akatsuki_pein
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 ápr 16, 21:23:51 » |
|
Én a gaara lee és kimimaro csatát szeretem nézni mert ott minden van. Rock lee részeg látjuk kimimarot harcolni És gaara jutsuát is lehet látni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 ápr 17, 15:15:42 » |
|
Sasori vs Chiyo és Sakurára szavaztam, mert a bábteknika akedvence més e nagyon látványos volt sok meglepetéssel!! naon jó kis harc volt!! a többi is jó de a Naruto vs Sasuke azt nem szeretem!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 ápr 17, 18:56:15 » |
|
engem kakuzu harca narutoékkal kötött le naon!! :Daz naon birtam de shikamaru vs hidan sem az utolso!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 ápr 17, 21:30:09 » |
|
Moderátor:
Sasuke vs Itachi Jiraiya vs Pein Sasuke vs Deidara
hozzáadva a szavazáshoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 21:31:00 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 ápr 18, 08:18:34 » |
|
most h a SZÁSZKE-KUN vs Itachi is fenn van én arra szavaznék de sajna nom tok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 ápr 18, 09:18:26 » |
|
Moderátor: Szavazat megváltoztatási lehetőség elérhetővé téve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kamii
Vendég
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 ápr 18, 17:39:22 » |
|
hát igen. Sasuke-Itachi csata jó volt hosszú és fárasztó és végülis (szerintem) szomorú Jiraiya vs Pein, is kábé olyan szinten volt mint az Uchiháké szegény Jiraiya Sasuke vs Deidara? a másik legjobb már csak Deidara miatt is és végülis nem volt semmi a teknikája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 ápr 20, 15:47:34 » |
|
Kimimaro vs Lee 4ever... Azon a részeges dolgon behaltam. De még sok jó harc volt... van.. és lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 ápr 22, 15:11:49 » |
|
Tudom hogy a saké erős (csak filmekből tudom ) de ennyitől be lehet tőle rugni az már magas. Szerintem is jó volt a lee vs kimimaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 ápr 22, 17:20:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 ápr 22, 17:27:13 » |
|
Nekem a kedvencen a Neji vs Kidoumaru mert amilyen taktika ott volt .Sajna nem találom a csaták között.Így a Zabuza Kakashira szavaztam.Csak azt nem értem miért a Sasuke vs Naruto vezet mikor az első harcuk tök átlagos volt a második pedig agyonvolt erőltetve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 ápr 23, 18:08:03 » |
|
Én nekem a sasuke vs naruto tetszet a legjobban mert az durva csata volt( nem tudom jobban megfogalmazni boc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsuhiboshi_
Vendég
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 ápr 23, 18:14:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 ápr 23, 21:30:39 » |
|
Moderátor:
"Neji vs Kidoumaru" hozzáadva a szabazáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 ápr 23, 22:08:45 » |
|
Elnézést hogy közbeszólok csak mintha a Sasuke- Deidara kétszer lenne benne a szavazásba :'X Amúgy nekem a Deidara- Gaara Sasori- Chiyo/ Sakura Kiba- Sakon/Ukon Shikamaru- Temari (chunnin vizsga) és Shika- Hidan harcok a kedvenceim Ha választani kell akkor az első ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|