Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 09 aug 03, 20:24:27 » |
|
köze van ahhoz a lányok ( legjobb esetben ) havonta nagyon furcsán viselkednek xD xD xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 09 aug 03, 20:30:26 » |
|
Most írok először,nem tudom,hogy jó lesz e ez! Nagyon nagy ez az egész sorozat kár,hogy most nem lesz egy ideig,de legalább jön a film. Sok sikert hozzá Dani!
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 09 aug 03, 21:30:46 » |
|
Kegyetlenül odavágós volt ez a rész. Az alap sztori nagyon jó, és ez felturbózva a Kishame-s stílussal + 1-2 apróság. Ami még jobban tetszik, a részek között van egyfajta összefüggés, egyik befolyásolja a másik eseményeit. GG!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mollih
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 09 aug 03, 21:43:58 » |
|
Amúgy át konvertáltam az összes részt 3gp-be, hogy feltudjam tenni telefonra, ha valakinek kell, akkor szóljon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 09 aug 03, 23:03:13 » |
|
Hali! ha nem probléma Nekem dobhatsz egy PÜ-t linkekkel! megköszönném és ezer hálám érte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Selorin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 09 aug 03, 23:47:05 » |
|
Telefonra? Nem tudnád ide is belinkelni? Vagy elküldeni? Köszi! Maláttam először, de nem utoljára az Egy akatsukis élete részeket és nekem aztán mindegy, hogy koppintás-e vagy sem, mert sokkal jobb és igényesebb az eredetinél. Ha kevesebb káromkodás lenne benne még az öcsémnek is megmutatnám, mert behalok a sztorin. A legjobb: Zetsu oldalt cserél... Kész. Viszont van hozzá valahol angol felirat/szinkron esetleg? Akkor halnék ki^^, ha Deidara egyik kézének szelleme összejönne/találkozna "D" kezével a VampireHunter D-ből. Nem rakjátok bele?^^ Bárcsak én tudnék ilyen jól rajzolni, meg történetet kitalálni! Nagyon ott van! Egy-két káromkodás nem lenne benne (Nem mind, csak egy kettő!), akkor 11 pont lenne és nem 10/10...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 09 aug 04, 06:18:53 » |
|
Szerintetek mi lenne ha megmutatnánk ezt Kishi-senseinek?Mert ez a sorozat már nekünk létszükségünk Én nagyon röhögtem a Kakuzu F t-s szemen,a Tsubasába a Birodalmi katonákXD Mollih elküldenéd PÜ-be a linket?Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 06:25:00 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 09 aug 04, 08:55:20 » |
|
Selorin: Három rész(régi szép idők, megszólaltak és bijuu szívás) angol feliratosan fenn van youtube-on
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
Ettike
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 09 aug 04, 09:19:19 » |
|
Hát valami eszméletlen jó lett az új rész, és még mosogatás közben is a rapet dúdolom, mert nagyon szuper lett. A lehető legjobb módját választottad annak, hogy válaszolj azoknak, akik azt mondják, hogy koppintod az FWA-t, és ahogy a rap szól, a magyarok ennek ellenére ezt díjazzák. Másodszor is megnéztem, és most megpróbáltam úgy nézni az egészet, hogy te vagy Kisame... és minden, amit mond, az a te véleményed. Tökéletesen egyetértek. Nem tudom, hány országban van még ilyen ügyes alkotó, mint te, de én bátran kimondom, (bár láttam asszem minden FWA részt) a tiéd kiüti őt a nyeregből. Magas fölénnyel vezet, és nagyon drukkolok, hogy ne csak itt a Naruto-kunos fórumozók és látogatók ismerjék meg az 1AÉ-t, hanem legyen az méltán világhírű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 09:20:51 írta Ettike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 09 aug 04, 09:44:34 » |
|
Minek neked a Youtube? A www.naruto-kun.hu -ról letöltheted, de akár online meg is nézheted --> KATT! Innentől gondolom eligazodol. És nekünk még engedélyünk is van Dant-C-től, hogy felpakoljuk, nem úgy mint egyes Youtubeos... hmm... egyénnek... ^^ Ezek az egyének azért töltik fel, hogy: 1: Angol fordítással is elérhető legyen. 2: Hogy azok is lássák akik nem ismerik a Naruto-kunt és nincsenek regisztrálva.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 09 aug 04, 11:03:58 » |
|
Én már vágom a szöveget, sőt még Kisame hangját és Tobiét is szinte majdnem teljesen tudom utánozni úgyhogy amikor éneklem akkor kicist sem néznek hülyének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 09 aug 04, 12:17:55 » |
|
OFF: Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget és türelmet. Végülis IE-vel sikerült letöltenem. Győzelem a technika felett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZIBBI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 09 aug 04, 12:18:07 » |
|
én eddig vagy 10X de még fojtatom mer nem lehet abba hagyni Kisame felejthetetlen hangját és nem bítok betelni a kishalas alsónacival
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 09 aug 04, 12:21:38 » |
|
Én azzal a számmal nem birok betelni amit Pein hallgat....Nem szeretem a rockot de már vagy 20x meghallgattam azt a számot És az a PAIN-es polo, amin átvolt huzva az A az mekkora ötlet...nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|