Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 09 máj 10, 21:06:09 » |
|
És miért vártál ilyen sok időt hogy megmutasd nekünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 09 máj 10, 21:41:29 » |
|
Gondolom azért, mert 1 részből nemnagyon lehet megítélni hogy milyen a sorozat, de ha látsz egyszerre 6 részt abból azért már eltudod dönteni hogy tetszik-e vagy semm Én pl mikor megnéztem az első részt, arra gondoltam hogy vádöfákizit? de aztán megtetszett, nagyon is!
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 09 máj 10, 21:55:26 » |
|
Vagy lehet hogy éppen lusta volt,vagy úgy gondolta,hogy egyszerre hat jobb mint csak egy,de am miért találgatunk,reméljük majd megmondja ha feljön!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 22:01:05 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 09 máj 10, 23:42:33 » |
|
Vagy csak mert egyszerűen Dani nem érezte azt, hogy megmutassa a magyar Naruto fanoknak. Nem hinném, hogy ez lett volna az első amiért csinálta, hanem a családjának, mint ahogyan korábban írta Nekem is csak később jött az ötlet, hogy egy novellámat felnyomjak a netre, nem pedig rögtön a netre tétel volt a cél.
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 09 máj 11, 05:54:22 » |
|
Miroku:... A forgalomba hozásról meg annyit, hogy csak akkor kerülthet esetleg forgalomba, ha a Naruto népszerűsége az országban milliósá duzzad. Hát ez még jó pár évbe beletelhet. De ha forgalomba is kerülne, max. csak az Animax-en, ha leadnák, máshol nem hiszem. De most egyelőre az 1AÉ terjeszkedjen csak a neten. Nem érted, mire gondolok. Tudod, van ez a csokis süti, ami elég nagy hírnévnek örvend. Naponta több ezret adnak el belőle. (Ez csak tipp, mer a mi 1500-fős falucskánk sulijába naponta 10-15 kerül az udvarra. xD) És ha az EAÉ-t úgy hírdetnénk, h mondjuk EAÉ-s matricák kerülnek a chipicaos zacskóba, akkor nagyobb hírneve lesz, és többen jönnek fel megnézni netre. És ezzel együtt a Naruto-Kunt, és az animét is terjesztenéd az országban. Mondjátok, ha nincs igazam..
Jajj, én ma azt álmodtam, h jött egy 1:55 időtartamú EAÉ rész.. o____O És a nevében benne volt, h rövid. xD És itt megszakadt az álmom, jöttek a virágok, pillangók, színes felhők.. x"D
Nem baj Dani, a lényeg, h csinálod.. No problem, ha késik.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 09 máj 11, 07:31:40 » |
|
Igen, Miroku igazad van. Hát lehetséges, hogy nagyobb hírneve lenne. Mondjuk olyat én is vettem egy kilót. Bár már láttam olyan boltot, ahol lakom, hogy egy csomó maradt ilyen csokis Chipicao a polcokon benne a Naruto-s matricákkal. Tehát sztem, végülis attól függ, hogy az adott helyen mennyire ismerik a Narutot. Nálad ezek szerint sokan ismerik. Sajna nálam aligha. Ahol lakom 10 emberből max. 2 ember aki ismeri, így nálam, érthetően kevesebb olyan Chipicaot adnak el. Tehát, ahogy mondtad, ha ilyen Chipiao-val az 1AÉ-t terjesztenénk, biztos, hogy híresebb lenne sok helyen, de akadnak, ahol névtelen maradna, mnit ahogyan van olyan hely, ahol nem ismerik a Narutot, sajnos. Szólj, ha nem érted, én csak így értem. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 07:32:39 írta Földi-kun »
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 09 máj 11, 08:32:28 » |
|
Dani családjából egyedül az apu nem nézi a Narutot(ettöl független a szinkron), de az anyut teljesen megfertőzték. Mire elkezdtem nézni, szinte totál teljesen tudtam az egészet, mert folyamatosan beszéltünk róla. Szerintem támogatni kell a gyereket, lehet h először hülyeségeket csinál, de ki nem. S amíg valaki nevetést fakaszt, addig azth főleg támogatni kell. Egyébként karácsonyra annyit kértünk a Danitól, tegye fel a netre a munkáját.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 09 máj 11, 09:12:55 » |
|
Shika-mamma! Ez egy nagyon jó karácsonyi kérés volt. xD Én azt hittem, hogy ez eredetileg is az internetre készűlt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 09 máj 11, 10:03:39 » |
|
biztos felkerült volna, csak esetleg később De elárulom nekem nagyon tetszett, nagyjából egy időben ismerkedtem a Narutoval és az EAÉ-val, így nem is igen tudom szétválasztani. Ezért kértem karácsonyi ajándéknak.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 09 máj 11, 10:04:56 » |
|
Micsoda szerencse, h föltette Mikor meglátom, hogy van új rész, mindig jobb kedvre derülök Viszont Dant-C, ha egyszer conra szándékozol jönni, vigyázz a fangörlökkel!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 09 máj 11, 10:24:02 » |
|
Érdekes lehet úgy megismerni a Naruto-t, hogy az ember egyszerre kezdi megismerni az EAÉ-vel. Mondjuk mindenképpen humorosabbnak látja az egészet. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 09 máj 11, 17:28:14 » |
|
Ha jól emlékszem még nem kérdezte senki(ha nem akkor bocs): Dant-C több időt szenteltél a MS által látott kép kidolgozására vagy csak egy-két effekten javítottál/modosítottál?
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
|
Krissy
Újonc
Nem elérhető
Ha nem tanulsz a hibáidból, felesleges elkövetned!
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 09 máj 11, 18:34:36 » |
|
Mi az az EAÉ?
|
|
|
Naplózva
|
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! =P
|