Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 09 jún 07, 14:34:53 » |
|
Dani hozza a formáját, ez is király rész volt! (Melyik EAÉ rész nem jó egyáltalán? ) És a filmet (ami miatt ilyen lassan jött a mostani rész) én is várom persze.
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 09 jún 07, 14:58:53 » |
|
LOL most nézem csak hogy a rész végén is van egy kis rész akkor már értem mért beszél mindenki valami filmről
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
prtomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 09 jún 07, 15:27:30 » |
|
hát ez nagyon nagy volt az az alien királynő a végén nagy volt csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az ember úgy érzi egy helyzetben,hogy a hülyeség már elérte a felső szintet,akkor jelenek meg én xD
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 09 jún 07, 16:59:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 09 jún 07, 18:04:44 » |
|
azon filozok hogy kakuzu konan testével miért nem utötte ki a pénzeket mikor épp super marioztak:D
Jééé! én is ezen töprengtem vasárnap délelőtt xD Lehet, hogy megfeledkezett a zöldhasúakról meg az érmékről, mióta lelket cseréltek. Az is feltűnt, hogy a többiek egész másképp viselkedtek. Nemcsak arra gondoltam, hogy jól érzik magukat mások bőrében, hanem a saját stílusukat is eldobták, csak Deidara (Itachi testében) hmmm-ezett... Viszont egy kicsit durva volt, hogy Konant sokkolóval megrázták, mert az egész úgy lett megalkotva, mintha a seggébe dugták volna (lásd: Konohai sportfeszt, amikor Sasuke Naruto fenekébe dugta a botot) A rajzolás meg az animálás is tetszett nekem, mint pl. amikor Tobi (Sasori testében) lóbálta a farkát, meg amikor meglátott egy almafát, "odacsusszant". Na, az elég vicces volt! De azért remélem, nem lesz eltúlozva majd az egész rajzolás, mert... mert, nem hiszem, hogy jó lesz. Hozzászoktunk ehhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 09 jún 07, 18:36:57 » |
|
Hát ez a rész... A legjobb az elején a Pein és Hidan közti "párbeszéd" - az nagyon ott van X"DDDDDD Kíváncsian várom a filmet, sok sikert hozzá ^_^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 09 jún 07, 18:42:39 » |
|
Egyszerűen minden tiszteletem! Már 3X megnéztem... A Bansou Tenines rész nekem is fájt, és a Ben10-es és a Marios részen szakadtam a röhögéstől, az arab terroristásnál meg már le is estem a székről... > Am az miért van, hogy csak Itachi és Deidara cserélték fel a fejpántjukat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 07, 19:35:41 írta peti93 »
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 09 jún 07, 19:24:30 » |
|
Hehh ez is zsír lett ,,Jah,épp házibulit tartanak a szomszédban." felső szobában mi történik.. az arab terrorista és a Kozmodiscos poén is nagy xD Biztos a film is ilyen jó lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 09 jún 07, 19:41:42 » |
|
Hát ez nagyon nagy! Teljes respect! Nekem főleg az alienes poén jött be, de a Bansou Tenines rész is nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 09 jún 07, 19:57:42 » |
|
én azon röhögtem még nagyot amikor pein elkussoltatta kakuzut a lopakodás miatt + egy kilenc öt nulla van :DxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 09 jún 07, 19:59:18 » |
|
Húú, nagyon király volt a mostani rész. xD Kemény volt, hogy Kisame nem csinálhatott semmit sem, már megsajnáltam őt. xD Nálam a Super Mariosnál verte ki a biztosítékot jó értelemben, hát akkor jó nagyott röhögtem. Szegény Konan is. xD Az őr jól helyre nyomta belé a sokkolót. xD Hmm... 1AÉ- A film? Jól hangzik már várom azt is, ahogyan a kövi részt is. De gondolom a film elkészítése már több lesz, mint egy hónap. Akár kb. lehet 2-3 hónap is.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 09 jún 07, 20:11:50 » |
|
Na ismét egy jó rész került ki Dani kezei közül, nagyon jó volt és szórakoztató és a grafika is részről-részre javúl, úgy hogy csak így tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 09 jún 07, 20:13:44 » |
|
De gondolom a film elkészítése már több lesz, mint egy hónap. Akár kb. lehet 2-3 hónap is. Én abban reménykedtem hogy már kész egy része és nem kell annyit várni. Persze nem baj nem az csak...
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Vitli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 09 jún 07, 20:20:23 » |
|
Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy kimondhatatlanul király rész. Eddig nem volt kedvenc részem, mert mindegyiket egyformán bírtam, de ez nálam akkora elismerést kapott, hogy ez a rész lett a kedvencem. Minden képkockája annyira el van találva, mintha egy profi csinálta volna. Tejes mértékben elkápráztatott benne minden . Dani, szerintem te ezzel egy új műfajt teremtettél, ez már nem csupán parodizáció, vagy olyasmi, az EAÉ-nek akkora tisztelete van, mint akár egy animének, és rengeteget felülmúl. Személy szerint a következő részeket sokkal jobban várom az EAÉ-ből, mint a Naruto-ból, mivel ez a mű a legjobb, amit valaha olyan dologból csináltak, amin, azt hitte mindenki, nem lehet túlteljesíteni. Egyszóval: TISZTELET!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 07, 20:22:11 írta Vitli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|