STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 09 okt 10, 16:50:22 » |
|
Én is azt mondtam, hogy felesleges sürgetni, érthető, hogy nem készült még el a film, és hogy sokáig tarthat, csak megjegyeztem, hogy azért arról nem nagy dolog beírni egy hsz-t, ha erre jár, hogy hol tart. Akkor legalább alábbhagyna a követelőzés...
Cart' viszont nem sokat segített. Miatta Dani mostantól azzal a felelősséggel a vállán kell éljen, hogyha nem sikerül elég jól a film, az egész világ EMO-vá válik, és az emberiség kihal...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 10, 17:31:46 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 09 okt 10, 22:21:30 » |
|
Először is.. Lol!xD
Másodszor.. A Film nagyjából november végén fog debütálni. De előtte kb. 1 héttel majd kidobok egy trailert a pontos dátummal együtt. Ami asszem újdonság, hogy nem lesz 1 órás. Hanem kb. 40 perc. (A sztori így adja magát..) Plusz jelenetekkel meg nem akarom, hogy beálljon a rétes szindróma, és punnyadt legyen a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 09 okt 11, 10:13:22 » |
|
Na, ugye, gyerekek? Addig foglaljátok el magatokat valamivel. Én is azt teszem. Aki már érettségizett és MOME animációs szakára szeretne jelentkezni, rajzoljanak sokat Amit Dant-C írt ide, hogy rétes szindróma meg, hogy punnyadt, majd megfájdult a hasam a nevetéstől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 09 okt 11, 17:19:11 » |
|
A Naruto és a Bleach anime készítői szerintem sokat tanulhatnának Dant-C-től Legalábbis ezen a rétes-szindrómán ők is elgondolkozhatnának... És persze hajrá Dant-C! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 09 okt 11, 18:43:12 » |
|
Lehet azért van tele a Naruto és a Bleach fillerrel, mert tanultak a húsleves történetéből és direkt pakolnak bele unalmas jeleneteket, hogy a többi jobb legyen Egyébként a 40 perc az rengeteg el se tudom képzelni, milyen isten király lesz Nem is baj, hogy nem lesz feltöltve plusz jelenetekkel, hogy meglegyen az 1 óra. A végén olyan lenne, mint a DBZ, percekig nem történne semmi, csak néznék egymást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 09 okt 11, 19:35:29 » |
|
Dant-C gondolkozol esetleg Bleach-paródián?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 09 okt 11, 19:41:58 » |
|
Ezt már jópáran kérdezték. És a válaszom mindig az volt, hogy: Soha. De ha úgy értetted, hogy az Egy akatsukis élete sorozatban lesz e Bleach parodizálás, hát az előfordulhat. Bleachet mindig örömmel fikázom.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 09 okt 11, 19:58:14 » |
|
Nah az jólesz Am. nem szereted Bleachet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 09 okt 11, 20:03:49 » |
|
ezekből sztem egyértelmű...de igen....enyhe fikázásra értettem szal sok sikert jah egy respeckt 1000*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 11, 20:07:33 írta Takahane »
|
Naplózva
|
|
|
|
nemcopyz
Újonc
Nem elérhető
MW 2 HARDCORE GAMER!!
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 09 okt 12, 14:26:35 » |
|
Dant-C! Elösször is bocs! Hogy miért. Mert voltam olyan hülye és az alap angol tudásommal leforditottam a Kisame rap-et. Az angol tanárom egy gyenge 2-et se adott volna érte. Na mindegy, többen irták hogy az amcsik végülis értették a dolgot. Amugy meg (ezt bocsi elfelejtettem közölni) Omni (Igen az az Omni) írt jutubon egy levelet. Ahogy lefordtittam annyit közölt hogy szerinte nem copyzod és jó a sorozat (Így tömören, kb 2-3 sor volt). És a végén Gratulált neked. ;-) Mégegyszer bocs a forditásért (ha nem tezstett neked! Ha igen akkor örülök hogy örülsz) Na szia, és további kellemes napot. Nemcopyz Ui:. Bár tudom hogy sokan örülnek az 1EA filmen de szerény véleményem szerint inkább a sorozat. Ui2:.És mielött bárki is lehordanán Dant-C t közlöm hogy a 40 perc nem több nem kevesebb mint amit havonta (sacperkb 10 perces) sorozata. Ui3:. Mi is volt a zene a 12 rész... Á csak vicceltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 12, 14:31:03 írta nemcopyz »
|
Naplózva
|
"Nem számit kinek van a legnagyobb kardja.... az számit hogy ki lengeti"
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 09 okt 12, 20:07:46 » |
|
Sajnálattal olvasom=( Pedig Aizenék élete van olyan érdekes mint az AKA- CUKI nakXD Hmmm... Esetleg egy elfuserált tér-idő jutsuval eljuthatnának a bleach világába^^" elképzelni is fájdalma hogy két legyőzhetetlen... Gratu az eddigiekhez, mester!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 09 okt 12, 20:59:34 » |
|
Pedig "egy shinigami élete" milyen jó is lenne Csak mondjuk ott kicsit több szereplővel kéne foglalkozni Dancsa, ez a tér-idő jutsu jó kis ötlet, megnézném, hogy az Akatsuki lerohanja Soul Society-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 09 okt 12, 22:38:03 » |
|
Bleachet mindig örömmel fikázom. Ezen felnevettem! Nem csalódtam benned Dani! Háát 40 perc? hmm okés még belefér, de akkor majd szombaton részletes infot kérek Csak így tovább!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 09 okt 13, 18:59:20 » |
|
Az "így készült" részben van vmi. Pl amikor befejezi a rajzot Dani, akkor kékhalálozik a gép és 8féle káromkodást hallhatunk Danitól 1huzamban Kimaradt jelenetekhez meg nem kerül semmi (vagy ha igen akkor tévedtem), de ha kerülne, én a kimaradt rajzokat mutatnám be, meg Daninak bizos lennének elvetett ötletei, ami nem került be a filmbe. Olyan poénokra gondolok, amit Dani már kitalált, de nem tette bele a filmbe, mert nem passzol bele:D Szóval bírnám ha lenne ilyen ÉS HAJRÁ DANI! BÍZUNK BENNED!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 09 okt 17, 15:11:53 » |
|
Hú de régen írtam. Csak szeretnék gratulálni a legújabb részekhez, a legjobb Kisame reppje volt, és nem, nem koppintasz, hanem készítettél vlmi maradandót ami túlszárnyalja a mestert (Omnit). További jó munkát és sok sikert a filmhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 17, 15:17:22 írta nagytomi1997 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|