Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 09 máj 26, 18:05:03 » |
|
A felirat nélküli videók csak az angol verzióhoz kellenek.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Krissy
Újonc
Nem elérhető
Ha nem tanulsz a hibáidból, felesleges elkövetned!
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 09 máj 27, 19:53:04 » |
|
Valaki meg tudja mondani nekem a két oppening zene címét?
|
|
|
Naplózva
|
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! =P
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 09 máj 27, 20:26:37 » |
|
Én csak annyit bánok az angol fordításban, h a cenzúra nem nyert eleget. Az oké, h amikor Hidan lehugyozza Zetsut, akkor az "ajaj"ból "oops" lett, de a fuck (aki nem tud angolul, angol káromkodás. ) angol csúnya szó..és szerintem ez kicsit leminősíti az EAÉ-t (vagy ebben az esetben az AAL-t ). Ha már magyarul cenzúrázva van, angolul is legyen már..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 09 máj 27, 21:20:26 » |
|
Krissy: Az első opening: Overseer - Supermoves második: Crazy Town - Darkside ( Ez nem biztos, mert ilyenkor este már nem olyan a fejem, de egy jó 85%, hogy az. ) És azt valaki meg tudná mondani ( visszább is nézelődtem, de nem találtam a címét ) annak a zenének a címét ami a 9. részben van, amikor Kisame meg Kakuzu őrülnek a zenével?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 27, 21:24:41 írta adaz »
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 09 máj 27, 22:49:24 » |
|
Rondarral igyekszünk pontosan és angolosan fordítani. Fölöslegesen nem rakjuk tele trágárságokkal a szöveget. Nem tudom, hogy pontosan melyik részre gondolsz, de szerintem a pontosság nem minősít le semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 09 máj 27, 23:52:08 » |
|
adaz: csak a másodikat tudom, az a korn: here to say.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 27, 23:53:19 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 09 máj 28, 12:27:18 » |
|
Nem is tudom már, hányadszorra néztem meg a negyedik részt Ezen most sokkal többet nevettem, mint régen -Hidan lelapítja a haját ---> ez felér egy hajsamponos reklámmal -"Akkor ezt figyeld, apukám!" ---> akárhányszor ez jut eszembe, nevethetnékem támad (még a buszon is) -a démonhordozók X_X szemei Sokat gondolkoztam, miért így "szimbolizálják" a halottakat xD -Sasori vizes hajjal Predatorra emlékeztet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 09 máj 28, 12:52:10 » |
|
Rondarral igyekszünk pontosan és angolosan fordítani. Fölöslegesen nem rakjuk tele trágárságokkal a szöveget. Nem tudom, hogy pontosan melyik részre gondolsz, de szerintem a pontosság nem minősít le semmit.
Én csak egy angolra fordított verzióról tudok, az a 9. De félre ne érts, én nem úgy értettem, h nem pontos a fordítás, hanem, h ha magyarul a káromkodás ki van cenzúrázva, angolul is ki lehetne..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
|
|
|
Krissy
Újonc
Nem elérhető
Ha nem tanulsz a hibáidból, felesleges elkövetned!
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 09 máj 28, 19:39:02 » |
|
Köszi adaz =)
|
|
|
Naplózva
|
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! =P
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 09 máj 28, 21:37:43 » |
|
Én szerintem amire te gondolsz, a nem a szöveg, hanem Hidan himbi-limbijének (mekkora hármas alliteráció, már megint túl jó vagyok ) a kicenzúrázása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 09 máj 28, 22:03:40 » |
|
Szerintem Miroku. arra gondolt, hogy a káromkodások egyes magánhangzói csillaggal vannak jelölve, ergo ki van cenzúrázva a szöveg. Mellesleg ütős lett a 9. rész felirata is.^^ Bár ebből már kevesebbet értettem meg, mint az előzőből. Egyedül a "gyökerek gyöngye" fordítása nem tetszik nekem, de ez a legkevesebb, sz'al nem szóltam.^^ Grat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 09 máj 28, 22:10:37 » |
|
Hát azt Rondar talákta ki, és én nem tudtam jobbat kitalálni. Érdekelne, hogy te, mint alkotó hogyan fordítanád.
Ahha! Nem vagyok híve a belecsillagozásnak, úgy is tudja mindenki, hogy miről van szó. Vagy belerakom teljesen, vagy kihagyom. Ráadásul a magyarban hallod is, csak írásban van belejavítva, akkor meg nem teljesen mindegy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 28, 22:12:53 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 09 máj 28, 22:26:59 » |
|
Nem tudom, lehet, csak én látom így, de szvsz az lenne a legjobb, h a magyar példát követve az angol szavak is csillagozva lennének. Szentem Dani csak a NKWT miatt csillagozott, különben nem került volna fel a trágár szavak miatt. Igaz, a káromkodó szavak a hangban ott vannak, az írás cenzúrázott...Bár erről inkább Danit kéne megkérdezni, hisz ő az alkotó.. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 09 máj 28, 23:52:17 » |
|
Nem tudom hogy a "gyökerek gyöngyének" van-e "hivatalosan" elfogadott szava angolban, mivel tudtommal ők nem Root! kiáltásokkal oltják egymást, habár ki tudja? ^^ plusz ha már eddig cenzúrázatlanul írtuk ki a szövegeket, ostobaság lenne ezek után hirtelen másképp írni. Dani, tudsz a 8. részből valamint az első 5-ből küldeni nekem egy felirat nélküli verziót valahogy? Mert akkor Zoll-samával próbálnánk folytatni a munkát.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 09 máj 29, 08:42:06 » |
|
Rondar, azt ne felejtsd el, hogy Deidara szavajárása az angolban YEAH! Magyarok viszont a Hmm-et választották!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|