat is rakhatnátok bele, szerintem jó ötlet. Amit nagyon jól csináltok, és elengedhetetlen 1 paródiánál, az a tulajdonságok túlzott megerősítése, kiemelése. A Karácsonyos közhely, hogy a karácsony a szeretet, ajándékozás ünnepe kicsit uncsi, minden karácsonykor látok 100 erről szóló filmet. Lehet hogy sok mindenbe kötök bele, ne sértésnek fogjátok fel, csak próbáljatok valami újat mutatni. Amúgy bírom a sorozatot, egészen szórakoztató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 10 jan 20, 18:14:45 » |
|
A Karácsonyos közhely, hogy a karácsony a szeretet, ajándékozás ünnepe kicsit uncsi, minden karácsonykor látok 100 erről szóló filmet. Lehet hogy sok mindenbe kötök bele, ne sértésnek fogjátok fel, csak próbáljatok valami újat mutatni. Amúgy bírom a sorozatot, egészen szórakoztató.
Épp ellenkezőleg, itt most arról volt szó, mintha az lett volna közhely, hogy a Karácsony a szeretet ünnepe. Itachi a végére megkönnyebbül, hogy mégis az ajándékokon van a hangsúly, de nem tudom miért szontyolódott úgy el Uchiha Madara ajándékán : D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 10 jan 20, 18:27:50 » |
|
Itachi énekénél bennem is vegyes érzések voltak. Először: Lol. Utána: Najó, ez kicsit sok. A Végére: LOOOOL! Van hogy azért vicces valami, mert túl sok xD Például a Family Guyban van egy rész amikor Peter beüti a bokáját. Két percig csak térdel a földön és fájlalja a térdét, hogy: "Sssz... áu. Sssz... áu." Iszonyat nagy De télleg az volt a legkevésbé vicces része. De Kisame szövege a végén az egészet megmentette
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
|
|