Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1665 Dátum: 09 aug 04, 20:02:00 » |
|
nem hinnám h Conra lenne tartogatva de ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1666 Dátum: 09 aug 05, 06:40:38 » |
|
.. És ha már itt vagyunk, a sorozatban Omni'-nak is igaza volt, valahol Dani is koppintotta az ötletet .. Ezt amúgy ne úgy értsétek, hogy bajom van vele, ugyanis én nem láttam egy FWA részt sem .. :'D Szóval nem tudom összehasonlítani a kettőt.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
molylepke
Újonc
Nem elérhető
Békefenntartásra Oktatott Gépesített Ionizátor
|
|
« Válasz #1667 Dátum: 09 aug 05, 07:41:09 » |
|
Hát én látom az érem mindkét oldalát...Egyrészből legalább egy favicc lehetett volna benne annyira nem volt poénos, de másrészt meg tényleg nem kell szegény srácot alázni, már megkapta rendesen, nem? De öregem inkább próbálj ficcet írni, vagy valami, mert a paintelés nem megy, bocsesz. Ja, amúgy a címén tényleg gondolkodhattál volna... Miroku, a Naruto-Kun-on rajta van, magyar feliratosan is, le lehet tölteni, de hogy őszinte legyek az EAÉ jobban megfogott, mert sokkal jobb meg szebb Ranglistát úgy állítanék fel, hogy ENÉ (ugye, milyen jó a rövidítése xD) FWA és EAÉ-lentről fel
|
|
|
Naplózva
|
Teljesen normális vagyok. A hangok is megmondták.
|
|
|
Davinn
Újonc
Nem elérhető
A Kirigakure-i rosszfiú :)
|
|
« Válasz #1668 Dátum: 09 aug 05, 08:27:21 » |
|
Figyi Miroku! Én azért nem nevezném lekoppintásnak az EAÉ-t mert a FWA karaktereinek már a stílusa is különbözik így jelentős mennyiségben a szereplők egyéniségei is. És mint azt Kisame is mondta : "Hogy már egy paróidát sem lehet készíteni a kedvenc sorozatáról"? Ebben igaza van mert nem feltétlenül az FWA kellett ihlesse őt, hanem akart csinálni egy annális nagyobb durrantást és sikerült Mert ő nem Omnistrife És mi ezt díjazzuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Davinn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1669 Dátum: 09 aug 05, 08:35:08 » |
|
Én mindig azon a részen szakadok a röhögéstől amikor Kisaménak megszólalnak az ízlelőbimbói és ahogy lekoptatja Kakuzut Az nagyon odavág
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #1670 Dátum: 09 aug 05, 08:38:16 » |
|
Azok téll komolyak, nagyon arik az ízlelőbimbók xD, meg mikor Konan üvölti, ogy Menjél Mááá' én akk kicsit megijedtem xDDD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
molylepke
Újonc
Nem elérhető
Békefenntartásra Oktatott Gépesített Ionizátor
|
|
« Válasz #1671 Dátum: 09 aug 05, 08:54:07 » |
|
OFF: kakairu az lehet, hogy idősebb vagy itt mindenkinél, de a fórum pont azért van, hogy elmondjuk a véleményünket...
|
|
|
Naplózva
|
Teljesen normális vagyok. A hangok is megmondták.
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1672 Dátum: 09 aug 05, 09:58:41 » |
|
Annyit elárulnál (Dani) hogy Konant ki szinkronizálja az EAÉ-ben, vagy titok? Én lennék Konan szinkronhangja, de szerintem ezt már leírták vmikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Davinn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1673 Dátum: 09 aug 05, 10:12:28 » |
|
Eddig ezt én sem olvastam Ügyi vagy, kitettél magadért, gz Egyet elárulnál? Mi a véleményed az eddigi kommentekről? Ja és Miroku, szerintem a legjobban a 10. részt nem lehetne megérteni, mert az egész magyar népmesékre alapszik... a 16. rész megoldható, mert leadják a magyar rappet és angolul rím nélkül leírják h miről szól, miközben a rapp rímel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 10:16:19 írta Davinn »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1674 Dátum: 09 aug 05, 10:25:30 » |
|
Öhm...Szerintem ez az egész összehasonlítgatás egyszerűen hülyeség! Mindenki a saját elképzelése szerint csinálta a videót, jó lehet hogy van bennük néhány közös vonás, de akkor se kell egyből beszólni hogy koppintás. Én személy szerint még az FWA-n is sokat röhögtem. Ami az ENÉ-t illeti még csak most kezdte el, lehet hogy belejön.(Legalább is remélem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #1675 Dátum: 09 aug 05, 10:53:11 » |
|
Dudujca! Ez a Hang *.* Mozdujjá má meg Jujj Ez röhögö görcs Szép "Orgánumod" van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
benzon-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1677 Dátum: 09 aug 05, 11:20:50 » |
|
Bocs ha így 1 kicsit offolok de ezt most muszály leírnom:D Dani! nem szeretnétek talán a bleachből is 1 hasonló szintü fanfictiont csinálni? az ütne még! Egy Espada Élete am rohadt jó lett...mint az eddigi összes rész!:) //bocs ha offoltam srácok//
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bundi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1678 Dátum: 09 aug 05, 11:31:01 » |
|
Dudujca, minden tiszteletem a tiéd!XD Az " Induljá' má' meg! " mindent vitt! Én mondjuk a Tsubasa-klónon szakadtam xD .... Nah meg a....11. részből talán.... a - Te Pein! -Hmm? - Mi a rákért megy mindenki olyan hülyén a South Parkban? - Nem tom... XDXDXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 11:39:44 írta bundi »
|
Naplózva
|
|
|
|
podwill
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1679 Dátum: 09 aug 05, 12:18:43 » |
|
Ez volt eddigi legnagyobb!Remélem Kisame stílusa nem változik,mert így nagyon jó.Ja és mellesleg nem tudja annak a számnak a címét amit Kisame hallgat? Ismerős de nem ugrik be a címe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|