Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 09 nov 17, 16:06:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 09 nov 17, 16:17:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
zozo112
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 09 nov 17, 19:45:00 » |
|
ez imádom. a droidikáknál majdnem leestem a székről nekem kicsit elmebeteg. de semmi több........ na jó IMÁDOMMMMMMM!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madarfoka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 09 nov 17, 21:08:01 » |
|
Tök király. Már nagyon várom néha elvonási tünetek jelentkeznek a hosszú várakozásban. Remélem jó hosszú 5-6 órás lesz . Nahjó ez ábrándozás bár szerintem elképzelhető mert ha azt számoljuk hogy 2 hét volt egy 7-10 perces rész akkor elképzelhető, hogy elkapta az ihlet Danit és szorgalmas csapatával lese bírnak állni. Hajrá Várom/várjuk nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 09 nov 17, 21:13:02 » |
|
Mivel már levolt írva, hogy mennyi perc is, szerintem inkább olvass vissza sztem olyan max. 1-2 oldalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ata007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 09 nov 17, 21:44:26 » |
|
Akinek nehezére jár visszamenni 1 kemény oldalt annak leirom hogy KB :40 betűzőm. ( en e gé ipszilon vé e en pé e er cé) egy pszihologus se betűzhette le volna jobban:D ám nagyon komoly resz lessz! Az összes jó volt:D Dani igéretedet betartottad:D ősszel lessz:D uccsó nap jól kiszámítottad:D és gratula az összeshez:) csak igy tovább és rem folytatod:)
u.i.: 5-6 óra ember?? te nem vagy észnél. a történetet is ki kell találni (gondolom)... és az majdnem annyi ideig tart még megszerkeszti a vidit. tudod 1mp-hez hány képkocka kell?? ezután számolj... (ne ugy hogy 2 hét alatt 7 perc... jóember..) ha rájöttél az eredményre irj. ha nemtod hány képkocka kell 40 perchez. akkor meg ne magyarázkodj:) köszönöm a forum nevében iss. Lassan már kitalálod hoyg orochimaru feltámasztja magdinénit és betelepül az akatsuki mellé a kertész család nem?? istenem ennyi észt:D téged is rossz helyen találtak meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 17, 21:51:08 írta ata007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 09 nov 17, 21:50:54 » |
|
Azért ennyire nem kéne pólyás szinten írni....Csak megérti amit mondasz...ha meg nem,akkor az sz*r ügy Megnéztem a trailert és.....Alig bírok várni....
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 09 nov 17, 21:53:08 » |
|
13 nap az már SEMMI ahoz képest amennyit vártunk:D DE MEGÉRI és ez a fő. (csirkepower )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 09 nov 17, 22:40:13 » |
|
Ata007... és teee tuudooood mennyi képkocka kell egy másodpercbe? heh? (Főleg hogy mindig változik, és egy képkocka több másodpercig van kint? (az egy más dolog, hogy a bs player hány kockát ír ki... ) Jön-nek-már a dro-i-di-kák!!! Dant-Cnek nem kell kitaláni a történetet, azt a midikloriánok látatják vele hogy mit FOG RAJZOLNI! ... Így könnyű!XD Sasori a báb Droidkészítő mesterXD!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2005 Dátum: 09 nov 18, 01:13:18 » |
|
jyuubi kid alias kroli94: A Trailer alatt futó szám címe: Edvard Grieg - In the Hall of the Mountain King (Vagy ahogy tetszik, a Hegykirály barlangjában. ) Dant-Cnek nem kell kitaláni a történetet, azt a midikloriánok látatják vele hogy mit FOG RAJZOLNI! ... Így könnyű!XD
x"D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2006 Dátum: 09 nov 18, 07:12:14 » |
|
Nem személyeskedve, de a gyengébbek kedvére közlöm: napi szinten több órát tölt a gép elött rajzolva- sokszor máshonnan elvéve az idejét, itt értem pl a szórakozást- csak azért, hogy azt csinálja amit a legjobban szeret, nektek nekünk az élvezetünkre. S mégis voltak olyan email üzik, hogy Gordon R. módra a fejét verte a falba. 'Mit képzel, mikor lesz kész..., Szeptemberre ígérte... meg a hasonlók. No persze nem beszélve Murphy törvényéről, ami bedögölhet az be is dögöle. Már keményen szinkronizálna és a gépünk nem hajlandó elismerni a mikrofon személyét. Na most rohanás Pestre, egy anime által megismert kedves ismerős segítségével gyorsan új gép összedobása... Nemcsak a rajz, de rengeteg háttér munka is fekszik ebben a projektben. Egyszóval kitartás! 1780 képkocka (eddig) Szerintem sokunknak két év is kellene a megrajzoláshoz. Bocs a sok dumáért!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2007 Dátum: 09 nov 18, 07:30:11 » |
|
Egyetértek veled Shikka-mama Nekem tbb mint 2 év és nem si lenne olyan minőségi xD Amúytetszett a Trailler poénos volt tömör, de sokat kaptunk a filmből
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2008 Dátum: 09 nov 18, 11:54:04 » |
|
Nagyon jó lett ez a trailer! Komolyan, Deidara pulcsiján akkorát röhögtem! xD Ütős volt szerintem. Amikor a naptárat néztem november elején, rögtön az ugrott be, hogy még ebben a hónapban lesz film! *-* Amúgy szerintem mindenki jobban fogja élvezni, ha várnia kell rá - legalábbis én így gondolom. Sok sikert továbbra is Dant-C! =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2009 Dátum: 09 nov 18, 12:40:24 » |
|
Én is egyetértek Shikka-mammával. Volt olyan alkotó, aki 5 év alatt készítette el a pár perces animációját! A gép problémáját is megértem. Általában a túlterhelés miatt döglik be a gép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|