Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2235 Dátum: 09 dec 03, 14:07:17 » |
|
Hát ez nagyonnagy!!! A legnagyobb részek: Kisame vallatása,A susogós mackók,meg Sasori pattanása xDDNah lényeg hogy nagyon szépen összehoztátok,GRAT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2236 Dátum: 09 dec 03, 14:40:21 » |
|
Ez naaagyon jó lett^^. Rengeteget lehetett rajta röhögni. Grat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2237 Dátum: 09 dec 03, 14:59:54 » |
|
am egy csomó elrejtett poén ovlt benne az ís bírtam amikor a fasz kuki alakú hajó bemegy a "lyukba" meg ha nem látáttok volna a szőke bálban ott hátul vegeta is ott pogózott tehát egyszerűen fantsztikus ja és kérek egy D-t kérek egy A-t kérek egy N-t kérek egy I-t DANI
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2238 Dátum: 09 dec 03, 15:08:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2239 Dátum: 09 dec 03, 16:00:33 » |
|
Zseniális volt! Tényleg! Annyi rohadtjó rész volt benne, hogy most nem tudnék mindre visszaemlékezni Tényleg Grat hozzá Szép munka.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
sas012
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2240 Dátum: 09 dec 03, 16:03:58 » |
|
Nagyon jó lett köszi szépen De remélem a sorozatba marad Sasori hiányozna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara---
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2241 Dátum: 09 dec 03, 16:46:58 » |
|
Nekemis nagyon teccett gratulálok a csapatnak ez nagyon ütős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
durkopeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2242 Dátum: 09 dec 03, 17:02:01 » |
|
Hát ez örömlány jó lett Kár hogy amikor néztem rossz volt a hangulatom de majd újra nézem mikor jó kedvem van. Hidant bírtam. Őm Dani egy képkockát mennyi idő megrajzolnod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2243 Dátum: 09 dec 03, 17:05:48 » |
|
Felfedeztem benne egy hibát Naruto vs. Itachi résznél Mielét Itachi aludni küldi narutot akkor a Naruto teljesen mást mond ami ki van irva De még igy is nagyon KIRÁLY :DXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2244 Dátum: 09 dec 03, 17:16:04 » |
|
sok helyen mást mondanak mint ami ki van írva ez nem hiba szerintem egyébként nagyon király lett minden elismerésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2245 Dátum: 09 dec 03, 17:29:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2246 Dátum: 09 dec 03, 17:39:12 » |
|
Viszont egy mondatot furcsállok: "Nem emléksze k" Ezt úgy kell írni, hogy "Nem emléksze m" csak nem szoktak a veszprémiek így beszélni? Pont hogy " m"-mel helytelen. Mondjuk ez olyan, mint a hadd. Amit mindenki úgy mond, hogy hagy. És Wáááh! Helytelen!xD sok helyen mást mondanak mint ami ki van írva ez nem hiba szerintem Mondj egy példát. Mert én úgy tudom hogy még egyszer sem fordult elő. Viszont amit Itachi 69 említett, azt én is észrevettem miután elmentettem a videót. De akkor már a rákna se volt kedve újrakezdeni.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2247 Dátum: 09 dec 03, 17:40:58 » |
|
öcsém már csak 5 perc és láthatom a filmet. Dant-C látom új rangod van.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2248 Dátum: 09 dec 03, 17:41:46 » |
|
Jajj ez nagyon nagy voooltxD Nagyon grt Dani ;)De gyorsan eltelllt MInd1 de rohadt jó volt és a végén a pizza xD Tuti megkóstolnom :O xD Amúgy legjobb poénok a Susogós Macik, meg a tesco gazdaságos Kage Bushin is bejött xD Meg Sasorrii T__T Aius: Ha van megamangered akkor csak írd be a címet és megvan(linket). Izé bocs, hogy közbeszólok, de Ikes ige: Emlékszik, tehát m-el kell írni mivel Emlékszem, Iszom... Mmmint szerintem xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #2249 Dátum: 09 dec 03, 17:52:49 » |
|
emlékszem, hogy nem emlékszek semmire. Hát ez örömlány jó lett msn-szemüzinek én is pontosan ezt írtam ki. x'DDD lényeg a lényeg, a többit már a többiek elmondták, állati lett a Film.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
|