Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 09 máj 11, 18:36:07 » |
|
Egy Akatsukis Élete! Jó reggelt! Dant-C te meg javítsad meg a gépedet minél hamarabb!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 09 máj 11, 18:39:48 » |
|
Egy Akatsukis Élete! Jó reggelt! Dant-C te meg javítsad meg a gépedet minél hamarabb!!! Inkább a gép javítsa meg önmagát Mégis mit képzel, hogy csak úgy elromlik? MONNYON LE!!
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 09 máj 11, 19:59:04 » |
|
Amikor új részek jönnek, mindig azon röhögök, hogy -látható a Big Brother-szerű házon a javítás nyoma -Hidannak az egyetlenegy pólója tönkrement, azóta nem visel felsőt. Sőt, a 6. részben Kakuzu átdöfte őt és a lyuk már nincs ott a mellkasán -Tobi először úgy viselkedett, mint egy kutya, majd, mint egy Obito gyerek, utána lazán... érdekes, különböző magasságú volt egy-egy részben... -ebben a hatalmas házban hány WC, hány konyha, stb van? És valszeg IKEA-bútorokkal van berendezve Jó lesz ezzel reklámozni -új TV-t vettek, de a kanapé még mindig a régi (félig leégve és 2-nél több ember nem fér el)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 09 máj 11, 20:08:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 20:53:55 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 09 máj 11, 20:50:32 » |
|
Megnéztem végre az új részt nagyon jó lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 09 máj 11, 21:21:18 » |
|
Nehogy azt mondd, hogy a "Nagyidat" nem ismered mellesleg nem sértegetem, nem a kedvenceim, de bajom sincsen velük, bár van egy-két kivétel. De azért bocsi, ha a lelkivilágodba tapostam
Dehogy nem ismerem...De itt nem..Ez itt a másvilág. xD No de ezt ne most, és ne itt..Majd megbeszéljük. xD
-ebben a hatalmas házban hány WC, hány konyha, stb van? És valszeg IKEA-bútorokkal van berendezve Jó lesz ezzel reklámozni Szentem mindegyikből csak egy van.. De az nekem is feltűnt, h az előzőben a hűtőn csak három betű volt, most meg már kb. 8...Szóval ez azt jelenti, vki elment bevásárolni. x"D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 12, 06:21:19 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 09 máj 12, 06:19:43 » |
|
Ez a rész egyszerűen beteg. Én akkorákat röhögtem rajta hogy sírva nevettem...De a legjobb Kisame volt.Dani ez egy k*rva jó ötlet volt!Lélekcsere.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Letta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 09 máj 12, 15:11:22 » |
|
hajj szerintem haláli. nekem leg jobban az a rész tetszett amikor Nagato át alakult robottá.. ott estem le a székről. és most lehet sokan hülyének néznek de az első pár részben ahol itachi össze töri sasuke képét.. na ott meg halál komoly el sírtam magam remélem legalább olyan husszu lesz a sorozat mint a manga..xd
|
|
|
Naplózva
|
LETTA
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 09 máj 12, 18:07:40 » |
|
Én az egész sorozatban legjobban Kisamét birom főleg azt amikor kicsit idő utazik meg minden De az egész tök jó Szóval minden elismerésem sokkal jobb mint az FWA de azért is mert a magyar szinkron dob rajta nem keveset DE végre majd tényleg össze lehet majd hasonlítani mert Junius 21-edikén jönn az FWA 11-edik része
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 09 máj 12, 18:08:23 » |
|
Én már ott tartok,hogy jobban érdekel,mint maga az anime Főleg mivel az Akatsuki a kedvencem, ezek a videók pedig még szerethetőbbé teszik őket számomra. (lehet-e még ennél is jobban szeretni őket? ) Ötletes,extra humorbonbon,jól van megcsinálva,egyszóval gratula^^ és minél több EAÉ-t a népnek!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 09 máj 12, 18:30:33 » |
|
Jaja, imádjuk az Akatsukit! ^^ Csak ne haljon meg senki az 1AÉ-ben! Mert hiányoznának, főleg Dei Viszont nem hiszem hogy ezt TVben meg ilyesmi közzé lehetne tenni... Mivel szerzői jog védi... Oké, lehet hogy paródia... De mondjuk sokkal inkább egy vicces fan-sztori-féleség az eredeti szereplőkkel... Szval szerintem csak interneten lehet közzé tenni. De ha pl az Animax poénból leadná, akkor is sztem az eredeti csak forgatókönyvnek menne el, mert tényleg nagyon jól van megrajzolva, de tv-hez sztem nem eléggé... Amúgy van így is elég rajongója szerintem xD Dant-C-nek lehet hogy tényleg tartania kéne a fanoktól ha pl conra jön, mert 1ből letámadnák xD Ja, amúgy komi legalább 30 részes lesz? Azta! Lesz mit nézni nyáron is ezek szerint xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 09 máj 12, 18:49:52 » |
|
Meghalniii? Na csak azt ne.. minden kedvencemet kinyírták a sorozatban Amúgy a szerzői jogok miatt sztem sem lehetne közzé tenni tévében,de én az ilyesmikhez annyira nem értek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 09 máj 12, 19:13:03 » |
|
Amúgy most visszatérve az EAÉ népszerűsítésre, azzal egyetértek, hogy ha a TV-ben, mondjuk a jetix-en a naruto-ban szerepelnének kicsit többet az Akatsukisok akkor népszerűbb lenne. Csak egy nagy bökkenő van: az Akatsukisok javarészt a Shippuudenben vannak elbújva. És azt veszem észre, hogy nem nagyon haladnak az új részekkel. Tehát a lényeg az, hogy ha így haladnak a jetix-en meg máshol is akkor várhatjuk az Akatsuki népszerűségét. De talán 2060-ra már jön a Shippuuden Magyarországra. De addig is a neten lehet népszerűsíteni. Én a legjobban annak örülök amikor feljövök a NKW-re, ha látom a híreknél, hogy: " Fekete Dani elkészítette nekünk az új Egy Akatsukis Élete című sorozat legújabb részét. A ( valahanyadik ) rész címe: ... Olyankor őrülten szaladok nézni a részt. Ez hosszúra sikeredett.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 09 máj 12, 19:14:44 » |
|
ennek a 13. résznek majd a folytatása a 14.részben a szerencsesütigyár lezúzása lesz vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|