Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 máj 02, 20:37:02 » |
|
Én azt hittem hogy neji meghal amikor azzal a pókos sráccal harcol de kiderült hogy mégse.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 máj 03, 11:00:31 » |
|
Áhh a Neji küzdelme igen érdekes volt.. mondjuk valószínű volt, hogy nem hal meg.., de szerintem tök ügyi volt.. És a Shika vs Tayuya küzdelem azért volt szerintem rossz, mert vagy nemtom hány részen keresztül egy jelenetet láttunk.., pont mint amikor a Sandaime küzdött Orochimaruval.. Uncsi volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 máj 03, 11:03:42 » |
|
Hát amikor a III vs. Oro .... Az tényleg uncsi volt... De a Shika vs. Tayu az jó volt... nekem akkor is jó volt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 máj 03, 11:08:16 » |
|
Mért?? Semmi extra nem volt benne.. szerintem.. Aztán mikor Temari küzd Tayuyaval.. na az már izgibb volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 máj 03, 11:11:06 » |
|
Ja... Az a 1/2 perc...? ja nem még annyi se volt.... Szegény Tayu ... Nem kellet volna meghalnia....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 máj 03, 13:32:56 » |
|
Nem, Tayu örökké élni fog... Lehet hogy nem a Naruto-ban... De a Tayu fanok szívében mindíg... sosem fog igazán meghalni... Ahogy Zabuza és Haku sem... Zabuza és Kakashi kűzdelme? arra meg emlékszik valaki? rajtam kívül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 máj 03, 14:18:44 » |
|
Áhh,sztem a Hidan vs. Shikamau viszi a pálmát...az ngyon ott volt. Shika taktikája.. Meg a kiscsapat ( ) vs. Kakuzu. Főleg mikor Naru belenyomja a végén a Fúton-Rászensurikent (szép magyar fonetika xD)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 máj 03, 15:23:07 » |
|
Én azon akadok ki amikor egy csatát egy csomo részen keresztül látom.pl: A chunin vizsgán kiba vs. naru,gaa vs. lee.vagy naru vs. sasu :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 máj 03, 15:39:33 » |
|
Sz.tem ez nem nagy gond... Mert így tovább tart az anime... meg hát ha érdekes... akkor miért nem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 máj 03, 15:59:06 » |
|
Csak néha már amikor az van hogy ezzel az ütéssel már vége lehetett volna és még fölösleges dolgokkal bővitik akkor egy kicsit már unncsi.Néha van olyan hogy jó hogy hosszú a harc néha meg nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 máj 03, 23:08:16 » |
|
Hát van 1 dolog ami engem is izgat amikor a Naruto vs Sasuke harcban naruto elkezdi használni a kyuubi chakráját ott van egy ütés amikor sasukénak agyig behorpad az arca és csak "fáj" neki azon kicsit meglepődtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 máj 03, 23:28:23 » |
|
Hangsúlyoznám a "kitalált történet" szókapcsolatot. Nem merem a "mese" szót használni, mert félek, hogy kunai-párna lenne belőlem. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 máj 04, 21:45:06 » |
|
Ok Chakr értem de mégis mekkora poén nézd meg hogy behorpad a képe LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 máj 04, 22:15:07 » |
|
Láttam... annak a pár résznek amúgy is elég pocsék a rajzolása, pedig ha a Naruto vs Gaara harcok rajzolását kapja, akkor az lenne 2. kedvenc harcom. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 máj 06, 01:14:08 » |
|
Lee vs Gaara a legjobb akkor is ("Konohában a lótusz kétszer nyílik")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|