Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 09 dec 04, 23:51:04 » |
|
Akkor mi volt ez a ShinraTenseiShinraTenseiShinraTenseiShinraTenseiShinraTenseiShinraTenseiShinraTenseiShinraTensei dolog a Filmben? xD Nem mintha baj lenne csak úgy megjegyeztem Mittomén. Biztos annyira berágott, hogy túllépte a korlátait Ha jól tudom...nem atól függ hogy menyi idő telik el hanem atól hogy mekora erőt használ fel..és itt csak Hidan popiját nyomkáta:P szóval csak kis energiát használt ezért tudta egymás után használni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 04, 23:52:06 írta Itachi 69 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 09 dec 05, 00:11:09 » |
|
Mindenkepp 5mp amig hasznalni tudja nem az erejetol fugg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 09 dec 05, 00:54:47 » |
|
Vesszetek mar ossze egy ien kis aprosagon. Kozelharcba 5mp. Varos foldbeverese meg fel ora. Na.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vmiki88
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 09 dec 05, 01:22:46 » |
|
hatalams volt a film, a vége felé már fájt a hasam a röhögéstől :d A szemezős résznél behaltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 09 dec 05, 08:06:52 » |
|
Tényleg am lehet hogy csak nekem tűnt fel, de észrevettem,hogy a pattanás Sasori fején hasonlít a Varázslók a Waverly helyről című Disney sorozatban szereplő idősebb fiú asszem Justin beszélő pattanására.Arra való utalás akart lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 09 dec 05, 09:34:40 » |
|
Még egy baki vagy szándékos pojén vagy vmi: A csávó akit zetsu megevett Amikor a gyomorba került a haja kiállt a gyomra körvonalából. Jó erős zselét használhat xD
A könyöke, sőt még Morpheus feje meg s*gge is kilóg. Ez egy baki az írók részéről, de KIT ÉRDEKEL? Rohadt vicces! xD
Író K?? Most besértődtem!xD Amúgy még életemben nem hallottam erről a waverly cuccról. Jah, és Brock Lee-nél a pont.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 09 dec 05, 09:37:30 » |
|
Én is már 3szor végignéztem, és még mindig röhögök xD Nővéremnek megmutattam, végig röhögte az egészet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 09 dec 05, 10:44:05 » |
|
A film 10-ből 11 pontot érdemel! (nem mintha a többi rész nem lenne hasonlóan jó )Most végeztem vele, de még fáj a hasam a nevetéstől xD Szóval , Dant-C! Jaj, ... (CENZÚRÁZOTT ÜZENET: KARÁCSONYIG KUSS! ) !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szauron
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 09 dec 05, 11:03:43 » |
|
Nagyon jó lett a film ,azóta már vagy 10 minimum megnéztem ha nem töbször. Jól kilett dolgozva és még a hátérben is vannak poénok pl. a 13-dik percben Vegita ott nyomja a háttérben leghátúl. A bakikról meg annyit ,hogy észre se lehet venni ha nem arra figyel az ember én pl addig észre se vettem míg a fórumba le nem írták (szóval kit érdekel nem ez a lényeg hanem a poén). Szerintem a film úgy jó ahogy van.
Köszönjük Dani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 09 dec 05, 11:12:52 » |
|
Ano.. Ritli, ha megkérhetlek megtudnád nekem csinálni, Kisame táncát meg Nagato zenedobozának jelenetét? csak onnantól amikor kinyílik. Ezer hálám érte előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 09 dec 05, 11:20:38 » |
|
Megcsináltam az avatarom a filmböl Erre látom másnak is van... Nem baj xD Nem ugyanojan Dant-C mester a BEST!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 09 dec 05, 12:50:49 » |
|
Nekem az eredeti Italiano poén ütött, de csak másodszorra. Na az aztán fájt. : D Öhm, egyébként, ki ez Vegita vagy Vegeta vagy akárki aki ott van a dizsiben?
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 09 dec 05, 12:53:06 » |
|
Dragon Ball Z-ból egyik gonosz saiyan de mind1... Ott rázza a kezét a háttérben xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 09 dec 05, 13:07:19 » |
|
mivel az összes szőke emberke aki a diszkóba van az SSJ ( Super Saiya Jin )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|