Én is megnéztem a Filmet. Igazából nem is találok hirtelen szavakat annyira jó lett.
Mind poénok, mind ötletesség terén messze felülmúlta minden várakozásomat.
A megrajzolás-ahogy ezt már megszoktuk-szintén szuper volt.
Annyira jó poénok voltak benne, hogy én is úgy vagyok vele mint a többiek, hogy így elsőre nem is tudnám felsorolni, hogy min röhögtem a legtöbbet.
Alapból annyi rejtett poén is volt benne, hogy szerintem első nézésre észre se vettem mindent.
Pl. láttam, hogy vki említette, hogy a címlapon a Raikage volt, na az nekem fel se tűnt.
Szóval még sokszor megfogom nézni azt hiszem.
Sasori-nak többször is annyira édes volt a feje. Kawaii!
Meg nagyon tetszett, hogy egy csomó utalás volt benne az elmúlt manga fejezetek történéseire. Az is nagyon bejött, hogy Gaara is szerepelt. <3 És nagyon jól eltaláltátok a hangját szerintem! Meg egyes képeken pont ugyanúgy nézett ki, mint eredetiben. Ez is a rajzolás magas szintjét mutatja.
Naruto-ék felbukkanásának is örültem. Naruto hangja is nagyon ott volt, annyira illik hozzá.
A zenék is eszméletlen jók voltak. És okos döntés volt, hogy a végén fel vannak sorolva. Azt hiszem ez nagy segítség a modiknak.
Az ending egyébként is nagyon poén volt. Mondjuk az a pizza elég durva lehetett... Szerintem egy ilyen elfogyasztása után jól lehetne játszani Kakuzu játékát.
Hidan káromkodásai nagyon jók voltak.
Meg tényleg az egész annyira jó lett, hogy egy olyan hosszú hsz-t tudnék írni, mint amilyeneket az itteni frpg-be szoktam.