Lord Alamir
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #705 Dátum: 09 márc 22, 22:01:16 » |
|
Tulajdonképpen nem hiba csak nem volt kidolgozva akkoriban a fejpántok mert pl.:Mindegyik Akatsukisnak csak át volt huzva, a Tacsko árusának semmi és a minusz tulajé is át volt huzva. Ja:csak egy kis vonal, de nem lényeg^^' Tul. képpen észrevehető, hogy jobbak a szereplök hangok és maga a sorozat. Az elejéhez képest érezhetöen szinesebbnek és kreativabnak érzem. +ha lehet egy kérésem az első opening zenéje címe mert nem nagyon találom a forumon, vagy csak szemüveg kéne^^ THX all! atka94 köszönöm a "sertést" -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 22, 23:00:40 írta Lord Alamir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #706 Dátum: 09 márc 22, 22:02:47 » |
|
Né'mmáá té'lleg!xD A csuhajjába, ez eddig abszolút nem tűnt fel. Pedig nem egy bakit tudnék írni. Amúgy nincs gáz, már működik ez a programok gyöngyszeme.^^ Módosítás: Lord Alamir: A Minusz tulajának nem volt áthúzva a fejpántja.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 22, 22:04:46 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #707 Dátum: 09 márc 22, 22:06:56 » |
|
Paint, gondoltam Dan-C Amúgy jó hogy működik a Movie Maker mert már nagyon várjuk(remélem beszélhetek mások nevében is ) a következő részt
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #708 Dátum: 09 márc 22, 22:46:38 » |
|
Pintermate nemigaz h nem tűnik fel hogy a nevében van 1 t-betű is (dan t-C) Pedig már szólt is érte amúgy Lord Alamir b@zmeg gratulálok a fantáziádhoz engem ha összezárnak 1 üres szobába Kiszel Tündével, és aztmondják csak akkor engednek ki ha megmodom mi az a féltégla meg az eper, akkorsemm jut iilyen vagy hasonló eszembe Kisaménak tényleg kicsit másképp néz ki a feje, ami azért jó, mert kicsit semm illik hozzá a hangja, ami nem is baj, sőtt jó
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #710 Dátum: 09 márc 23, 00:19:59 » |
|
Dorci, Dant-C köszi szépen most már világosabb, és igen visszaolvasás jó dolog, de lusta voltam :d Köszi és DC:D csak így tovább ezerrel!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #712 Dátum: 09 márc 23, 19:10:39 » |
|
Bocsi, hogy beszólok de Dant-C, ha jól olvastam, nem vár ötleteket. Nem lenne jó összezavarni a művész urat, nem igaz? és tényleg ne vedd kötöszködésnek
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
devastator
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 09 márc 23, 21:14:29 » |
|
Ezeket a részeket milyen gyakran lökik fel a netre? Nem követtem eddig még igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #714 Dátum: 09 márc 23, 21:38:11 » |
|
Hát én ahogy elnéztem, olyan két-három hetente. de megéri várakozni
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #715 Dátum: 09 márc 24, 06:58:59 » |
|
Valaki megtudná mondani nekem, h a Régi szép idők című rész végefele, van Conannak meg Deinek az új bemutatkozásuk, és, h annak mi a címe? előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #716 Dátum: 09 márc 24, 09:35:30 » |
|
A szám címe Bacchikoi. Ez az új Naruto Shippuuden ending.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #717 Dátum: 09 márc 24, 16:03:24 » |
|
Nagyon nagy ez a sorozat Alig várom a következő részt. Go Dani Go!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #718 Dátum: 09 márc 24, 17:56:54 » |
|
Off: Dant-C itt egy piros susanoo: http://a5.vox.com/6a00cd972316874cd500f48ce438d50002-500piNem akartam BB-kóddal beillszteni, mert még kitiltanak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 18:01:56 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #719 Dátum: 09 márc 24, 19:02:12 » |
|
Gratulálok a 11.részhez, és persze az openinghez is nagyon jó lett minden. Tök jó hogy benne volt Nagato Egyébként én is azt hittem először hogy nem azt a részt töltöttem le az eleje miatt. LOL Pein "Rázd a segged Béb! faluvezető lett Pein." Nem értem a címét hogy hogy Spanyol macska felbukkan? mit jelent ez?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 19:04:08 írta kikosquall »
|
Naplózva
|
|
|
|
|