datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #285 Dátum: 09 jan 26, 20:49:41 » |
|
szerintem , folytatni kellene az animét! nem csak ilyen alap fun sztorit csinálni , hanem mivel hetente jelenik meg az anime, dani megcsinálhatnád a folytatást igy hamarabb látnánk valamit egyébként grat !
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #286 Dátum: 09 jan 26, 20:54:11 » |
|
Nagyon jó lett :figyelmeztet:Először meglepődtem,hogy ki beszél Dei felől,de nagyon nagyot röhögtem,mikor kiderül,hogy a kezei. Ez a hangyák a gatyában fíling,meg külön jó volt. Apropó,hogy kell hívni a Power Peineket Ki kell vetíteni egy rinengangt az égre,vagy mi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 26, 20:55:24 írta Ilia »
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
kotosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 09 jan 26, 20:59:23 » |
|
Valamennyire témába vágó: http://www.youtube.com/watch?v=jphN8yaYx0w <-- ezt nem kéne valahogyan töröltetni a youtube-ról? Tiszta hírnévrontás ez a felülszinkronizálás... :S Írtam is egy hsz-t a vidihez. De jó hogy fent van youtube-on rendesben is az összes rész. Bírom a külföldi hsz-eket, amikor kérdik hogy ez milyen nyelven van xD Egyébként ahogy írtam az eddigi részek egyszerűen fantasztikusak. Főleg a Dei'-es részek xD Ezért is lett a kedvencem ez a 8. rész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 26, 21:05:36 írta kotosy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 09 jan 26, 21:44:08 » |
|
Hát ezt tényleg töröltetni kéne. Nem hinném, hogy Dant-c megengedte volna. Még ki is lett írva: Ezután letöröljem????? A címe is rosszul lett írva, és még szinkron baki is volt. De egyáltalán minek kell átszinkronizálni? Nem tudom észnél van e az illető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #289 Dátum: 09 jan 26, 22:37:30 » |
|
Ő egy srác, aki nagyon szeretett volna segíteni az 1AÉ szinkronmunkálataiban. Én ajánlottam neki, hogy szinkronizálja újra valamelyik epizód egy jelenetét. Azonban egy kis probléma miatt csak youtube-on tudtam ezt meghallgatni. És hát ez volt ez a "csoda". De nem igazán értem miért nem törölte még le. Aysee: Naruto hangját uncsitesóm kölcsönözte. És nem hiába, mivel szerintem Naruto eredeti, japán hangjára is nagyon hasonlít.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #290 Dátum: 09 jan 27, 06:59:20 » |
|
huppsz akkor vissza minden amit írtam De azért már letörölhetné
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #291 Dátum: 09 jan 27, 10:15:33 » |
|
Hmmm... észrevettem, hogy egy-egy részben meleg helyzetek vannak Hát erről nem Dant-C tehet, mert az Akatsukiban több a fiú és az egyetlenegy lány Konan De azért élvezem... főleg Deidara tánca kiütött. heh!heh! És, hogy egyesek lánynak nézik. Nem csodálom, mert az eredeti változatban is olyan lányosra rajzolták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #293 Dátum: 09 jan 27, 16:21:43 » |
|
Mikor az ember azt hinné hogy ennél már nem tudsz betegebb ötleteket csinálni... csalódnia kell. Ez a Power Paines jó volt. Konant meg mintha egyre sexybbre rajzolnád.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #294 Dátum: 09 jan 27, 17:06:41 » |
|
Nah lehet hogy már írtátok máskor, de miért nincs a tagoknak és minden más szereplőnek, rajta a jele a fejvédőjén?(az a vasból készült izé:))
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 09 jan 27, 17:09:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 09 jan 27, 17:47:03 » |
|
Én most néztem meg úgy kb a 7. résznél tartok, sztem tök vicces Bár van egy két hiba de ez nem lényeges.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #297 Dátum: 09 jan 27, 18:40:46 » |
|
Volt olyan külföldi, aki youtube-on nézte ezt a rajzfilmet és azt írta, hogy tetszett neki, annak ellenére, hogy nem értette Azt megmondom, hogy én nem tudom és nem is akarom elsajátítani a visszaolvasás no jutsut ... de egyszer vki megemlítette itt, hogy nem lehet igazán lefordítani a szöveget, mert akkor elrontjuk a poént. Mert a magyar másmilyen nyelv. Elgondolkoztam ezen. Hidan szövegét így fordítanám le: I don't care! (magyarban: Leszarom!) Konan meglepődését pedig így: EH? Nem What? mert külföldön a helyzettől függően használnak ilyeneket: Eh? What? Huh?. És mi pedig Mi? -re fordítjuk, mert így értelmesebb... Remélem, febr. végén kijön a legújabb rész. Hajrá Dant-C!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #298 Dátum: 09 jan 27, 19:41:20 » |
|
... Hidan szövegét így fordítanám le: I don't care! (magyarban: Lesz*rom!) ...
Ennek pedig pont van angol megfelelője: I don't give a shit! - Le se sz*rom!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Bore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Naruto,Fairy Tail,One Piece FAN
|
|
« Válasz #299 Dátum: 09 jan 27, 20:23:20 » |
|
hát ez a rész tarol itt szerintem a szinkronhagokat mikor felvették akkor is röhöghettek párat hiszen ilyeneken ki ne röhögne ha nem néztem meg 10x akkor 1x sem köszi szépen csak így tovább Dani
|
|
|
Naplózva
|
"Kaizoku oni ore wa naru!"
|
|
|
|