Dani
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 jan 13, 14:32:30 » |
|
Sevanna: Zetsu a manga 314. fejezetében szólítja meg a másik énjét Yoropiko néven. kakairuRULEZ: 1: - 2: Csak úgy jött. Az volt a cél, hogy Hidan kidobós csapatát minél szerencsétlenebbnek állítsam be.^^ 3: Chakra már válaszolt! Jah, és a zene a nyitányban: Overseer - Supermoves
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Futókagirl
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 jan 13, 15:05:19 » |
|
ááá ez a 7 rész állat!! Kisamétől megvakultam most már ez is megvolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 jan 13, 15:14:13 » |
|
Angolul nem biztos, hogy aratni fog mert túl sok magayr poén van benne, ami nekünk jó. A világ többi része meg így járt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 jan 13, 15:25:54 » |
|
Még mindig sírok rajta...akkora nagy :"D Főleg az amikor elkezdi Kakuzu Suigetsu láttán,hogy Kenny egy kincs :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 jan 13, 15:32:49 » |
|
Áhh ez nagyon jó én most néztem meg elöször viszont a 7. részt nem tölti be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #141 Dátum: 09 jan 13, 15:34:20 » |
|
Dani köszi szépen a válaszokat! Mindig megdöbbenek, hogy mennyi minden van a Naruto-ban, amit nem tudok. Abszolút nem emlékeztem erre a Yoropiko dologra. További jó munkát! Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #142 Dátum: 09 jan 13, 15:41:22 » |
|
Még mindig sírok rajta...akkora nagy :"D Főleg az amikor elkezdi Kakuzu Suigetsu láttán,hogy Kenny egy kincs :'D
én tudod, min röhögtem egyfolytában? A 4. részen, amikor Hidan és Kakuzu balhéztak. Majd Kakuzu mondja: Nagy a pofád, ugye tudsz róla? Hidan: Neked meg büdös! Erre meglepődik Kakuzu: Mi? Te hülye vagy... Nemcsak a szövegen kacagtam, hanem azon is, hogy milyen hülye fejet vágott Kakuzu, amikor meglepődött. Kisamén meg mindig röhögök, mindig cápás pofákat vág, főleg amikor nevet és akkor kilátszanak a fogai xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AsSasuke
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 09 jan 13, 15:56:31 » |
|
Am hogy jött a Kisamés résznél az hogy Curacao seggű?
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #144 Dátum: 09 jan 13, 15:58:24 » |
|
... a 7. részt nem tölti be A 7. rész online nézhető verziójának oldalán van egy "Nem megy a videó? - Kattints ide - és töltsd le a DivX Webplayert!" szöveg. A többit odabízom.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
prtomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 09 jan 13, 16:35:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az ember úgy érzi egy helyzetben,hogy a hülyeség már elérte a felső szintet,akkor jelenek meg én xD
|
|
|
Bager
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 09 jan 13, 16:54:59 » |
|
Zenelistát lehetne am közzétenni? pl a medencés muzsika vagy az ébresztő...ienek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 09 jan 13, 17:37:39 » |
|
A 7. rész online nézhető verziójának oldalán van egy "Nem megy a videó? - Kattints ide - és töltsd le a DivX Webplayert!" szöveg. A többit odabízom.
Igen tudom de nekem lent van a Divx Webplayer le is játsza mind a 6-ot csak a 7.részt nem Ezt írja ki én sajnos nem értem: http://kepfeltoltes.hu/view/090113/1212_www.kepfeltoltes.hu_.pngAmugy nagyon jól meg lett csinálva grat a készítőnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Noemi-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 jan 13, 18:04:51 » |
|
Á XDXDXD Ez a 7. rész nagyon brutális xD Az Uchihát adottsága ..Oo Lefordultam a székről És HIDANiel a kis Mr. Szeretetreméltó...xP Májgád xD És ami nálam mindent vidd az a kis Suigetsuuuuu <33333333 Én alapból birom ezt a karakter és így kis porbafingóként még aranyosabb@.@ "Ez itt a Köd 7 kajdfojgatójának a bijodalma, ahová nem tolhatja be akájki a koszos seggyét!" <--Azthittem lefordulok (másodjára) a székről xD Olyan aranyoooooooooos =^___^= Dánielnek: De most komolyra véve a szót nehogy amiatt siesd el a készítést mert már mindenki úgy várja, a művészt nem lehet siettetni! Szóval nem kell összecsapni egy 2 perses semiiértelme sincs vidit, csak mert valaki azzal fenyget h elbőgi magát ha nem lesz folyti xD Mert gondolom ezt az első 7 részt sem 2 hét alatt hoztad össez ...gondolom...bár kitudja xD No mind1, szeretnék ehhez a részhez is gratulálni és még sok hasonlóan jó (vagy jobb ) rész készítéséhez sok sikert kívánni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 jan 13, 18:12:52 » |
|
Wolf: Fejléc: DivX Web player: Letöltési hiba Szöveg: A Divx Web Player nem tudja lemezre írni a videó állományt. Ellenőrizze, hogy van-e írási joga a letöltési könyvtárhoz. A letöltési könyvtárat a Divx Web Player "Preferences" képernyőjén változtathatja meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|